Timisoara, Impreuna(166) Galerie pentru Mihi

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Va saluta si mandea....si ma bucur ca luati voi aminte la ce mai scrie baba cateodata pe aici...
Io va pup pe toate si sper ca toata lumea-i in regula!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutari si de la mine. Criza de hemoroizi tot nu a trecut, ba chiar azi a fost rau de tot, in plus am agatat si o raceala asa ca sunt . In rest, Lori e in vacanta, merge la balet si la engleza si a dus-o buni la Mall la lecite de patinaj, ii place mult, poate reuseste iarna asta sa invete cat de cat, ca de mana cu mine nu a mers deloc. La serviciu circula aceleasi zvonuri alarmiste ... ce sa mai zic, mai bine nu zic nimik.

Mergi la inceput

Lori si-a scos, singurica, primul dintisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

bifat si eu un interviu, acu astept sa vad rezultatele
Dani, si Paul si-i scoate singur, cand se misca putin, se joaca cu ei, ii misca cu limba, dupa care cand se misca mai tare ii scoate singur. Tie iti urez sanatate, sa treaca raceala si cuiu.

restu??!! ok??!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Silva, tare imi e ca restul trupei a cam dezertat ... e o liniste pe aici de numa. N-am reusit sa vad nimik pe youtube ... zice ca video-ul ala nu e disponibil. Tin pumnii pt rezultat bun la interviu.

Aloo, trupa, ce se intampla, am crezut ca ati inghetat, dar acu e frumos afara, e soare, gata, hai scuturati-va de amorteala, ca as mai bea si eu o cafa buna dimineata, un ceai aromat, as manca un fursec... si n-am cu cine

Mergi la inceput

halo dezertatelor!! pe unde umblati?

Dani, dau io o www.bbcgoodfood.com/recipes/3301/images/3301_MEDIUM.jpg" target="_blank">salata de avocado numa buna de o cina subtire
mai incerc sa pun lincu poate acu se vede http://www.youtube.com/watch?v=eB7T3lJ3dZ4

ma duc la sapa

Mergi la inceput

Silva, ma tot uit, da' jur,
This video is not available. asa scrie ....

Merci de salata. cred ca daca dezertoarele o tin tot asa ne punem noi doua la sueta. Da' tot nu ma dumiresc ce-o fi patit restul trupei ... sa aiba vreo legatura cu ceata care s-a lasat brusc de dupa amiaza???

Mergi la inceput

in fine, da-l in fras de youtube, era o piesa care-mi place, atata tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare si de la mine...iaca m-am adunat si eu pe acasa...Va doresc weekend minunat !

Mergi la inceput