BIOGENESIS FERTILITY CENTER(11)
Raspunsuri - Pagina 18
lalala13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 Eu stiu cine urmeaza sa faca in martie. Catalina |
tu
felicitari noii gravizutze
...zici ca fac farmece doctorii astia
----------------------------------------------
my somebody....

15+
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
catalina2307 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lalala13
tu |
Nu.
honeys spune:
Ce de secrete ai...
Daca nu vor sa ne dea detalii, sa ne spui si noua daca au reusit si cati ingerasi duc in burtica.
week-end placut in continuare
education spune:
Va multumesc mult pentru felicitari
.
Eu mai stiu de inca o reusita in aceasta serie- dar e posibil sa fie mai multe - am intrat prima la recoltare si nu am avut cand sa aflu mai multe....
Ieri am avut BETA 275 -aproximativ s-a dublat
.In rest- ca simptome- simt o presiune in sanul stang si am burtica putin umflata. Continui cu tratamentul in aceeasi forma ca si in primele 14 zile- nu s-am modificat absolut nimic.Fetelor voi cat ati luat tratamentul de sustinere?
Va pup!
Doamne ajuta in continuare!
ASTEPT SA VAD CATE INIMIOARE SUNT
honeys spune:
Bravo Eduation, ne bucuram pentru tine si asteptam vesti in continuare.
O saptamana excelenta va doresc.
sarrah spune:
salutare,
felicitari education ! sarcina usoara !
vin si eu cu vesti , proaste, ca de obicei ! am trombofilie !stabilisem ca in martie sa fac ET. intre timp am primit rezultatele la analize. deci, mai astept pana la urmatorul ET !
ca recomandare, poate nu ar fi rau daca ati face si analize pentru trombofilie inainte de FIV !
SUCCES SI PUPICI TUTUROR !
elly_me spune:
Sarrah- chiar ma gandeam la tine 
imi pare rau ca ai trombo.
Nu prea sunt documentata pe aceasta tema- dar cred ca o fie ok si vei reusi sa ramai graviduta si vei avea bbeii tai.
Eu stiu povestea anacondei- care a reusit.

Elly
Astept, astept si iar astept .....
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui education Va multumesc mult pentru felicitari .Eu mai stiu de inca o reusita in aceasta serie- dar e posibil sa fie mai multe - am intrat prima la recoltare si nu am avut cand sa aflu mai multe.... Ieri am avut BETA 275 -aproximativ s-a dublat .In rest- ca simptome- simt o presiune in sanul stang si am burtica putin umflata. Continui cu tratamentul in aceeasi forma ca si in primele 14 zile- nu s-am modificat absolut nimic.Fetelor voi cat ati luat tratamentul de sustinere? Va pup! Doamne ajuta in continuare! ASTEPT SA VAD CATE INIMIOARE SUNT |
Ma bucur ca totul este ok

Eu am mai ramas cu utrogestan si am inteles ca o sa-l iau pana la 20 de saptamani,prednisonul l-am oprit la 9 saptamani si cicloproginova la 11 saptamani.Eu simptome nu am avut de nici un fel pana pe la 2 luni si ceva,asa ca nu trebuie sa te stresezi din cauza lor ca am facut-o eu destul...Pupici si ai grija de tine

Eu azi trebuia sa ajung la Bucuresti dar din cauza drumurilor inchise nu am avut cum.M-au reprogramat joi pe 11 februarie.Dry-test a iesit bun,acum mai am un stres cu anticorpii...sper ca joi cand o sa fac analiza o sa fie totul ok.
Salutare la toate fetele

+13DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!