BIOGENESIS FERTILITY CENTER(11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui sarrah
vin si eu cu vesti , proaste, ca de obicei ! am trombofilie !stabilisem ca in martie sa fac ET. intre timp am primit rezultatele la analize. deci, mai astept pana la urmatorul ET !

ca recomandare, poate nu ar fi rau daca ati face si analize pentru trombofilie inainte de FIV !

SUCCES SI PUPICI TUTUROR !

Ete ca ma bag si io! Am inteles ca ai trombofilie, e foarte bine ca ai aflat de ea, am si eu...sa ne traiasca! Ce nu inteleg este de ce zici ca nu mai poti face ET in martie, ce legatura are? Adica de ce trebuie sa mai astepti?
Ce mutatii ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

goggy da sa te pup ca nu te am vazut de mult
esti bine? te am prins aici......ma scuzati ca am dat buzna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

stai asa ca trec si pe la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucea08 spune:

Inca o data felicitari fetelor sa fiti sanatoase,education eu la primul fiv am luat tratament de sustinere pana la test daca as fii ramas insarcinata banuiesc ,ca imi schimba tratamentul,cred ca medicul e in masura sa isi dea cu parerea,tu de cand incerci?ma voi uita si in urma sa vad povestea ta acum cred ca esti prea bucuroasa sa mai scrii mult.Mersi Catalina nu eram lamurita,oricum sunt tare nerabdatoare sa ajung la consult doctorii sunt in tara?
pysypisi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Nucea - medicii vin pe 19 si pleaca pe 23-24.
education - tratamentul de sustinere de obicei se ia pana la 11s cand incepe sa se scada treptat dozele. (mai putin feldenul)
sarrah- desi nu este o veste buna ma bucur ca ai descoperit cauza. Asa macar stii ce ai de facut. Dar corect, de ce trebuie sa amani FET-ul?
goggy -

Si pentru cine intreba de reusite lotul acesta a avut rata de 75%.

Pup fetele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucea08 spune:

Catalina,wow ce rezultate,cred ca sunt cei mai buni la ora asta,tu ai auzit fete care sa aiba testosteron mare si sa aiba probleme cu stimularea? ma gandesc mereu la ce valoare mare am si poate ca din cauza asta nu pot ramane natural.
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Cred ca imi fac si eu programare la ei, macar poate ma lamureste si pe mine cineva de ce pierd sarcinile...ca de fiv nu am de gand sa ma mai apuc pana cand nu lamuresc treaba asta...

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
3 sarcini pierdute 5-8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KiraClara spune:

Buna,

As vrea sa ma alatur si eu grupului vostru, daca ma primiti. Am mai scris pe forum dar nu la acest subiect.

Povestea mea este: FSH marit, AMH sub limita inf dar ovulatia se produce (in fiecare luna din multele monitorizate), 3,5 ani incercari, 0 teste pozitive, sot ok, trompe ok, endometru bun, analize tombofilie si imunologie ok, 2 FIVuri nereusite, ambele cu embrioni de calitate, primul cu 2 blastocisti transferati si al 2-lea cu 3 embrio de ziua a 3-a.

Caut un doctor care sa imi spuna de ce nu s-au prins embrionii la fivuri sau ce am de nu raman natural, dar pana acum toti au dat din umeri si mi-au dat replica: O sa ramai. Pai, cand???????????

Din experienta voastra, daca mai stiti ce analize/investigatii as mai putea face, va rog sa ma ajutati cu un sfat. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Chiar vroiam sa intreb si eu de sansele de reusite. Imi dau sperante mai mari...
Luna urmatoare ma duc si eu la o noua intrevedere cu tot dosarul, poate ii dam startul.

Mai sunt fete cu reusitecare ne pot spune detalii despre experientelor lor?

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Kira - bine ai venit. Sper sa gasesti raspunsurilede care ai nevoie dar in primul rand sa vina bebe atat de mult asteptat.

honeys - ce detalii ai vrea sa stii?

Mergi la inceput