BIOGENESIS FERTILITY CENTER(11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui education

Pysypisi - Multumesc sa dea Domnul sa dam vesti bune pana la capat! Sa stii ca te-am urmarit cu mare interes pe acest forum-in toata evolutia ta .

Si la fel le doresc tuturor fetelor -sa vina numai cu vesti bune !

Cu siguranta asa o sa fie!!!
Postarile mele uneori au fost mai putin incurajatoare,dar cred ca acum mi-ai dat dreptate...nu ai cum sa fii altfel in acele momente...
Oricum eu cred ca ti-am purtat noroc,la fel cum mi-a purtat mie Tatyana.Te pupik si ai grija de tine in continuare.

+13
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucea08 spune:

Felicitari education,sarcina usoara si un bebe sanatos,
Pysypisi,bebe sanatos si sarcina la termen,ai aflat ce va fii?
Catalina de abia astept deocamdata sunt in faza de strangere bani,prima consultatie costa 420 ron?

O zi cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nucea08
Catalina de abia astept deocamdata sunt in faza de strangere bani,prima consultatie costa 420 ron?

Din cate stiu eu prima consultatie este 150 ron. Daca doresti si eco cred ca 320 ron. Fetelor daca gresesc va rog sa ma corectati.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

education - pai cum sa nu te trec in drepturi? Eu nu stiu cat de mult isi doresc fetele sa scape de lista de la aspirante si sa urce la gravi ?

honeys - brava, vezi, nu fu asa greu.

pysy - avem fetita sau baiat ?

Io stiu o "secreta" care e luna asta da daca ea nu zice nu zic nici io. Da noi tinem pumnii.
Hai "secretele" !!!

Edit - 2 secrete. :))

Catalina

Cata,inca nu stiu dar luni cand merg la eco poate o sa se vada...abia astept
Pupici
La mine merge tare aiurea site-ul...
Dar cine sunt fetele astea asa de secretoase???
Poate pana la urma o sa vina sa ne povesteasca...

+13

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nucea08
Pysypisi,bebe sanatos si sarcina la termen,ai aflat ce va fii?
O zi cu vesti bune

Mersi frumos!
Inca nu dar poate aflu luni.
Succes pt atunci cand ai sa mergi la clinica,cu siguranta o sa calci pe urmele noastre

+13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Pai daca ai atatea secrete, Catalina, normal ca ti se pare ciudat ca am zis eu ca se sparge gheata! Inseamna ca era sparta si Education a participat si ea.

150 lei am dat si eu la prima consultatie, dar a constat doar in analiza dosarului si primire indicatii pentru completarea lui, fara ecografie.

asteptam surprizele.

va pup

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honeys

Pai daca ai atatea secrete, Catalina, normal ca ti se pare ciudat ca am zis eu ca se sparge gheata! Inseamna ca era sparta si Education a participat si ea.

M-ai pierdut. Poti sa dezvolti?

Mergi la inceput

Tu nu intelegeai de ce-am zis eu ca s-a spart gheata cu reusita lui Education; din punctul tau de vedere, pe anul asta, era deja sparta ca aveai niste secrete....deci erau mai multe reusite.

Ce frumos trebuie sa fie sa devii din cea care urmareste ce scriu cele care au reusit, cea care este urmarita pentru ca a reusit....

Mergi la inceput

Nuuuuuu, nu stiu cate reusite sunt in general. Dar stiu ca pana acum de pe forum au fost 2 sau 3 nereusite. Ceea ce mie mi se pare f f putin in comparatie cu ce se intampla pe la alte clinici.

Eu ma refeream strict la fete care urmeaza la fiv dar pana la rezultat au preferat sa nu vb despre asta. Sunt prea satule de nereusite.....

Mergi la inceput

Am inteles, tu stii cine a facut, dar nu are inca rezultatul.

Da, ai dreptate, cred ca au rata cea mai mare de reusite, si asta pentru grija si rabdarea oferite fiecarui caz in parte.

pupici multi, eu plec la tv

Mergi la inceput