BIOGENESIS FERTILITY CENTER(11)
Raspunsuri - Pagina 16
nucea08 spune:
Buna fetelor,mersi Catalina pentru incurajare,eu am fsh-13,24si testosteron foarte mare zic eu de trei ori peste maxim.
Am aflat asta anul trecut cand m-am hotarat sa mai fac o inseminare cu d-na dr.Margaritescu.Daca nu era ea sa-mi recomande aceasta analiza nu stiam ca sunt asa "barbata".
Eu am facut un fiv in 2006 nereusit la Medsana,trei inseminari tot la Medsana doua in 2006 si una in 2007.Anul trecut s-a deschis la Ploiesti o clinica ce se ocupa si de inseminari si asa m-am hotarat sa mai fac una pe cea de a patra,am facut stimulare cu gonal aveam 7 foliculi din care doi au ajuns la maturitate,rezultatul negativ.Am facut si laparo si doua hsg totul e bine si la sot cred ca eu nu ovulez.Cam asta e istoria mea,acum vreau sa ma programez la aceasta clinica sa vad ce sanse avem.
Va doresc numai bine si sa vi se indeplineasca dorintele
education spune:
URAAA!!!!
Fetelor Dumnezeu mi-a ascultat ruga :bebele meu s-a prins ! Sunt foarte fericita!
Am avut ieri BETA HCG 146.
Am numai cuvinte de lauda la adresa echipei de la BIOGENESIS!!!
Repet beta Sambata. Sunt curioasa sa vad inimioare sunt - dar mai dureaza cred!
Va pup pe toate!
Doamne ajuta sa fie bine pana la capat si sa iasa un bebe sanatos si urlacios( sau doi
- sunt bineveniti)!
honeys spune:
Uraaa
se sparge gheata...
felicitari mamico, sa fie bine si uite ca se poate si fara simptome clare.
Doamne ajuta!
catalina2307 spune:
education - bravo, felicitari , sarcina usoara si la termen. Ah ce-mi place, mai avem o graviduta.
honeys - cum fata draga se sparge gheata? La noi aproape toate fetele au venit 2 in 1.Gheata e sparta de la inceputuri. ![]()
nucea - eu iti doresc mult noroc....cand vrei sa te trecem pe listuta noastra spune-mi...
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui education URAAA!!!! Fetelor Dumnezeu mi-a ascultat ruga :bebele meu s-a prins ! Sunt foarte fericita! ![]() Am avut ieri BETA HCG 146. Am numai cuvinte de lauda la adresa echipei de la BIOGENESIS!!! Repet beta Sambata. Sunt curioasa sa vad inimioare sunt - dar mai dureaza cred! Va pup pe toate! Doamne ajuta sa fie bine pana la capat si sa iasa un bebe sanatos si urlacios( sau doi - sunt bineveniti)!![]() |
FELICITARI!!!

Ma bucur tare tare mult draguta ca ai reusiit!!!
Cu siguranta o sa fie bine pana la sfarsit si o sa fim super fericite cand o sa ne tinem puiutii in brate.Doamne ajuta!!!
Succes tuturor fetelor
+13DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
education spune:
Multumesc fetelor pentru felicitari!
Catalina, merci ca m-ai pus in drepturi pe lista.
Fetelor dragi-sper ca rezultatul meu sa ve sporeasca increderea ca veti reusi .
Honeys-Simptome clare nu am avut -dar recunosc k am stat cumintica-cumintica cam o saptamana dupa ET- mai mult in pat .
Doamne ajuta!
honeys spune:
Am facut si eu HSG, un pic dureros, dar totul e ok. Am facut la Mediclass, am fost f multumita de cum m-au tratat dritele de acolo, iar pretul e de 370 lei.
Nu se mai pregateste nimeni pe aici sa avem si noi emotii si pentru cine tine pumnii?
education spune:
Pysypisi - Multumesc sa dea Domnul sa dam vesti bune pana la capat! Sa stii ca te-am urmarit cu mare interes pe acest forum-in toata evolutia ta
.
Si la fel le doresc tuturor fetelor -sa vina numai cu vesti bune !
catalina2307 spune:
education - pai cum sa nu te trec in drepturi? Eu nu stiu cat de mult isi doresc fetele sa scape de lista de la aspirante si sa urce la gravi ?
honeys - brava, vezi, nu fu asa greu. ![]()
pysy - avem fetita sau baiat ? ![]()
Io stiu o "secreta" care e luna asta da daca ea nu zice nu zic nici io.
Da noi tinem pumnii.
Hai "secretele" !!! 
Edit - 2 secrete. :))