BIOGENESIS FERTILITY CENTER(11)
Raspunsuri - Pagina 15
filipac1979 spune:
salutare celor mai optimiste si mai faine fete de pe forumul asta.
eu n-am mai intrat de mult dar va mai citesc.
sunt la stadiul de taratment naturist, am zis sa o incerc si pe asta. beau ceaiuri, tincturi, si is f optimista. stiu ca asta e anul meu si voi reusi. mai trag o cearta cu diavolul de sot, mai bocesc putin, da merg inainte.
da azi am intrat pt ca din nou m-au sunat cei de la biogenesi sa ma intrebe ce mai fac, daca am uat vreo hotarere cu chisturile mele. stiu ca e un mod de a atrage clientii dar sincer e un mod care imi place. m-a incurajat doamna asistenta, a zis ca ma asteapta cu vestea cea mare. daca ar opera si chisturi grecii nostri, si maine m-as duce la ei.
ce vreua sa spun e ca oamenii is altfel, si pt asta jos palaria. cine are nevoie de fiv, ar trebui neaparat sa mearga la ei pt ca e diferenta f mare si toti merita sa fim tratati uman.ca bani oricum dam peste tot.si mai ales noi cei acre purtam durerea asta mare a neputintei de a avea un copil, suntem cu atat mai sensibili.
na ca m-am emotionat, da am simit nevoia sa impartasesc asta cu voi.
va pup
honeys spune:
Catalina,
dn cate inteleg sunt 2 tipuri de HSG: una cu substanta de contrast si ti se elibereaza un scurt sumar a ceea ce reiese si una cu substanta de contrast si radiografii. Banuiesc ca doctorii nostri o vor pe ce-a de-a doua, nu?
multumesc
catalina2307 spune:
honeys - da, noi o vrem pe cea cu radiografie. ![]()
Am citit ce ai scris si la alt topic. Sa stii ca nici un medic si nici o clinica care isi face bine treaba nu va accepta HSG fara sa ai toate analizele facute sau nu mai vechi de 2-3 luni. (secretii vaginale,secretii col si parca si papanicoalau daca imi amintesc bine).
filipac - ce fel de chisturi ai???
honeys spune:
Ce-mi place ca ne raspunzi la toate subiectele; parca te-as pune pe speed dial la nr 1 ca sa pot sa am raspunsuri imediate.
multumesc mult, mai sap si revin cu detalii despre mine
va pup
nucea08 spune:
Buna fetelor,stiti cumva daca la aceasta clinica se primesc ca paciente si "babaciuni"de 39 de ani?Vreau sa ma programez si as vrea sa stiu inainte , sa nu ma refuze.
Multumesc
filipac1979 spune:
catalina am niste chisturi pe ovare - si pe stangul si pe dreptul, cate unul si mai e unul care s-ar putea sa fie endometriotic. celelate 2 nu stiu ce fel sunt.faza e ca abia la biogenesis mi-au fost diagnosticate ca lumea. pana acum mi s-a spus ba ca nu am nimic, ba ca am "anexele f mari". am facut tratamente cu polidin, antibiotice, dar expresia clara de chisturi am auzit-o la biogenesis. si mi s-a zis sa le operez, ca is maricele. numai ca eu vreau sa incerc si asta cu naturistele, desi f mult timp la dispozitie nu am pt ca tocmai am facut 30 de ani.acum o sa vedem
catalina2307 spune:
Nasol...imi pare rau. Eu nu prea am incredere in naturiste, dar este strict parerea mea. In orice caz, daca decizi sa le operezi iti sugerez sa alegi medicul cu foarte, foarte multa atentie . Un medic care sa se limiteze la chisturi sa nu mai scoate si altceva "din greseala".
Intrebam ce fel de chisturi sunt pt ca eram curioasa daca se pot punctiona sau este necesara interventia chirurgicla.
catalina2307 spune:
education - ????????????????????????????????????
Io am scos majoretele si astept rezultat. Doamne ajuta.