BIOGENESIS FERTILITY CENTER(11)
Raspunsuri - Pagina 14
honeys spune:
Da, o s-o fac si pe asta. Multumesc education pentru detalii.
In sfarsit se mai anima si gasca noastra.
miki-miki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ingeras26a Eu...inca o sarcina pierduta.... ................. Din pacate cauzele nu reusesc sa le identific, este a treia pierduta dupa nasterea Mayei. Analize (microbiologie, genetica, trombofilie, coagulare etc etc) - toate ok. ................ |
Ingerasule
imi pare tare rau, ti-am rasp ca cap trecut "Trombofilia..." . Nu vad sa fi facut anal imunologice, sunt f imp si dc ai NK mariti si ai mai facut si polidin asta e cauza pierderilor. Polidinul are carcalaci multi si creste populatia NK. Du-te si fa-ti anal imunofenotipare limfocite, anticorpi antiADN si anticorpii antinuclearii la Institutul V Babes. Toate costa 335 ron. Separat mai tb anticorpii antitiroidieni dar eu cred ca alea de la Babes sunt proaste. Nu tb sa ai NK mai mari de 12%.Pysypisi
tu ce mai faci? Ai repetat anal anticorpii antinucleari?Cata
Mysa21
Bytzi

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
catalina2307 spune:
miki - na, io nu aveam asa curiozitati in ceea ce priveste "configuratia" uterului meu. Iar la vremea aia fix de hidrosalpinx nu auzisem. Eram in etapa vietii in care faceam fiv, ramaneam gravi si dupa 9 luni nasteam. Extrem de simplu.Pup
bitza - nu o mai pupam ca nu mai vorbeste cu noi.![]()
De micky007 ce sa mai zic. A fugit cu un artist.A plecat la HSG si n-a mai venit.Misa are o scuza. E in tarile calde si sparge banii de FIV. Uite asa , in semn de protest.
Pysy - nu stiu ce este cu ea dar sper sa fie bine.
miki-miki spune:
Mai eu o pupai pe Bitzi nu pe Bitza
. Pe Bitza nu o cunosc
. Am vazut si eu ca intra mai rar, sper ca nu e in butoi.
Pysypisi
sper ca esti bine.

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
honeys spune:
Vin si eu cu rezultate z2:
tsh - 1,3623
estradiol - 37
fsh - 4,79
lh - 5,2
prolactina - 22,25
iar imunologie si reactii serice: negative.
din ce-nteleg eu, sunt ok. sau nu?
pup
miki-miki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeys Vin si eu cu rezultate z2: tsh - 1,3623 estradiol - 37 fsh - 4,79 lh - 5,2 prolactina - 22,25 iar imunologie si reactii serice: negative. din ce-nteleg eu, sunt ok. sau nu? pup |
Eu zic ca sunt BUNE. Pe viitor sa scrii si intervalul de val normale.

ingeras26a spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miki-miki
Ingerasule imi pare tare rau, ti-am rasp ca cap trecut "Trombofilia..." . Nu vad sa fi facut anal imunologice, sunt f imp si dc ai NK mariti si ai mai facut si polidin asta e cauza pierderilor. Polidinul are carcalaci multi si creste populatia NK. Du-te si fa-ti anal imunofenotipare limfocite, anticorpi antiADN si anticorpii antinuclearii la Institutul V Babes. Toate costa 335 ron. Separat mai tb anticorpii antitiroidieni dar eu cred ca alea de la Babes sunt proaste. Nu tb sa ai NK mai mari de 12%.Pysypisi tu ce mai faci? Ai repetat anal anticorpii antinucleari?Cata Mysa21 Bytzi ![]() Miki Anul asta pun d'un pui. DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen! ![]() MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s) |
sar'na Miki. Am facut polidin (cred) la una dintre sarcini, dar nu sunt sigura ca in luna aia am ramas. La 2 sigur nu am facut.
Da' o sa ma duc sa-mi fac si analizele de care zici tu, cine stie?
Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
ingeras26a spune:
Miki, da-mi si mie pls ID-ul tau de mess pe PM.
Multumesc.
Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
miki-miki spune:
Ingeras ti-am trimis PM.

pysypisi spune:
Buna seara fetelor,ma bucur ca nu m-ati uitat...si ca va ganditi la mine

Nici eu nu am uitat de voi si suntem bine in afara faptului ca de cateva zile dau la rate si dimineata si seara si am o stare de greata care nu trece cu nimic...Dar ma consolez cu faptul ca bebe este bine si creste mare in rest toate sunt trecatoare si suportabile.Analizele o sa le fac luni dimineata la Medsana si apoi o sa merg si la dr pt eco.Sper sa iasa bune!
Va pupik pe toate si va doresc mult success si sanatate!!!

+11
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!