BIOGENESIS FERTILITY CENTER(11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Honeys....
si e am facut laparo tot cu T .
I-am aratat dr.grec rezultatul.....dar mi-a cerut si HSG.

e zic k este mai bine sa o faci.

Viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Si eu am incercat sa negociez HSG. Ca poate nu e musai, ca poate nu ii trebuie, ca poate ar fi bine sa se mai gandeasca putin ca nu o fi asa importanta....nu a functionat. Probabil pt ca la laparoscopie citeste concluziile unui medic care a vazut sau crede ca a vazut ceva....la HSG vede cu ochii lui,na, nu stiu ce sa spun. Oricum nu mi se pare un capat de tara. Stiu insa ca nu se apuca de FIV fara HSG.

honeys - nu cred ca te poate ajuta cineva cu un raspuns.....tratamentul poate costa intre 500eur si 2000eur. Tu neavand probleme nu cred ca fie necesare doze f mari dar este bine sa fii pregatita pt orice. Vezi si tu ce tratament iti propune de inceput si este clar ca dozele vor fi prin zona aia. Iar daca o rogi pe Laura sigur iti poate face un calcul.

education - iti invidiez calmul. Pai eu pana acum faceam vreo 7 teste de urina si doua Bhcg-uri :)).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Da, nici eu n-am negociat. O fac, cinste stie raman natural dupa ea :)).

Da, si pe mine m-ar manca degetelele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Education, bafta multa, multa!

Eu...inca o sarcina pierduta....

Ma tin tare pe pozitie, incerc sa fiu optimista (atat cat imi "permit") si...mai incercam...

Din pacate cauzele nu reusesc sa le identific, este a treia pierduta dupa nasterea Mayei. Analize (microbiologie, genetica, trombofilie, coagulare etc etc) - toate ok. Trompa (1 cat mai am) functionala, ca am ramas natural (cu stimulare) de fiecare data.

Asta e soarta, incerc sa iau partea pozitiva a lucrurilor si sa sper in continuare ca la un moment dat vom reusi. Deocamdata, cel putin pana in toamna, renunt la ideea de FIV pt ca nu-i vad rostul. O sa vedem atunci.
Doctorii m-au incurajat spunandu-mi ca daca am o sarcina dusa pana la termen nimic nu ma opreste sa o am si pe a doua, insa cate voi mai pierde pana atunci, nimeni nu stie...poate fi urmatoarea, pot sa mai pierd inca 10 si a 11-a sa fie ok, poate sa nu mai fie niciodata.

Pup mult.

Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Ingeras.....imi pare rau ,
nu iti pierde speranta...vei reusi...si Maya o sa abia un fratior sau o surioara.

Viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Ingeras,

Te stiu de cand incercai sa ramai insarcinata prima data, eu doar citeam pe atunci si speram. Imi pare rau sa aud asta, dar priveste partea prima a paharului: fata de mine tu ramai insarcinata si tot fata de mine ai deja un copil sanatos si frumos (suna trinst dar adevarat).

Tinem pumnii sa vezi II din nou si sa ramana ingerasul in burtica lui mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeys

Ingeras,

Te stiu de cand incercai sa ramai insarcinata prima data, eu doar citeam pe atunci si speram. Imi pare rau sa aud asta, dar priveste partea prima a paharului: fata de mine tu ramai insarcinata si tot fata de mine ai deja un copil sanatos si frumos (suna trinst dar adevarat).

Tinem pumnii sa vezi II din nou si sa ramana ingerasul in burtica lui mami.

Nu suna trist...nu pot decat sa ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pentru ca am un copil, un copil sanatos care face cat 10 si in plus are si care vorbeste cat pentru 20 :) nu am cazut, sunt ok...poate ca viata m-a invatat ca trebuie sa lupt foarte mult pentru tot ce vreau si poate ca, tocmai din cauza aceasta, nu renunt la lupta mea de a avea cel putin 2 copii.
Vezi ca si eu am 2 prietene care au ramas in luna cu Polidin, eu nu mai tin minte daca vreuna dintre sarcini a fost legata, insa trat am facut si eu (z1-5, cate 2 inj/zi).
Iti tin pumnii :)

Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns education spune:

Ingeras26a imi pare nespus de rau .Stiu ca e enorm de greu- dar nu-ti pierde speranta.
Catalina pai la tine la cate zile de la ET ti-a iesit pozitiv? Poate da initial rezultate false ,si de asta as dori sa astept.
De maine trebuie sa ma duc la servici -si nu stiu ce sa fac. 8 ore doar pe scaun ....

Honeys - nu stiu ce sa-ti spun referitor la pret- la mine a fost aproximativ 1000 EUR tratamentul de stimulare . Dar difera foarte mult acest pret de la o persoana la alta precum si in functie de reactia organismului .

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

education - intotdeauna z7 de la ET (12 de la punctie). Cand nu s-a pozitivat nu a fost sarcina. Sure check nu da fals pozitiv. Sau clear blue.
Dar daca te tin nervii, asteapta pana la BHcg.Io nu-s in stare.

ingerasule - stii ca io mi-s cu gandu' la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Si eu am incercat sa negociez HSG. Ca poate nu e musai, ca poate nu ii trebuie, ca poate ar fi bine sa se mai gandeasca putin ca nu o fi asa importanta....nu a functionat.

esti criminala. Eu am facut-o in orasul meu si acum 2 ani se facea ori in spital ori la o clinica particulara si deabia l-am convins pe dr sa mi-o faca. Ca de ce-mi tb? Ca el nu vrea sa-mi faca rau... ca e o procedura dureroasa... Imi venea sa-i zic: "Fa-o ca de nu iti dau cu ceva in cap!!!"
Eu cred ca cer HSG pt a vedea dc ai hidrosalpinx, ac se formeaza f repede si vor sa se convinga ca nu-l ai.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput