Cum or arata userii DC? :))
Raspunsuri - Pagina 15
gabriella1 spune:
cert e ca voi fi grasa,grasa,grasaaaaaaaaa.Pacat ca nu va tine decat vreo cateva luni....daca ma ajuta Cel de Sus !
Deci, cu gandul la cum voi arata io,grasa, imi este imposibil sa-mi mai imaginez cum arata ceilalti
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 De AkaManah nu pot sa zic, ca nu stiu daca imi da voie, dar logodnica lui are gesturi iuti, intr-adevar, e blonda cu ochi caprui si e innalta (are peste 1.70m). Bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
ha ha, ce bine-mi pare, luni n-o sa se certe AM doar cu mine :)).
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
inaioana spune:
citat din mesajul lui marius Oare cum arat eu? |
Nu stiu, dar ai perciuni (vizibili), asta pot sa spun sigur. Nu favoriti, doar perciuni cat sa iti dea un aer de seriozitate asa ca o persoana fata de care nu iti permiti copilarii, giggles and stuff.
marius spune:
Hi hii - pur si simplu - nu am perciuni
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Amina_Marina spune:
citat din mesajul lui denizel AkaManah este saten mediu spre inchis, are parul aspru si dificil de aranjat si sprancene subtiri. Bluzele, camasile si tricourile pe care le poarta au manecile foarte bine calcate (cu dunga pronuntata adica). Pentru parinti, de dragul copiilor "Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel. |
O fi contabil.
szivarvany spune:
Inaioana, Marius arata asa, ca la 20 de ani si nu are perciuni Nu stiu cum e cand e serios, pt ca fiind asa tanar nu ti dai seama
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
elyda spune:
citat din mesajul lui marius Oare cum arat eu? Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
saten,tuns scurt(dar nu foarte ) parul putin ondulat, ochi caprui, porti ochelari cu rame subtiri, ai in jur de 1,80 si esti slabut.Am nimerit-o?
Dana
marius spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui elyda
saten,tuns scurt(dar nu foarte ) parul putin ondulat, ochi caprui, porti ochelari cu rame subtiri, ai in jur de 1,80 si esti slabut.Am nimerit-o? Dana |
Saten - hmmmm aprox.
Tuns scurt si nu prea - relativ - sa zicem
Putin ondulat - merge
ochi caprui - corect
ochelari rame subtiri - corect - daca nu ii uit
1.80 - aproape ---- 1.78
slabut - ce inseamna slabut?
----
Ai nimerit-o in general. mamagiuliei o nimereste bine ca doar suntem vecini de scara.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
marius spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Inaioana, Marius arata asa, ca la 20 de ani si nu are perciuni Nu stiu cum e cand e serios, pt ca fiind asa tanar nu ti dai seama Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela |
20 de ani huh? Mi-ar place mie dar am 42 de ani si....un pic....
Pagina legislativa
b.nica spune:
citat din mesajul lui marius Hi hii - pur si simplu - nu am perciuni |
Hi,hi,hii,ai uitat ca te-am vazut in sort in fotografiile acelea care rulau pe DC?
Moama, ce inghesuiala a fost pe noi sa te prindem !