Cum or arata userii DC? :))

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui beren

Baietii "fara profil" au varsta cumulata de 40+, poate :) right, Guestus? Lasa Wii deoparte ...

:)))

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

AkaManah este saten mediu spre inchis, are parul aspru si dificil de aranjat si sprancene subtiri.
Bluzele, camasile si tricourile pe care le poarta au manecile foarte bine calcate (cu dunga pronuntata adica).

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

da tu cum arati????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Vezi descrierile de mai sus :)))).

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Ba, eu zic ca Akamanah este mai curand saten deschis, are buzele mai pline, parul putin ondulat si tinuta lui e mai vraiste.
Depaseste cu putin 175, si umbla foarte mult in adidasi.
E nascut toamna.

Logdonica lui e mai mica de statura, are gesturi iuti si e blonda cu ochi caprui.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Vivi
M-ai facut sa zambesc cu gura pana la urechi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana
Logdonica lui e mai mica de statura, are gesturi iuti si e blonda cu ochi caprui.

vivi

De AkaManah nu pot sa zic, ca nu stiu daca imi da voie, dar logodnica lui are gesturi iuti, intr-adevar, e blonda cu ochi caprui si e innalta (are peste 1.70m).

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Laura25 e miniona, par castaniu in niciun caz scurt, ochii caprui, ii plac culorile in vestimentatie.

Conchita e atletica, bruneta cu parul drept, fir gros si breton retezat deasupra sprancenelor.Are pielea de culoare medie si se imbraca smart casual cu un strop de ceva extravagant.

Denizel e satena deschis si are pistrui.Se imbraca in nuante de crem si verde deschis prafuit. Uneori si roz cenusiu.

Viviana e inalta, subtire, bruneta cu ochii negri si pielea alba. Are breton si parul lung.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Oare cum arat eu?

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Tu, Marius?
Esti pur si simplu.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput