Cum or arata userii DC? :))
Raspunsuri - Pagina 14
crinuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beren Baietii "fara profil" au varsta cumulata de 40+, poate :) right, Guestus? Lasa Wii deoparte ... |
:)))
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta
denizel spune:
AkaManah este saten mediu spre inchis, are parul aspru si dificil de aranjat si sprancene subtiri.
Bluzele, camasile si tricourile pe care le poarta au manecile foarte bine calcate (cu dunga pronuntata adica).
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
denizel spune:
Vezi descrierile de mai sus :)))).
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
viviana spune:
Ba, eu zic ca Akamanah este mai curand saten deschis, are buzele mai pline, parul putin ondulat si tinuta lui e mai vraiste.
Depaseste cu putin 175, si umbla foarte mult in adidasi.
E nascut toamna.
Logdonica lui e mai mica de statura, are gesturi iuti si e blonda cu ochi caprui.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Logdonica lui e mai mica de statura, are gesturi iuti si e blonda cu ochi caprui. vivi |
De AkaManah nu pot sa zic, ca nu stiu daca imi da voie, dar logodnica lui are gesturi iuti, intr-adevar, e blonda cu ochi caprui si e innalta (are peste 1.70m).
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
inaioana spune:
Laura25 e miniona, par castaniu in niciun caz scurt, ochii caprui, ii plac culorile in vestimentatie.
Conchita e atletica, bruneta cu parul drept, fir gros si breton retezat deasupra sprancenelor.Are pielea de culoare medie si se imbraca smart casual cu un strop de ceva extravagant.
Denizel e satena deschis si are pistrui.Se imbraca in nuante de crem si verde deschis prafuit. Uneori si roz cenusiu.
Viviana e inalta, subtire, bruneta cu ochii negri si pielea alba. Are breton si parul lung.
marius spune:
Oare cum arat eu?
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
viviana spune:
Tu, Marius?
Esti pur si simplu.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi