Cum or arata userii DC? :))
Raspunsuri - Pagina 16
Laura25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Amina_Marina
O fi contabil. ............................... Vom rataci prin ceruri, Cersind cu palme-ntinse Un strop de adevaruri Din vietile invinse... |
AkaManah? contabil???
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
viviana spune:
Ce fotografii? Ce-am pierdut?
Era in sort sau in shortz?
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
elyda spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui marius
Saten - hmmmm aprox. Tuns scurt si nu prea - relativ - sa zicem Putin ondulat - merge ochi caprui - corect ochelari rame subtiri - corect - daca nu ii uit 1.80 - aproape ---- 1.78 slabut - ce inseamna slabut? ---- Ai nimerit-o in general. mamagiuliei o nimereste bine ca doar suntem vecini de scara. Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
Nu slab, sa zicem asa...bine facut.Oricum trebuie sa recunosti ca "te-am citit".
Dana
b.nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Ce fotografii? Ce-am pierdut? Era in sort sau in shortz? vivi |
A fost delir!
Adevarul este ca era dragalas de-ti venea sa-l mananci!Poate ca era o poza din tinerete,,ca eu in locul lui o mai postam acum!
Hai Marius,nu te supara!Esti aici pe DC,in familie!
Serios acum,rar mi-a fost sa constat ca imaginea unei persoane se suprapune atat de bine pe ...sufletul lui!
ariel_7000 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui elyda
Nu slab, sa zicem asa...bine facut.Oricum trebuie sa recunosti ca "te-am citit". Dana |
eu nu m-am prins care-i poanta....ca doar are poza la semnatura!! ce mai e de ghicit???
marius, eu nu m-am bagat sa te "ghicesc" ca te-am vazut de ceva timp in poze...erai cu fetele tale frumoase la o nunta parca. tare ti-am mai admirat familia atunci.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
greiere spune:
Buna, nu ma pot abtine sa nu raspund la acest subiect dat fiind faptul ca denizel este cred singura pe care mi-am imaginat-o vreodata cum ar fi. S-a intamplat mai demult, nici nu mai stiu pe unde ce am citit, dar sigur ceva amuzant, ca si subiectul de fata. Habar nu am de ce mi-am imaginat ca denizel e mulatra. Poate are culoarea pielii maslinie, e tinerica si foarte energica, miniona si foarte ferma.
Amina_Marina spune:
citat din mesajul lui Laura25
AkaManah? contabil??? Bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Sau postas.Cica , Guest ar fi contabil.
Amina_Marina spune:
citat din mesajul lui marius
Saten - hmmmm aprox. Tuns scurt si nu prea - relativ - sa zicem Putin ondulat - merge ochi caprui - corect ochelari rame subtiri - corect - daca nu ii uit 1.80 - aproape ---- 1.78 slabut - ce inseamna slabut? ---- Ai nimerit-o in general. mamagiuliei o nimereste bine ca doar suntem vecini de scara. Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
Pacat, ca te-a nimenit vecina de scara. O mi te imaginam tinerel/disciplinat/dur/elegant si cu breton ca Tiberius Claudius Caesar Augustus Gemanicus, ma rog , probabil unde esti si moderator, si de asta.
beren spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Amina_Marina Sau postas.Cica , Guest ar fi contabil. |
Hm, Guestus ar fi contabil cam tot atat cat a fost A. Einstein contopist la oficiul de www.shmoop.com/albert-einstein/student-patent-clerk.html" target="_blank">patente.