Cum or arata userii DC? :))

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina

Citat:
citat din mesajul lui denizel

AkaManah este saten mediu spre inchis, are parul aspru si dificil de aranjat si sprancene subtiri.
Bluzele, camasile si tricourile pe care le poarta au manecile foarte bine calcate (cu dunga pronuntata adica).

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

O fi contabil.

...............................
Vom rataci prin ceruri,
Cersind cu palme-ntinse
Un strop de adevaruri
Din vietile invinse...

AkaManah? contabil???

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Ce fotografii? Ce-am pierdut?
Era in sort sau in shortz?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Citat:
citat din mesajul lui elyda

Citat:

Oare cum arat eu?

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

saten,tuns scurt(dar nu foarte ) parul putin ondulat, ochi caprui, porti ochelari cu rame subtiri, ai in jur de 1,80 si esti slabut.Am nimerit-o?

Dana

Saten - hmmmm aprox.
Tuns scurt si nu prea - relativ - sa zicem
Putin ondulat - merge
ochi caprui - corect
ochelari rame subtiri - corect - daca nu ii uit
1.80 - aproape ---- 1.78
slabut - ce inseamna slabut?
----
Ai nimerit-o in general. mamagiuliei o nimereste bine ca doar suntem vecini de scara.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Nu slab, sa zicem asa...bine facut.Oricum trebuie sa recunosti ca "te-am citit".

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Si eu n-am vazut poze...

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Ce fotografii? Ce-am pierdut?
Era in sort sau in shortz?

vivi

A fost delir!
Adevarul este ca era dragalas de-ti venea sa-l mananci!Poate ca era o poza din tinerete,,ca eu in locul lui o mai postam acum!
Hai Marius,nu te supara!Esti aici pe DC,in familie!

Serios acum,rar mi-a fost sa constat ca imaginea unei persoane se suprapune atat de bine pe ...sufletul lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Oare cum arat eu?

Pagina legislativa

saten,tuns scurt(dar nu foarte ) parul putin ondulat, ochi caprui, porti ochelari cu rame subtiri, ai in jur de 1,80 si esti slabut.Am nimerit-o?

Dana

Saten - hmmmm aprox.
Putin ondulat - merge
ochi caprui - corect
1.80 - aproape ---- 1.78
----
Ai nimerit-o in general. mamagiuliei o nimereste bine ca doar suntem vecini de scara.

Pagina legislativa

Nu slab, sa zicem asa...bine facut.Oricum trebuie sa recunosti ca "te-am citit".

Dana

eu nu m-am prins care-i poanta....ca doar are poza la semnatura!! ce mai e de ghicit???

marius, eu nu m-am bagat sa te "ghicesc" ca te-am vazut de ceva timp in poze...erai cu fetele tale frumoase la o nunta parca. tare ti-am mai admirat familia atunci.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Buna, nu ma pot abtine sa nu raspund la acest subiect dat fiind faptul ca denizel este cred singura pe care mi-am imaginat-o vreodata cum ar fi. S-a intamplat mai demult, nici nu mai stiu pe unde ce am citit, dar sigur ceva amuzant, ca si subiectul de fata. Habar nu am de ce mi-am imaginat ca denizel e mulatra. Poate are culoarea pielii maslinie, e tinerica si foarte energica, miniona si foarte ferma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

AkaManah este saten mediu spre inchis, are parul aspru si dificil de aranjat si sprancene subtiri.
Bluzele, camasile si tricourile pe care le poarta au manecile foarte bine calcate (cu dunga pronuntata adica).

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

O fi contabil.

AkaManah? contabil???

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Sau postas.Cica , Guest ar fi contabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Oare cum arat eu?

Pagina legislativa

Dana

Saten - hmmmm aprox.
Putin ondulat - merge
ochi caprui - corect
1.80 - aproape ---- 1.78
----

Pagina legislativa

Pacat, ca te-a nimenit vecina de scara. O mi te imaginam tinerel/disciplinat/dur/elegant si cu breton ca Tiberius Claudius Caesar Augustus Gemanicus, ma rog , probabil unde esti si moderator, si de asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Citat:

Sau postas.Cica , Guest ar fi contabil.

Hm, Guestus ar fi contabil cam tot atat cat a fost A. Einstein contopist la oficiul de www.shmoop.com/albert-einstein/student-patent-clerk.html" target="_blank">patente.

Mergi la inceput