Moldovence aspirante sau gravidute(21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alekusta spune:

Fetele buna seara, va citesc s urmaresc mereu..cei drept kam din umbra...cum spuneti voi..dar parca nu am curaj sa intru..va pup pe toate si ma bucur pentru voi. Ioana84 daca ai nevoie de PREGNYL 5000 til dau eu la jum de pret. pe toate..o sa am curaj ..si eu sa va povestesc pana la urma...zic eu..

VINO BEBE...VINO IUBIRE LA MAMI SI LA TATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

neata, vanessa cred ca doarme mai mut azi asa ca dau eu cafeluta, lapticul sau ceiut...ce doreste fiecare
Pogo, tot raul inspre bine, Dumnezeu are grija de fiecare, poate e mai bine asa, poate ai un loc al tau prin alta parte sau poate ca vrea sa stai pe toata durata sarcinii acasa sa nu te mai streseze serviciul. Stiu ca e greu dar trebuie sa avem incredere ca totul se va rezolva si va fi bine

Va pup fetelor, sa aveti o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna ziua!
Bitza, multumim de tratatia de azi!
Pogonici, imi pare tare rau de situatia ta, sa dea Dumnezeu sa se rezolve!

Fetele din Suceava, e cineva dintre voi care merge la medic in Suceava...din discutiile voastre cred ca nu, din cate am inteles mergeti la Iasi, insa daca merge careva in Suceava, spuneti-mi si mie la cine...ca eu am ramas fara medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

BITZA ai avut dreptate. Azi am dormit pana mai tarziu. Ieri dupa-amiaza m-am simtit destul de rau. Am varsat f mult si am avut crampe musculare abdominale. M-am si speriat nu cumva sa il deranjez pe Junior. Abia spre seara am reusit sa mananc ceva, fara sa mai vars. Azi dimineata cand m-am spalat pe dinti, iar am dat la rate, dar mai putin. Oricum nu ma simt prea bine. Greata nu imi da pace, dar sper sa nu mai vars, ca daca o tin tot asa o sa trebuiasca sa ma internez si sa stau cu perfuzia in vena.
Dar acum vreau sa imi impun sa nu imi mai fie rau.
POGONICI inteleg prin ce treci, dar ai incredere ca se va rezolva situatia.
PYSYPISI, SOPHIE ce mai faceti?

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui vanessa80

BITZA ai avut dreptate. Azi am dormit pana mai tarziu. Ieri dupa-amiaza m-am simtit destul de rau. Am varsat f mult si am avut crampe musculare abdominale. M-am si speriat nu cumva sa il deranjez pe Junior. Abia spre seara am reusit sa mananc ceva, fara sa mai vars. Azi dimineata cand m-am spalat pe dinti, iar am dat la rate, dar mai putin. Oricum nu ma simt prea bine. Greata nu imi da pace, dar sper sa nu mai vars, ca daca o tin tot asa o sa trebuiasca sa ma internez si sa stau cu perfuzia in vena.
Dar acum vreau sa imi impun sa nu imi mai fie rau.
POGONICI inteleg prin ce treci, dar ai incredere ca se va rezolva situatia.
PYSYPISI, SOPHIE ce mai faceti?

14+

Vanessa imi pare rau ca starea de greata si voma nu te lasa in pace...Eu multumesc lui Dumnezeu vad ca sunt bine,mai am din cand in cand nodul acela in gat iar dimineata imi vine sa vomit ....dar trece repede.Trebuie sa ajung la Iasi zilele astea sa repet analiza aceea pt anticorpi anti-nucleari...sper sa iasa negativ de data asta.
Pupici si o stare cat mai buna iti doresc

Salutare la toate fetele

+11
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

Buna fetelor! Eu nu am vesti grozave despre mine, am fost azi la eco si am un hematom decidual cu iminenta de avort, bebe inca e bine, sper sa fie luptator si sa ramina la locul lui!Sper sa ne ajute Dumnezeu!
Vroiam sa va intreb daca nu are cineva progesteron injectabil sa mi vinda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui sophie76

Buna fetelor! Eu nu am vesti grozave despre mine, am fost azi la eco si am un hematom decidual cu iminenta de avort, bebe inca e bine, sper sa fie luptator si sa ramina la locul lui!Sper sa ne ajute Dumnezeu!
Vroiam sa va intreb daca nu are cineva progesteron injectabil sa mi vinda!

sophie

Draga mea Sophie sunt sigura ca bebe al tau este un luptator si o sa treceti cu bine si peste asta.Sa te rogi lui Dumnezeu si ai sa vezi ca o sa te ajute si o sa fie bine.Pupici si iti tin pumnii!!!

+11
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

sophie..sfatul meu este atat medical sa faci ceva sa fie bine cat si sufletsete..citeste pacraclisul maicii domnului si acatistul sf nectarie..si daca poti si al sf stelian ca este ocrotitorul copiilor..si da burtica cu mir si aghiazma si spune mereu doamne ajutama si lasamii bebe acolo sa creasca mare si va fi bine

eu cu rugaciuni ma linistesc si ma las in mainile domnului ca nu am putere sa fac ceva

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

PYSYPISI ma bucur ca esti bine.
SOPHIE fii tare si gandeste pozitiv. Suntem alaturi de tine.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Eveline ti am trimis PM. Tuturor multa sanatate, gravidutelor, bebeilor!! Cu Dumnezeu inainte!

Mergi la inceput