Moldovence aspirante sau gravidute(21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

sophie,ma rog pt voi,sa va fie bine,trebuie sa fie bine,am citit si la odisee ,mesajele fetelor sint incurajatoare,dumnezeu va v-a ajuta si pe voi ,sint sigura

_

endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Sophie, imi pare tare rau, trebui sa fie bine pana la urma, am sa ma rog pentru voi . Saptamana viitoare voi merge la o manastire si am sa pun un acatist si pt voi, daca vrei da-mi PM cu numele vostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

sophie in primul rand trebuie sa fii optimista pt ca starea ta se transmite la bebe...care trebuie sa fie un luptator.Ca sa te linistesc sa stii ca au fost cateva fete la odiseea mea care aveau aceeasi problema si a fost bine ....adica este ca mai avem un pic ,recomandarea mea este sa incerci sa stai cat mai mult la orizontala si eventual la recomandarea medicului =tratament.
te pup si ai grija de tine

33+ RARES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

SOPHIE gandeste pozitiv si ai rabdare. Stai linistita in pat la caldurica. Nu ti-a dat medicul nici un tratament?
Eu rezist eroic. Mi-a zis dr ca daca o mai tin asa saptamana viitoare ma interneaza, ca sa ma hraneasca prin perfuzii. Important e sa fie Junior sanatos.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor eu mam linistit..la mine sau mai potolit apele

om vedea ce o mai fi de acum incolo..

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

fetelor , va multumesc din suflet pentru incurajarile voastre, azi ma simt mai bine, cel putin psihic.Stau doar la pat, pina in prezent multumesc lui Dumnezeu nu am mai singerat.O fata inimoasa de pe forum mi a trimis f repede progesteron injectabil si sper sa ma ajute.
bytzi si eu ma rog pt tine sa dea Dumnezeu ca de data asta sa faci FIV ul si sa aiba rezultatul dorit.
Bitza ai mai luat o hotarire definitiva in privinta clinicii?
vanessa ca tratament mi a dat antispastice, mi a mai adaugat si 2 duphaston pe zi , magneB6 ,aspenter (dar nu l iau caci creste riscul de singerare) si de azi fac progesteron injectabil pe care inca ma chinui sa l mai procur din tari straine.
toate moldovencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Buna dimineata! Va invit ca , ceiut sau laptic cald. Afara e foarte frig, asa ca tre sa ne incalzim.
SOPHIE ma bucur ca te simti mai bine. Tine-o tot asa si in curand o sa iti revii. Gandeste pozitiv.
Eu ma simt un pic mai binisor. Azi mi-am dat burtica cu crema si l-am masat putin pe Junior. Deja e un alintat.
Va doresc week-end placut.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Va doresc week-end placut.

Slabuta miscare pe aici!!!!

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

prezent si eu

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

desteptarea............

pe unde sunteti mai fetelor..stati la gura sobei??????????????

Mergi la inceput