Moldovence aspirante sau gravidute(21)
Raspunsuri - Pagina 11
pogonici1977 spune:
mmmmmmmmmmm azi la noi au fost dimineata -20 grade
miau inghetat narileeeeee pana la biserrica..voi ce faceti dragelor mele????????????
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
vanessa80 spune:
Eu stau la caldurica in pat. Iar ne-au lasat astia fara gaz.
M-am trezit dimineata cu nasul infundat. In casa deja se facuse frig. Ar trebui sa-i dam in judecata pe astia de la E-on gaz. Ne-au chinuit si de sarbatori, iar acum cand e foarte frig afara, ei se tin de glume.
Ma simt un pic mai bine. Ieri chiam am mancat aproape normal. Nu am scapat de greturi, dar macar nu mai dau la rate.![]()
Azi as vrea sa fac o plimbare pana in Carrefour.
Va doresc duminica placuta.
15+
pogonici1977 spune:

![]()
![]()

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
arinaa spune:
'neata dragutzele,va astept la o cafea cu lapte si nu uitati vestile bune ...ca doar e luni (si musai sa o tinm asa toata saptamana),ziua de vineri mi-o rezerv mie ca increstinez o frumusete de fetitza ei prima finutza ...mai am 4 baieti botezati
33+
RARES
vanessa80 spune:
Neata! Vin si eu la
. Va invit la prajitura ungureasca.![]()
Ieri am fost in Carrefour si am intrat de curiozitate la HV STREET sa ma uit la haine de
. Sotul s-a distrat de minune. Toti pantalonii erau f mari. Nu am gasit nimic care sa-mi fie bun. Asa ca mai cautam.
Azi iar tre sa merg la finante sa stau la cozi...si pe frigul asta...
Asta noapte am visat ca am un baietel in burtica.
Sper la urmatoarea eco sa aflam exact ce e. Vreau sa ma apuc sa ii cumpar hainute , sa ii aleg culoarea peretilor si a mobilei.
Va doresc o saptamana frumoasa.
15+
amir10 spune:
Sophie, odihna multa si ai grija de voi. Stai numai in pat daca se poate. Si dormi mult... Cand o sa vina bebe, iti garantez ca vei dori sa mai dormi macar 5 ore neintrerupte. Ei, eu ma plang, ca bebe Radu e destul de cumintel... Papa, il schimb, mai stau putin cu el in brate si gata, la nani macar 2-3 ore. Dimineata are chef de socializare si mai stam de povesti, mai ne intindem si ne uitam la mami cu ochii albastri. Tare ma bucur cand vad ca seamana leit cu mine... Sotul e bucuros ca are baiat, eu sunt bucuroasa ca seamana cu mine. Si amandoi ca e sanatos. Speram sa fie asa in continuare.
Fetelor, multa caldura in case si in suflet, ca uite-asa vine bebe, cand timpul e mai potrivit.
Pupici la burtici.
arinaa spune:
Amir tare ma bucur ca ne aduci vesti bune ,eu deja sorb fiecare cuvintel al proaspetelor mamici...desi mai avem 5 saptamani,m-a cuprins o stare de panica amestecata cu o stare de nerabdare 
Noi suntem bine,ne-a venit si chitul de recoltare a celulelor stem si saptamana viitoare pe 1 avem programare la iasi sa vedem ce zice dr(probabil vom discuta despre nastere)
Amir cand ai timp trimite-mi si mie un pm cu cateva sfaturi ...ma refer la tarife si alte nebunii(voi naste la cuza voda).E tot carantina?
Sophie ma bucur ca esti mai bine ,sper sa treaca cat mai repede perioada asta ...o sa vezi ca la 4 luni ai o energie in tine ....
Vanessa abia astept sa ne zici si noua ce ascunzi in burtica,sigur la urmatoarea vizita se va vedea si ce "secrete" satau ascunse in pantecul tau.
Cate un big kiss pt toate moldovencele mele dragutze

33+
RARES
bitza20 spune:
Buna dimineata,
Vanessa, te trezesc cu mirosul de
. Bineinteles, e suficienta pentru toata lumea, asa ca sa va incalziti.
Pogo ma bucur ca s-au mai linistit apele la tine la servici, nu te stresa prea tare cu problema asta ca nu se merita 
vasilasanita, tu ce ne mai zici?
amir, nu ne povestesti cum a scos nasucul la aer raducu
?
Va doresc o zi calduroasa 
vanessa80 spune:
Neata! Prezenta la apel.
BITZA multumesc pentru
.
AMIR ma bucur ca bebe Radu e cumintel si nu te tine chiar non-stop in priza.![]()
SOPHIE, PYSYPISI ce mai faceti?
Eu ma simt binisor. Am cateva zile de cand nu am mai dat la rate. Sper sa o tin asa in continuare. Astept sa se mai domoleasca frigul asta, ca vreau sa ies sa ma plimb putin.![]()
15+