Moldovence aspirante sau gravidute(21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

ARINAA cu ce banca de celule stem colaborezi? Cam care e pretul?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

fetele, va multumesc ca va ginditi la mine!Multumesc si celor care mi au trimis PM cu incurajari, se pare ca este o problema tehnica pe forum caci nu pot raspunde la PM urile primite.
mariadan iti raspund aici, momentan fac 2 injectii de progesteron de 100 mg pe zi, probabil va fi scazut treptat.Trebuie sa mi sun mediul si sa stabilim cind ne intilnim saptamin asta pentru eco, marturisesc ca am emotii mari cu privire la urmatoarea eco, sper ca bebe sa fie bine in continuare si hematomul sa se retraga.
amir ma bucur din suflet ca ai un bebelas sanatos si cuminte, sa fiti cu totii sanatosi si sa fiti fericiti !
arinaa mai ai un pic si tu urmezi sa ti tii comoara in brate!
vanessa ma bucur ca ai o sarcina fara probleme, dar pe frigurile astea e bine sa stai mai mult la caldut, mie dr mi a spus ca schimbarile de temperatura nu fac bine la sarcina.
bitza incerc sa ti trimit PM.
bytzi ce mai faci, ai inceput deja tratamenutl pt FIV?
multa sanatate si multa bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

vanessa am facut contractul cu cei de la cord blood center ,ma costa 3270 ron + 140/an depozitarea .Din ce am studiat eu sunt cei mai ieftini de pe piata si cei mai vechi si de dr mea mi-au fost recomandati ca fiind si cei mai seriosi.Acum eu ce sa zic ...decizia iti apartine sa hotarasti ce si cum .

33+ RARES

Mergi la inceput

SOPHIE multa sanatate si pt tine si pt bebe. Trebuie sa fiti rezistenti amandoi.
ARINAA si eu tot la cord blood center m-am gandit. Acum sper sa reusim sa adunam banii pana atunci.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

dar vad ca ati uitat de mine.numai bitza sia adus aminte de mine..gravidutele noastre gata mau uitat???

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

vanessa noi am ales varianta de plata in 3 rate,deci conform contractului dupa recoltare dureaza cam 30 zile pana vine rezultatul analizei iar o data cu rezultatul ai 14 zile la dispozitie pt plata primei rate (eu am ales varianta asta pt ca la inceput e nevoie de atatea...si tb impartiti banutii in ordinea prioritatilor)

33+ RARES

Mergi la inceput

Buna dimineata! Va invit la laptic cald cu cacao.si pandispan.
POGONICI nu am uitat de tine... Te asteptam cu vesti, planuri pt viitor.
ARINAA e bine ca se poate plati in rate la banca de celulu stem, caci nici noi nu stam foarte bine cu banii. Am facut o listuta cu ce trebe pt bebe si m-am cam speriat. Am inceput sa fac si un calcul, dar am renuntat repede. Sper sa reusim sa ne descurcam cu banii.
AMIR vreau si eu sa stiu cam care sunt scorurile la Cuza-Voda, ca sa am timp sa ma obisnuiesc cu ideea...Orice informatie e binevenita.
Va doresc o zi frumoasa.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

eu pana dupa pasti nu am vesti.caci abia atunici ma voi opera....deci va astept pe voi intai..eu dupa

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

vanessa ai pm

pupici draga pogonici,nu te-am uitat ,ma bucur ca apele la serv s-au mai limpezit ...si cu siguranta 2010 va fi un an plin de bucurii

33+ RARES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns perl spune:

Salut!
Am vazut printre mesaje discutii despre Pregnyl 5000 UI - pentru fetele care au nevoie pot eu sa ofer la jumatatea pretului cu care am vazut ca se da la OMINI.
Trimiteti mesaj si va raspund!

Perl 37

Mergi la inceput