Moldovence aspirante sau gravidute(21)
Raspunsuri - Pagina 8
vanessa80 spune:
PYSYPISI mie nu mi s-a recomandat sa fac Ac anti-nucleari. Eu am facut toate analizele la Synevo si rezultatele le-am cerut sa-mi fie trimise pe email ca sa nu mai fac un drum pana la laborator.
Multa bafta.
14+
Ioana84 spune:
Buna fetelor!Stie cineva de ce la Omini nu se recomanda sa-ti faci analizele hormonale inaite de a incepe stimularea cu puregon(pentru inseminare),mie mi-a dat o doza de 50 unitati/zi fara nici o analiza?Eu l-am intrebat pe dr O si mi-a zis ca la cei 26 de ani ai mei sunt prea tanara pentru astfel de analize,ca sunt sanatoasa tun si pot sa le fac, daca vreau sa cheltui bani degeaba.ce zice-ti de asta?
vasilasanita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana84 Buna fetelor!Stie cineva de ce la Omini nu se recomanda sa-ti faci analizele hormonale inaite de a incepe stimularea cu puregon(pentru inseminare),mie mi-a dat o doza de 50 unitati/zi fara nici o analiza?Eu l-am intrebat pe dr O si mi-a zis ca la cei 26 de ani ai mei sunt prea tanara pentru astfel de analize,ca sunt sanatoasa tun si pot sa le fac, daca vreau sa cheltui bani degeaba.ce zice-ti de asta? |
Mie mi a dat sa le fac, eu am 30 de ani. Ce i drept eu merg la dr MIhaila acolo, dar cred ca procedeaza cam la fel.
Ti am trimis PM.
Dumnezeu ne va ajuta!
vasilasanita spune:
Ioana ai PM ul dezactivat. Voiam sa te intreb daca ai luat puregonul de la ei, si de cate ori tre sa mergi la monitorizare? Pregnylul ti l dau ei?
Nu ti a recomandat si stimulare fara inseminare? Pupici!
Dumnezeu ne va ajuta!
Dumnezeu ne va ajuta!
pogonici1977 spune:
mie onofriescu cand am facut IUI nu mia dat sa fac hormonalele desi aveam 31 ani.atunci.deci parerea mea..nusi da interesul.sau nu avea chef..numi explic ..
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
Ioana84 spune:
vasilasanita,da,de la ei am luat puregonul(100 ron/ 50 unitati),pregnilul tot ei ti-l dau(150 ron/5000 u).
la monitorizari mergi in functie de durata tratamentului si dupa cat cresc foliculii,eu am mers in a doua zi de menstruatie,la 7 zile de tratament,si inca o data am facut eco in ziua inseminarii,fiecare eco se plateste 100 ron/eco.
nu,nu mi-a recomandat stimulare fara inseminare.
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Va invit la
, ceiut sau laptic cald.
Ninge incontinu.

Asta e iarna adevarata.![]()
Nu o sa pot sa inteleg niciodata cum dau unii medici tratament pt stimulare ovariana, fara sa faca analizele inainte. Asa a patit si o vara de-a mea si acum si-a schimbat medicul si trebuie sa repare tot raul pe care i l-au facut medicamentele date dupa ureche. 
14+
bitza20 spune:
Buna dimineata,
vanessa, multumim de tratatie, in fiecare dimineata esti atenta cu noi, parca ai fi mamica noastra ![]()
Din pacate asa sunt unii dr, dau tratamente dupa ureche. Si eu am patit la fel cu dr. O.Ce-i drept m-a pus o data sa fac analizele hormonale, asta se intampla in dec 2008 dupa care in mai 2009 am facut o laparoscopie cu el si in august cand sa incep stimularea normal trebuia sa repet analizele ca de...trecusera si 8 luni si intre timp facusem si operatia....dar, ti-ai gasit, mi-a dat din prima stimulare si cand sa ajung la IA dl era plecat la nu stiu ce conferinta si monitorizarile/IA le-a facut dr Luca, care invata pe mine cum se fac IA
.
La toate clinicele pe unde am fost imi ziceau ca in cazul meu nu este recomandat sa fac IA deoarece este risc extrem de mare sa am sarcina extrauterina, la Omini ma indemnau sa mai fac cel putin 3 inseminari
.Asta e, trebuie sa dam cu capul de pragul de sus ca sa vedem pe cel de jos ![]()
Delphinas, iti voi simti lipsa 
O zi buna va doresc 
vanessa80 spune:
BITZA din pacate sunt multe femei care au patit asa ca tine. Eu nu am o parere foarte buna despre politica practicata la OMNI, dar fiind singura clinica care face FIV in Iasi, multi oameni din toata zona Moldovei isi pun mari sperante, cheltuie multi bani si fara rezultate.( sau prea slabe si prea putine).
Problema e ca aici e vorba de sanatatea si viata unor oameni.
14+
pogonici1977 spune:
asa este vanesaa..intersele la omni sunt banii ..mai putin eficienta lor....si reusitele lor..deci mare atentie celor care faceti la omni fetelor...IUI si tratam nu se fac fara acele nalize hormonale si multe alte investigatiii..nu faceti chiar numai ce zis ei..daca vreti sa fiti pacinetii acestor dct
sunt atat de trista fetelor..de suparare ma doare si stomacul....sunt probl mari la mine la munca...nu stiu ce va mai fi maine dar bine nu vad ca va fi
mie frica de ziua maine si daca voi mai avea servici..se doreste a se externaliza serviciu nostru iar activitatea noastra sa o dea unei mari filiere puternice si periculoasa a MAFIEI..nu pot spune mai multe
in acesta situatie numi ramane dacat sa rog pe maicuta domnului sa ma ajute am fugit sa citesc paraclisul maicii domnului
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti