Moldovence aspirante sau gravidute(21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Fetelor cu ce v-ati ocupat azi? Ca nu prea ati dat pe aici.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

delphinas..alegerea iti apartine//

iti multumesc ca ai fost draguta cu trecerea ei pe prima pagina..dar ideea mea era cu totul altfel
acea listuta sa nu fie pusa ca o completare la lista mare
si doream sa fie pusa sub coloanna cu mamici fericite cu bebei
si era frum ca listuta s a fie pusa doar cu fetele de aici de la moldovence care suntem active..si nu in lista mare care mai mult de 75% nu mai stim de ele..si nici nu are farmec asa insirata

hai te rog modificaaaaaaaaaaaa..te roggggggggggggggg

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

nu vreau sa fiu inteleasa gresit. cand s-a deschis acest subiect, fetele care acum sunt inactiva ai scris. nu stim exact de ce nu mai scriu. poate totusi ne citesc din umbra. nu avem de unde sti. nu ar fi corect sa le stergem. acum ca eu va voi citi din umbra inseamna sa ma sterg??
o sa trec sub lista mamicilor ce m-ai rugat tu. dar inainte ar fi trebuit sa cer parerea si celorlalte fete. poate ele au alte completari. dar o sa le intreb acum: ce doriti sa fie trecut in dreptul fiecareia in listuta suplimentara? sunteti deacord cu ea?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Buna seara fetelortocmai am ajuns si eu acasa....si sunt foarte obosita dar fericita ca mi-am vazut iarasi puiutul,i-am auzit iarasi inimioara si am asistat la nazdravaniile lui.Era asa de jucaus ca nu reusea dr sa-i faca poza.Acum am si un cd cu el si abia astept sa-l revad.Astazi am facut si dry-test si peste 3 saptamani o sa avem rezultatul.Totul este ok in afara de acea analiza pt anticorpi anti-nucleari pe care trebuie sa o repet si sper sa iasa bine,poate totusi a fost din cauza laboratorului.Si pt acea mica infectie care mi-a iesit din cultura de col mi-a dat ovule macmiror timp de 10 zile iar utrogestanul trebuie sa-l iau pe cale orala.Acum mi-a scos si cycloproginova.Pupici la toate fetele

+11
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

ma bucur ca mai inteles...delphi..doamne fereste dar eu nu vreau sa stergem din lista fetele inactive..ci doream ca listuta noastra cu fetele active si ce urmeaza fiecare sa faca sa fie pusa la sf.listei..astai tot ce doream..dar totul cu acordul vostru

bravo pisipisi..ce ma bucur ptr voi..doamne ajuta pana la capat si sa fii fericita..

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Buna dimineata! Va invit la , ceiut sau laptic cald si cozonac. Ninge asa de frumos afara.
PYSYPISI ma bucur ca ti-ai revazut bebe-ul si ca totul e ok. Repeta analiza si nu te stresa.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inginera spune:

in primul rand buna dimineata la toata lumea si la multi ani pe anul acesta , e prima oara cand va scriu anul acesta , dupa discutiile avute de voi,mai sus ,(asta ca sa vedeti ca va citesc zilnic)am zis sa intru sa va dau si eu niste detalii despre mine, prin luna mai am facut analizelele hormonale in urma carora mi-a iesit la testosteron o valoare mult mai mare decat limita normala , ce indica ca eram suspecta de pcos, mi s-a recomandat diane 35 3 luni de zile atat de endocrinolog cat si de ginecolog , le-am luat , apoi pauza de o luna si iar hormonale care au iesit in limite normale , am decis sa schimb si medicul ,asa am simtit , parca bateam pasul pe loc, m-am indreptat spre o doamna extraordinara din bacau ,care chiar isi da interesul sa ma ajute, dupa o serie analize si ecografii in zile diferite a reiesit ovare polichistice , asta a fost inainte de sarbatori , acum am facut o pauza din lipsa de fonduri si in plus e si perioada sesiunii la master si e destul de stresant, astept sa ma linistesc putin ,si apoi sa vad ce fac cu aceste ovare polichistice ,doctorita mi-a recomandat o laparoscopie ca sa eliminam mai multe cauze, o sa vad, oricum stresul e mare , am momente cand simt ca nu mai pot si de ce trebuie sa fie asa, timpul trece , in aprile implinim 2 ani de cand incercam sa avem un copil ,in sfarsit intr-un fel sau altul o sa reusim toate mai mult ca sigur
va citesc zilnic din umbra ,traiesc impreuna cu voi aceleasi emotii, felicit fetele care au reusit , sophie,vanessa80, pysypisi, abia asteptam sa intru sa citesc sa vad rezultatele voastre in prerioada cand ati facut fiv si va felicit inca o data
delphinas de la mine , inteleg perfect situatia prin care treci, dar speram ca o sa fie si pentru noi bine
cam asta am avut de spus, cred tot asa o sa raman ca si pana acum ,in umbra ,dar sa stiti ca zilnic intru sa vad ce ati mai facut si sunt cu gandul alaturi de voi toate care sunteti active ,
va pup pe toate si va doresc mult succes in continuare , o zi buna sa aveti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vanessa80

Buna dimineata! Va invit la , ceiut sau laptic cald si cozonac. Ninge asa de frumos afara.
PYSYPISI ma bucur ca ti-ai revazut bebe-ul si ca totul e ok. Repeta analiza si nu te stresa.

14+

Tie ti-a dat sa faci analaiza asta cu anticorpi?
Daca da unde ai facut-o?
S-au poate imi recomanzi un laborator mai performant in Iasi.
Sarcina usoara in continuare!!!

+11

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

ma bucur ca mai inteles...delphi..doamne fereste dar eu nu vreau sa stergem din lista fetele inactive..ci doream ca listuta noastra cu fetele active si ce urmeaza fiecare sa faca sa fie pusa la sf.listei..astai tot ce doream..dar totul cu acordul vostru

bravo pisipisi..ce ma bucur ptr voi..doamne ajuta pana la capat si sa fii fericita..

Doamne ajuta si sper din tot sufletul ca anul acesta sa devii si tu graviduta!!!

+11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any75 spune:

Buna dimineata fetelor dragi
chiar daca nu mai sunt activa sa stiti ca va urmaresc mereu pt a afla noutatile.Eu nu am deocamdata ce sa va spun despre mine de aceea doar va citesc din umbra
va pupik si va doresc sa va impliniti visul

Mergi la inceput