Moldovence aspirante sau gravidute(21)
Raspunsuri - Pagina 6
Ioana84 spune:
vasilasanita merg la el ptr ca e un medic excelent,am incredere in el, si tu mergi tot la el,ai facut vre-o inseminare la el?
Puregon de 50 fac ptr ca nu imi ajung foliculii la maturitate.
vasilasanita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana84 vasilasanita merg la el ptr ca e un medic excelent,am incredere in el, si tu mergi tot la el,ai facut vre-o inseminare la el? Puregon de 50 fac ptr ca nu imi ajung foliculii la maturitate. |
la mihaila merg
Dumnezeu ne va ajuta!
vanessa80 spune:
POGONICI multa sanatate. 
Si eu cred ca m-am pricopsit cu o candidoza. O sa vad ce tratament o sa-mi dea d-na dr. Inca ma lupt cu raceala, dar si cu greturile. Nu vor sa ma lase deloc.
In stilul asta o sa fiu certata cu mancarea pana o sa nasc. Acum nu am chef sa mananc nimic. Gustul mancarii mi se pare ca e schimbat. Mananc doar pt ca stiu ca trebe. A inceput sa se vada burtica. In curand o sa trebuiasca sa-mi cumpar haine.![]()
Asta noapte a visat sotul ca aveam o fetita care mergea si vorbea. Am "nascut-o " la 5 luni, acasa.
Eu i-am zis ca are probleme la mansarda
. El are pofte, are toane si a devenit obsedat de mancare.
14+
pogonici1977 spune:
fetelor miam mai revenit...sunt pe drumul cel buna
traiasca augmentinul.......si nu ma doare urechea
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
pogonici1977 spune:
pogonici1977-celioscopie apoi FIV la budapesta
delphinas--investigatii
bitza20-in pregatire de FIV in febr/martie la biogenesis
vasinasanita-investigatii, urmeaza apoi IUI
nichi-strange banii de FIV
bytzi-urmeaza FIV 2 in februarie parca la biogenesis
ioana84-IUI februarie la Omniclinic
delphi..vrem listuta pe prima pagina...si apoi in timp o sa se micsoreze ca fetele vor trece la odiseeeeeeeeeeeeeeeeeee.
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
arinaa spune:
'neata dragele mele,va astept cu o cafea aburinda iar voi veniti cu vestile bune ...asa cum spunea pogonici lista se va subtia pentru ca locul vostru este la odisee
32+
RARES
bitza20 spune:
neata fetelor, haideti la o
. Eu ma lupt cu raceala de sambata.
Pogo, in listuta ta e o mica greseala bitzy nu face fiv la biogenesis ci la Polisano Sibiu.
Delphi, daca tot lucrezi la prima pagina, am observat ca la Raducu, bebelasul lui amir e gresita data nasterii poate o corectezi 
Va doresc o saptamana frumoasa 
Delphinas spune:
buna dimineata dragelor.
pogonici sper ca este bine cu listuta creata de tine. am ales sa nu trec nimic in dreptul meu, este alegerea mea. sper sa intelegi.
va doresc mult bine. eu o sa va citesc din umbra...o sa fac toate modificarile de rigoare. pt binele meu o sa iau o pauza.
multa bafta 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
ambitioasaSa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Vin si eu la o
.
DELPHINAS
, sper sa revii repede si cu vesti bune. Noi suntem langa tine.
PYSYPISI cand mergi cu analizele la medic?
SOPHIE cum te simti?
14+