Moldovence aspirante sau gravidute(21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

ma doare urecheaaaaaaaaaaaaaaaaa

mam saturat de antibiotice ....si mai rau de augmentinul da si candidoza..isi treb sami iau clotrimazol ovule sau cervucid

din cauza atator tratamnete am imunittaea scazuat..ma saturat

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

De la orice antibiotic se poate face candida. Pogonici,daca tu ai observat ca faci de la AUgmentin, cand iti recomanda dr cere altceva. Eu am luat f multe antibiotice la viata mea si candida faceam de la biseptol.
Pupici si sanatate.

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

neata fetelor haideti la un ceiuc
pogo... de la mine sa te faci mai bine. Eu stiu ca am luat nistatina pt candida. Pe mine m-a tras curentul si am un ochi rosu zici ca mi-am luat-o si simt ca si racesc.
Delphinas, tu ce mai zici?
Pisi, cand mergi la clinica?
toate fetele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bitza20

neata fetelor haideti la un ceiuc
pogo... de la mine sa te faci mai bine. Eu stiu ca am luat nistatina pt candida. Pe mine m-a tras curentul si am un ochi rosu zici ca mi-am luat-o si simt ca si racesc.
Delphinas, tu ce mai zici?
Pisi, cand mergi la clinica?
toate fetele

Ti ai mai facut HSG ul Bitza?

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana84 spune:

Fii tare Pogonici1977 si eu am trecut cam prin ceea ce treci si tu acum si eram foarte ingrijorata ca nu o sa mai scap niciodata de probleme(la mine au durat cam 1 an si ceva timp in care trebuia sa ne luam gandul de la facut bebe pana la rezolvarea lor si sa bagam antibiotice),insa toate au trecut si acum ne axam pe conceperea unui bebe mic.
Sper sa ne ajute Dumnezeu si noua si tie,dupa cum zici si tu "Asta E Anul Nostru".
Ptr candida Prof. Onofriescu mi-a dat Canesten(ovule)varianta straina,nu romaneasca si Nizoral(pastile),ai incercat?La mine a dat rezultate din prima.Daca vrei pot sa-ti zic cate zile tb sa faci tratamentul si doza,numai sa caut reteta,caci am ratacit-o pe undeva.

Mergi la inceput

Stiu de la el ca Clotrimazolul romanesc e mai slab.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

eu nu am nimic de spus...absolut nimic.
pogonici voi trece azi sau maine ce m-ai rugat pe prima pagina.
we placut sa aveti

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

delphinas....sa o treci si pe

ioana84-in curand IUI

vezi cine mai e nou la noi..sa vina la apel sasi confirme prezenta si daca e de acord cu cele scrise de noi

EU NU am facut candida...cel putin nu simt ca ar fi ceva in neregula..nu am facut analiza inca..ca mau uscat de bani antibioticele.dar stiu ca augmentinul da asa ceva...
iar mie imi trecea cu cervucid ovule..cas mai bune

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Da,luna viitoare voi face iui cu stimulare,luna asta am pierdut-o din cuza unui chist functional afurisit de 14 mm,asa ca pana in februarie tratament cu Duphaston,sper ca se va retrage.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana84

Da,luna viitoare voi face iui cu stimulare,luna asta am pierdut-o din cuza unui chist functional afurisit de 14 mm,asa ca pana in februarie tratament cu Duphaston,sper ca se va retrage.

Tot cu dr Bors faci inseminarea?
Si stimularea o faci cu puregon?

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput