Moldovence aspirante sau gravidute(21)
Raspunsuri - Pagina 4
x_ggg spune:
Buna, fetelor, sigur nu va mai aduceti aminte de mine, dar voi sunteti cele care m-ati gonit la odisee
...
Anul trecut pe vremea asta ma plangeam aici ca nu vine bb..iata ca a venit, am un baietel de 3 luni si un pic, lumina ochilor nostri..
Sa dea DD tuturor bebelaci, pt ca ii meritati...
Voiam sa le spun fetelor din Bt ca eu am nascut cu dr Vantu, asa ca va stau la dispozitie cu ce informatii doriti...
mvb, te pup, chiar dc nu am mai vb de ceva timp, sa stii ca atunci cand am nascut, la tine m-am gandit si iti multumesc din suflet pt sfaturile pe care mi le-ai dat cand eram cu burtica...
Va pup pe toate, sanatate si perechi de liniute va doresc!!!
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de
Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
mousel spune:
buna x_ggg, in primul rand felicitari pt bebele tau sa creasca mare, frumos si sanatos
imi poti spune cum se comporta dr. vantu cu pacientele, le tine minte de la o consultatie la alta? ca "pret" cum este (astepta atentii)? ca profesionalism am inteles ca e una dintre cele mai bune
inca ceva, cum te descurcai cu programarile la ea avand in vedere ca e foarte ocupata (la ecomed trebuie sa iti faci programere cu 2 saptamani inainte de consultatie.....)
vanessa80 spune:
VASILASANITA inainte de inseminare eu am facut HSG si analizele hormonale plus spermograma si spermocultura la sot. Dr Grigore nu are embriolog. Se pune sperma intr-un aparat la spalat si centrifugat. Dureaza cam 1 ora. Eu am o prietena care a ramas
prin inseminare la dr Grigore, dar sotul ei avea 20 mil
/ml, iar la ea totul era ok. Sansele sa reuseasca inseminarea daca
sunt sub 20 mil/ml sunt destul de mici sau daca exista probleme la ambii soti.De aceea noi ne-am indreptat spre FIV. Cand am facut FIV am vb cu embriologul si mi-a zis ca ei pt inseminari nu prea au ce sa faca.( depinde de materialul clientului). In Iasi nu este nici un embriolog bun care sa creasca reusita prin FIV, iar la inseminari nici nu se mai pune problema. Eu zic sa va ganditi bine, daca aveti sanse reale sa ramai
prin inseminare. Daca nu, mergeti spre FIV.( stiu ca e f scump, dar macar asa cresc mult sansele). Multa bafta.
14+
x_ggg spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mousel buna x_ggg, in primul rand felicitari pt bebele tau sa creasca mare, frumos si sanatos imi poti spune cum se comporta dr. vantu cu pacientele, le tine minte de la o consultatie la alta? ca "pret" cum este (astepta atentii)? ca profesionalism am inteles ca e una dintre cele mai bune inca ceva, cum te descurcai cu programarile la ea avand in vedere ca e foarte ocupata (la ecomed trebuie sa iti faci programere cu 2 saptamani inainte de consultatie.....) |
Draga mea, la inceput eram destul de circumspecta in ceea ce o priveste...aveam impresia ca nu ma tine minte.... dar nu e asa...imi placea de ea ca era super profi la explicat, am sunat-o de multe ori pt tot felul de prostii si nu s-a suparat...in timpul sarcinii i-am dus doar un buchet de flori de 8 martie... am considerat ca platind consultatiile, pt ca mergeam doar la ecomed, era suficient...
La ecomed, probabil ca e acu o perioada mai aglomerata, dar de obicei, dupa o consultatie, imi zicea cand sa vin iar si imi faceam programarea imediat..dc nu prinzi loc, o suni pe ea si ori te cheama la maternitate, ori te baga printre programari... cand am nascut, apa mi s-a rupt acasa la 3 dim, ea era de garda pana la 7 dim, am nascut la 8 jumate si a stat cu mine pana la 13.. rar o sa mai vezi asa doctori sa stea dupa fundul unei paciente....
La o sapt dupa nastere(naturala) am mers la control sa vada cum ma vindec...m-am dus la maternitate...am vrut sa ii bag ceva in buzunar, dar nici nu a vrut sa auda, elegant, m-a scos din cabinet....
Orice alte intrebari....
Va pup

--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de
Rares-Costin : 4 oct 2009Poze RARES
Povestea nasterii
pysypisi spune:
Buna fetelor!
Am primit si restul analizelor si vad ca mi-a iesit la anticorpi anti-nucleari-POZITIV.Ce inseamna???
Luni merg la dr cu rezultatele dar pana atunci...poate ma la muriti voi.Iar la cultura din col mi-a iesit enterococcus.
+10
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
pogonici1977 spune:
psipsi..uite sait de interpretarea analizelor tale
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/analize/anticorpi-anti-citomegalovirus-tip-igm-si-igg_43
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
Ioana84 spune:
Buna fetelor!
Sunt noua aici,dar nu si in experienta cu doctorii.
Si eu am facut 2 IUI la Omini (nereusite)la dr Bors si as vrea sa stiu cum a procedat cu voi dupa inseminare,v-a mai lasat acolo 20 de minute sau v-a trimis in rezerva dupa 5 minute?
vasilasanita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana84 Buna fetelor! Sunt noua aici,dar nu si in experienta cu doctorii. Si eu am facut 2 IUI la Omini (nereusite)la dr Bors si as vrea sa stiu cum a procedat cu voi dupa inseminare,v-a mai lasat acolo 20 de minute sau v-a trimis in rezerva dupa 5 minute? |
A reusit totusi cineva la Omni cu inseminarile? Eu ma documentez deocamdata Ioana. EU sunt interesata si de Avicena dar nu prea am auzit prea multe pana acum.
Dumnezeu ne va ajuta!
Ioana84 spune:
Vasilasanita am vb cu fete care au ramas in urma iui ,ba chiar la prima iui.Important e momentul cand iti face iui ,trebuie sa fie cat mai aproape de momentul ruperii foliculului,caci viata spermatozoizilor spalati e cam de 6 ore.
Pot sa-ti zic ca dr Onofriescu e un medic f.f.f ( ca chirurg e cel mai experimentat)bun,dar cam ocupat,acum asa ca prefer sa merg la dr Bors care e un medic deosebit.Insa parerea mea e ca depinde de organismul si norocul fiecaruia .
pogonici1977 spune:
fetelor am dat in otita.......din una in alta..acum iau augmentin la 12 ore
of mam saturat de boala..se tin ca raia de mine toate........
..
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti