Trombofilia o cauza a infertilitatii - 20 -

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

bineinteles ca va spun rezultatul! luni dimineata il aflu, cand merg la ei!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Danny1 mersi de raspuns. Dar Amira cum a aparut?Scuze ca nu stiu, dar am zis ca sunt noua. Va iesi soarele si pe strada mea

MTHFR - A1298C,genotip homozigot,3 sarc oprite in ev(3s,5s,7s)

Mergi la inceput

balanta sa stii ca am telefonat la synevo si le-am cerut rezultatele si de la aceste analize pe mail... asa ca s-ar putea sa le primesc azi!

Laura

Mergi la inceput

offfff... din pacate AMH-ul meu este doar 0,26... in aceasta situatie chiar nu stiu daca mai are vreo importanta mutatia! sunt cam picata! i-am scris lui p.k. si vreau sa vad ce imi raspunde... daca nu mai are sens sa fac fiv trebuie sa incep sa imi caut donatoare de ovocite!
va pup si va multumesc pentru ajutor!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabr spune:

Imi spuneti si mie analizele homocisteina ,'Timp de tromboplastina partial activat cu caolin PTT' (se mai numeste APTT) si 'Timp de protrombina QUICK' (asta include si analiza INR)pentru ce se fac ? Oare eu sa le fac? Si apoi sa merg la un hematolog (inainte sau dupa ce raman) ?
In functie de ce criterii te trec de pe Aspenter pe Clexane , sau maresc dozele?

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

gabr, analizele mentionate in ultima ta postare sunt analize ce tin de stabilirea profilului de trombofilie; poate ar merita sa le faci si pe alea si apoi sa mergi la hematolog (de preferat inainte de a ramane gravi).
Dozele de Aspenter si Clexane se stabilesc in functie de problemele pe care le ai si, bineinteles, in functie de convingerile medicului (de exemplu, sunt medici care considera ca Aspenter este suficient pt mutante si pt femei care au sarcini oprite in evolutie).

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Dragele mele,
I-ati mai scris cumva zilele astea doamnei Uscatescu? Si daca da, ati reusit sa trimiteti mesajul? Eu primesc de fiecare data o notificare gen "failed delivery notice", care-mi spune ca respectiva casuta de mail pe care o are dumneaei are limita de spatiu depasita si ca mesajul meu nu poate intra.
Ati patit ceva asemanator? Eu sunt nedumerita si putin ingrijorata, fiindca a ramas sa vorbim si eventual sa ne vedem saptamana aceasta. Credeti ca ma pot duce asa, fara sa o fi anuntat in prealabil? Ce ma sfatuiti?

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

alina,cu amira am avut o sarcina in care nu am luat nici macar o pastila dintre cele recomandate acu.am luat progesteron si 3 paatile de fier,ca nu mai aveam chef de mai multe.eu zic ca multa lume are mutatiile noastre,dar au noroc si nu patesc nimic.
ruxandra,si eu am vrut sa trimit mail dar nu se poate.daca tu nu mergi maine,eu voi incerca sa dau tel.si mie mi/e urgent.poate ea nici nu stie ca e plina casuta.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

OK, danny1, daca reusesti sa vorbesti maine si ai timp sa scrii, te-am ruga ne dai si noua de veste.
Ma incurajeaza mult faptul ca tu ai reusit sa ai un copil, chiar si cu mutatiile astea si fara tratament, inteleg!!! Inseamna ca se poate!
Doamne-ajuta!

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!
Din pacate am si eu 2 sarcini oprite din evolutie...la 5 si 7 saptamani...in 6 luni de zile...
Oare e trombofilie si la mine???Eu mai am o fetita,la ea n-am avut probleme...doar acuma...
Maine ma duc la doctor,cred ca ma va chiureta,apoi imi va da analize sa fac.Ma gandesc sa fac si trombofilia,sa vedem ce iese...Dar ma mir cum de am putut sa fac un copil sanatos si acu sa am de 2 ori probleme...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
8+
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata

Mergi la inceput