Trombofilia o cauza a infertilitatii - 20 -

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

danny1 , si eu am mutatia f leiden si mi s-a spus ca e posibil sa nu fie nevoie de Clexane, atat Uscatescu cat si Avram, ca au mai avut cazuri cu fete care au dus sarcina la bun sfarsit fara Clexane , chiar si cu aceasta mutatie! Asa ca nu va mai speriati degeaba, poate nu e cazul si mai ales nu urmati un tratament doar pt ca la altcineva a dat rezultate! Nu toate avem exact aceleasi probleme si in nici un caz acelasi organism! Fiti optimiste, ajuta mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

dragelor mult incercate....haideti

pic cu pic strangem oceanul in maini si daruim mai departe copilashilor care sunt in suferinta

haideti, sa trecem pe aici, sa ne informam, sa nu mai stam cu mana in san...ca nu vine nimeni la usa sa ne intrebe daca ne doare ceva

DA!! NE DOAREEEEEEEEEE
...acest sistem sanitar care este intr-o mare nevoie de AJUTOR si de care mai devreme sau mai tarziu ne vom lovi si noi, fiecare dintre noi sub o forma sau alta...mai mult sau mai putin direct!!!!

haideti aici, sa sprijinim impreuna, fiecare cum poate si cum are disponibilitate:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487

PS: Dumnezeu sa va indrume pasii si sa va aduca bebelusul mult dorit la san

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mcrissa si pe Vladutz, nu stiu sa-ti zic nimic, nu am auzit. Intreaba mamicile cu bbi, pe Avalon de ex dc ai adresa ei de mail .

Fetelor eu ma confrunt cu o pb, am temp corpului f scazuta 35.4...35.9. Dc pun mana pe spate/fund il simt rece. Oare ce-o fi asta? Mentionez ca astazi am avut liber de la servici, am stat numai in casa. Cred ca ma duc sa fac o baie lunga si fierbinte.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

mcrissa,n-am auzit de asa ceva,dar de ce nu o intrebi pe arthurana,ca ea a trecut prin asta?

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

dangabriela,fiecare face cum vrea.mai sunt 2 fete care au pierdut doar cu aspenter si vit,iar apoi cu clexane au reusit.eu am pierdut cu aspenter&vit,iar mutatiile mele nu apar ca avand nevoie clar de clexane.m-am simtit datoare sa o previn pe letzy,dar hotararea e a ei.

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Buna fetele, eu am o dilema: daca iau duphaston din ziua 15 pana in ziua 25 a cm si iau si aspenter pt ca am MTHFR, e posibil ca aspenterul sa imi subtieze prea mult endometrul si bebe sa nu se implanteze? Oare are ceva daca iau duphastonul si aspenterul la un loc, in acelasi moment? Dimineaza unul efectul celuilalt?

Va pupic cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna fetelor si LA MULTI ANI in acest 2010 , sa ne dea Dumnezeu tot ce nu am primit in anii precedenti

miki , sigur nu e tiroida suprasolicitata , stres ,alte cele ?.. caci proasta ei functionare da o scadere a temp corporale , si chiar si intoleranta la frig

vin si io dupa ce am stat pitita ceva vreme ,cu o intrebare care ma framanta :

povestioara incepe cam in sept 2009 cand am facut profilul de trombofilie II, si continua cu indicatia dr endocrinolog sa fac si alte analize .. merg sa iau trimitere de la medic si acesta mai adauga in lista antitrombina III( sincer daca imi aminteam atunci ca am facut in profilul trombo II , ii ziceam sa nu mi-o mai dea ..dar bine ca nu mi-am amintit )..si uite asa , iau rezultatul analizelor si , ia ghiciti voi care e prosta ?.. daaa.. antitrombina III ( in sept 2009 - 86% , iar acum este 70% , valoare normala 80%)... super nu ?
si acum nedumerirea mea ..cum de se poate , desi nu asta ma mira cel mai tare , sa fie asa diferenta , insa ceea ce ma deruteaza este ca ma tratez pt ceva incomplet , si chiar si mai rau , care este de fapt adevarul , am o problema cu antitrombina asta sau nu
trist dar adevarat ... si inca o data mi se confirma , ca cei din afara fac un lucru extraordinar monitorizand mai multe luni la rand mersul unor analize si apoi dau tratamente ... dar la noi intri in faliment direct daca faci NK sau V Leiden, sau io mai stiu ce

acum io ce fac ..ce iau de bun ..ce consider a fi de fapt corect intre cele doua ..de cate ori sa o mai repet (pe asta si pe celelalte care , fereascaDD , se pot modifica , ca sa stiu ce tratemt fac)
asta ca sa nu va mai spun ca am ascultat un medic reumatolog 15 min si nu am inteles daca anumiti anticorpi odata pozitivati se mentin asa ,sau in anume conditii pot sa revina la normal ..deci de vis urat

micutele va pupacesc si va doresc , tot ce-mi doresc si mie , iar cele ce si-au vazut visul implinit , sarcina usoara si/sau pruncuti sanatosi

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro

Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabr spune:

buna tuturor

Dupa doua sarcini pierdute (oprite in ev 8 s 2008,10 s 2009), la recomandarea medicului ginecolog am facut analizele "genetice" , asa am aflat motivul pierderii sarcinilor mutatia pai 1 4G/5G homozigot si MTHFR 1298 heterozigot.
Recomandarile au fost : aspenter 1 tb de 75 mg/zi a la long si acid folic 1 tb de 5 mg/zi cu 3 luni inainte de sarcina si in primele 4 luni de sarcina .
Cam atat ... fara alte explicatii... am fost la mai multi gine dar nu prea m-au lamurit...noroc cu acest forum

Este cineva cu aceste mutatii care a reusit sa aiba bb ?????

Pana una alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Buna, fetelor
Eu nu am mai scris la acest topic, desi v-am mai citit, dar dupa ce mi-am facut analizele de trombofilie iata ca ma incadrez si eu la acest subiect.
Intrebarea mea e daca mutatia homozigota a MTHFR A1298C poate fi cauza pentru care nu raman insarcinata si nu mi-au reusit 2 FIV-uri?
Mentionez ca sarcinile pierdute inainte au fost pe cale naturala, la intervale de 2 ani si respectiv 6 luni. Va iesi soarele si pe strada mea

MTHFR - A1298C,genotip homozigot,3 sarc oprite in ev(3s,5s,7s)

Mergi la inceput

miki,la mine asa au inceput problemele cu tiroida.sau poate fi o alta dereglare hormonala.pt asta am luat ceva homeopat si a fost f bine.iti spun pe PM daca vrei.
alina, si eu am pierdut din cauza asta 2 sarcini,iar una nici nu s/a putut implanta.se poate aici sa fie baiul.asa zic eu.
gabr,la cine ai facut anal si ti/a dat tratamentul?vezi ca pe prima pag ai lamuriri cu mutatiile si fetele care sunt gravidutze sau deja mamicutze.

Mergi la inceput