Trombofilia o cauza a infertilitatii - 20 -
Raspunsuri - Pagina 16
Creatza11 spune:
pisucmic
, miki
, intradevar e bestial de bine ca dupa 11 sap bebe e bine si e tot in burtica, insa.....stresul inca mai e, si oricat m-as chinui sa-l inlatur, tot mai vine din cand in cand peste mine.
letzy
, si eu am facut cam la fel ca si mcrissa......cand am ramas gravi am mers imediat la Fundeni (cred ca aveam 5 sap), am luat si clexane cu mine, iar cand m-a intrebat asistenta Viorica ce iau acum, i-am insirat tot ce-mi dadusera ele sa iau inainte de sarcina (aspenter, MgB6,Vit C, acid folic), si i-am mai spus ca medicul ginecolog mi-a recomandat clexane de 0,4. A spus ca sa vedem ce parere are si dr Uscatescu, iar peste 3ore cand mi-a dat rez, a spus ca si dr a fost de acord cu clexane de 0,4.Am rugat-o sa-mi faca ea atunci prima injectie sa vad cum, si de atunci pe asta am ramas. Am mintit in legatura cu ginecologul (eu nici nu ajunsesem la el,imi facusem un eco doar la mine in oras la un centru medical), dar mi-a fost frica ca ma va baga pe clexane de 0,2, la faptul ca nu-mi va da deloc clexane nici nu m-am gandit......Si, totusi, tu ai mutatii mult mai rele ca ale mele, nu inteleg de ce incearca doar cu aspenter la inceput..... Bafta multa!!!
MTHFR- A1298C,genotip homozigot,2 sarc oprite in ev(7s,9s)
adrianaady spune:
Buna fetelor,
Am si eu o mica rugaminte, spuneti-mi si mie cum sa procedez pt o consultatie la dna Uscatescu. Dansa in mail mi=a spus ca de pe 25 ian este continuu la spital si ca ne asteapta. Am incercat sa sun la nr de pe prima pagina,dar nu raspunde nimeni la cabinet.
Ma pot duce direct la spital? la ce ora? imi trebuie vreo trimitere ceva sau este suficient sa ii spun ca am vb cu dansa pe mail?
Multumesc frumos 
Creatza11 spune:
adrianaay, te poti duce dimineata intre 7 si 10 (ca intre orele astea se ia sange).Iti trebuie totusi o trimitere de la gine sau de la med de fam, este de ajuns sa scrie pe ea ,,rog investigatii trombofilie,,.Nu le trebuie celor de la Fundeni pt decontarea analizelor, ci pt a vedea ca te-a trimis cineva....oricum, trimiterea nici nu ramane la ei. Sa mergi si cu celelalte analize pe care le ai facute.
MTHFR- A1298C,genotip homozigot,2 sarc oprite in ev(7s,9s)
bobocut spune:
Fara trimitere nu se poate merge la Dr. Uscatescu?
In alta ordine de idei, vroiam sa va intreb de cind se incepe tratamentul cu Clexane sau Aspenter? Ginecologul mi-a zis ca dupa ce ramii insarcinata si trebuie tinut toata sarcina... Asa e?
Va pup
bobocut
letzy81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dangabriela Draga letzy81, nu te descuraja! Poate d-na Uscatescu te baga pe Clexane, dupa ce ramai insarcinata, dar doar daca este necesar, in functie de evolutia lui bebe, asa mi-a spus si mie ( am factor leiden heterozigot). Tu si la celelalte sarcini pierdute ai luat Aspenter?? |
Nu am luat nici aspenter pt ca nu am avut un ginecolog prea orientat.
Cat despre Dna doctor sper sa se razgandeasca ca sa nu ma mai rog de ginecolog care nici ala nu prea ar vrea.
letzy81 spune:
Creata multa bafta,sarcina fara probleme.
Asa o sa fac si eu,ma duc cu Clexan dupa mine.Nici mie nu mi-a venit sa cred cand mi-a zis sotul ca nu ma mai baga pe Clexane.Ultima solutie ar fii sa mi le cumpar de capul meu dar pe urma mi-e teama ca nu mai vrea sa-mi supravegheze sarcina.
dangabriela spune:
Letzy81, eu sincer nu te inteleg!
De ce vrei neaparat sa iei Clexane?? Daca nu e nevoie? Mie si dr Avram si dr. Uscatescu mi-au spus ca e posibil sa nu fie necesar!!!
Ultimile studii cica au aratat, ca tratamentul cu Clexane poate produce mai mult rau decat bine ( in unele cazuri), de aceea dr ginecologi si hematologi sunt un pic mai rezervati.
letzy81 spune:
Imi este foarte teama sa nu se repete mai ales ca am vazut ca si sub tratament cu Clexane au fost fete care au pierdut sarcina.
Off sunt plina de probleme si indoieli.
Spuneti-mi si mie va rog,este nevoie de un ginecolog bun,renumit daca sarcina va fii supravegheata si de dr hemetolog?Ca asta ar insemna sa-mi caut ginecolog in Bucuresti!
Si in ultima saptamana a mai aparut o problema:am dureri surde.gen menstruale desi e ziua 22 a CM.Eu am si 2 mici fibroame care ultima oara aveau cam 2cm,respectiv 1cm.Pana acum nu m-au suparat in nici un fel,iar la palpare nu doare nimic asa ca am tras concluzia ca nu am anexita.Ce-ar mai insemna si asta?
Trebuie sa ajung la ginecolog dar acum nu prea imi permite timpul.
danny1 spune:
letzy,nu cred ca vei putea fara aspenter,clexane+co.parca tu ai si o mutatie la factor V leiden.daca da,eu am gasit un articol,acu s/a pierdut ,unde scria ca e o mutatie care clar necesita clexane.
de ce nu vb cu mcrissa sa mergi la ginecologul ei?acu,el are experienta de la ea.sau vezi ce ginecologi au avut fetele mamicutze sau gravidutze.eu asa as face.
concluzia> cauta gine care a mai avut asemenea paciente.el face eco,il pune pe cd,tu mergi cu cd la uscatescu.atat.nu/i mare scofala.
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
mcrissa spune:
Ieri am fost cu bebe la un control de rutina si am facut o ecografie transfontanelara.Dr care l-a examinat mi-a spus ca pentru copiii nascuti din mame care au facut Clexane pe perioada sarcinii exista risc de hemoragie cerebrala si ca vrea sa-l vada iara peste o luna.De atunci sunt disperata, ma gandesc mereu la asta.voi ati azuit ceva?daca pana la 3 saptamani bebe e bine mai poate pati acum ceva?
Mami fericita de bebe Vlad
Puisori
Bebe Vlad
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia