FIV sau inseminare cu donatoare/donator (29)
Raspunsuri - Pagina 19
daria08 spune:
Eu am abandonat...am avut 3 foliculi mai mari, in jur de 13 mm cel mai mare...dr a fost sceptic in ceea ce priveste evolutia lor, singura solutie era marirea dozei la 375 UI dar nici atunci ar fi fost slabe sperante ca ar fi avut un rezultat multumitor...o alta varianta ar fi sa incep iar, cu o doza mai mare...nu stiu ce voi face, deocamdata astept sa-mi revin din soc.
Va pup pe toate si multa bafta.
bytzi spune:
dariachiar trebuia sa intrerupi??mai socat!!!!cu atit mai mult ca acum am citit un mail de la o fata care tot asa a intrerupt trat in dec ,tot la Sibiu .Sincer eu as fi mers mai departe.Stii ce am citit eu?o doza mai mare de 300ui are cam acelasi efect cu 300ui si am mai auzit-o si pe la fete...
Probabil iti va schimba protocolul data viitoare si poate va merge mai bine,persoanei respectiva i-a schimbat protocolul.
Imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin asta,te imbratisez
_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
raluca30 spune:
inna-multumesc..si pupici puiului tau scump
simonete -ceva simptome?
hudak-ali -o sa treaca ei si colicii si o sa va faceti mari si frumosi
bafta in continuare fetelor

7+
alinuk spune:
dragelor mult incercate....haideti
pic cu pic strangem oceanul in maini si daruim mai departe copilashilor care sunt in suferinta
haideti, sa trecem pe aici, sa ne informam, sa nu mai stam cu mana in san...ca nu vine nimeni la usa sa ne intrebe daca ne doare ceva
DA!! NE DOAREEEEEEEEEE
...acest sistem sanitar care este intr-o mare nevoie de AJUTOR si de care mai devreme sau mai tarziu ne vom lovi si noi, fiecare dintre noi sub o forma sau alta...mai mult sau mai putin direct!!!!
haideti aici, sa sprijinim impreuna, fiecare cum poate si cum are disponibilitate:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487
PS: Dumnezeu sa va indrume pasii si sa va aduca bebelusul mult dorit la san 
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
bytzi spune:
simonete
a venit timpul pt bhcg!!!!??????

_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonete Beta = 0,8 |

Trebuie sa fii tare si sa nu renunti la visul de a deveni mamica,fiecare dintre noi va avea bebe,dar nu a sosit inca momentul potrivit,se pare

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
yarrina spune:
Simo imi pare tare rau.
Dar vom reusi si noi!!! Trebuie!!!
Eu cred ca am facut o prostie in seara asta. Am fost la un masaj si acum ma doare burta.
Chiar m-a masat si pe burta usor si mi-a zis d-na ca-mi simte uterul si acum nu stiu de ce am asa o jena...ca si cum s-ar apropia CM-ul dar eu mai am mult pana acolo. Oare ce s-a intamplat?