FIV sau inseminare cu donatoare/donator (29)
Raspunsuri - Pagina 18
bytzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui daria08 bytzy,am sunat, au acolo, la farmacie. ![]() Am o intrebare, e mai delicata, tu ai trecut prin asta, la cate ovocite se intrerupe procedura? Tin minte ca mi-au zis ca daca nu fac n ovocite, nu continuam, si macar sa stiu la ce sa ma astept. Cer iertare, nu vreau sa te rascolesc. ![]() |
daria,la intrebarea asta nu pot sa-ti raspund ,ca nu am cunostinte
Probabil asta veti decide impreuna ,tu si dr,daca tu doresti sa mergi mai departe indiferent de productie ,nu vad ce ar avea ei impotriva,in cazul meu sint super multumita cu un folicul si voi merge mai departe indiferent de ce va zice dr(bineinteles ca la mine dr ar fi multumit si el daca produc unul
Dar din ce am citit pe forum,pe la sub fiv Sibiu cind se scria pe acolo ,erau fete care aveau 3 foliculi si au intrerupt fiv-ul.
hundak-ali,ce face mamica ?cum e sa fii mamica?
si multa sanatate tie si lui bebeDa ,asta cu fiv-ul primavara si toamna am auzit-o si eu
_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
simonete spune:
Fetelor va multumesc pt. incurajari , vad ca avem multa sampanie , doar sa avem motive pt. ea .
Inna , ce baiat frumos ! Sa-l pupi din partea mea !
Yarinna tu in ce zi esti ? Te inteapa pe undeva ? Te doare ceva ?
Eu m-am sculat azi-noapte si am luat un no-spa , azi nu mai simt nimic.
Azi noapte eram fericita , cred ca o iau pe aratura , dupa ce am luat no-spa , zic , sa vezi ca simt mirosuri
, al meu zice , ce miros ?
Simt miros de fum !! 

Autosugestie sigur......ce o fi in capul meu ! Azi n-am mai mirosit nimic , nimic . 
Dar macar am fost fericita o noapte , ca tare frica imi e de ziua in care trebuie sa fac beta.
Eu zic sa o fac vineri , ce ziceti , e devreme ?
yarrina spune:
Simo nu stiu ce sa zic...simt intepaturi in burta dar cred ca le simteam si in celelalte luni cand am facut inseminare. Ma inteapa la fiecare miscare brusca...tuse...stranut. Ca niciodata nu am nimic la sani. In fiecare luna ma dureau de nu-i puteam atinge...luna asta is fleasca...
Eu sunt abia in Z4. Tu in ce zi esti, ca am pierdut socoteala?
diana23ct spune:
inna sa iti traiasca baietelul, e o dulceata de copil si are niste ochisori superbi. sa va bucurati de el si sa fie sanatos sa ii bucure pe mami si pe tati cu gragalaseniile lui.
In 2010 asteptam barza la acest capitol. Martie e luna mea

yarrina spune:
Stiu ca-i prea devreme...nici nu ma caut prea tare de simptome. Sper sa fie cu noroc de data asta dar in acelasi timp ma documentez si despre FIV.
aspirante_bb spune:
buna fetelor,
incepind de azi,eu voi fi sefa voastra
o zi frumoasa va doresc
acesta este user-ul comun si il vom folosi doar la deschis capitole
intr-o zi toate vom deveni mamici
hudak_ali spune:
bytzi
mamica doarme in picioare,ca avem colici..in rest e un job full time...bebele e cuminte si frumos,e un mancacios,ar sta la san 24 din 24...a crescut intr-o luna 7 cm si a pus pe el 1kg200...chiar daca suntem mai prematuri,vrem sa ii ajungem din urma pe ceilalti...
ce sa va mai spun...va doresc si voua sa'adormiti in picioare'
inna30 spune:
bytzi, simionete, gabri-ela, yarryna, diana 23, raluca multumesc mult fetelor, sa de-a d-zeu la toata lumea, voi stiti ca suntem alaturi de voi, va pup dulce si andy va pupa..l-am pupat din partea voastra si i-a placuttt.
sa de-z d-zeu sa deveniti mamici cat mai curand toate .pupicei