FIV sau inseminare cu donatoare/donator (29)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Gabi_ducu multa bafta la FIV! Eu sunt la dr Ispasoiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria08 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi_ducu

Neata fetelor,

Si eu ma pregatesc de FIV la Sibiu si sunt la stadiu de analize.
Urmeaza sa iau anticonceptionale o luna si apoi fac FIV.
Care e dintre voi la Radu Chicea?

Pusi

http://tt.lilypie.com/OFKOp2.png

Gabi, eu sunt la dr. Chicea, teoretic, prima consultatie a fost cu el, in rest ma conversez cu dr. Ispasoiu care e la clinica mereu,ei lucreaza in echipa si stiu fiecare ce trebuie despre paciente.
Eu am trecut de faza cu anticonceptionalele, am inceput de vineri stimularea si maine merg la Sibiu la eco.
Daca e ceva cu ce te pot ajuta, scrie-mi, sunt pe aici, si bytzy e tot la Sibiu si stie foarte multe despre Sibiu si despre proceduri.
O zi buna va doresc tuturor

Mergi la inceput

gabri-ela, yarrina, fetelor, merci mult pentru raspuns ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Merci fetelor,
Eu azi i-am trimis analizele pe fax si au zis ca ma suna ei. Chicea vine doar dupa masa.
Eu sunt din Arad asta e problema.
Mi-a facut o reteta pe care scrie MARVELON si PUREGON. Mi-a zis ca incepand din prima zi de CM sa iau MARVELON.
Schema de tratament cand v-a facut-o?
Voi ati socotit cam cat ne costa?
Succes fetelor, sa aveti noroc la bebei, spargeti gheata.
Pusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

gabi,pai tu trebuie sa-i anunti in z1 de CM ca incepi marvelonul si atunci dr iti va zice cind sa-l opresti si tot atunci probabil iti comunica si schema de stimulare,apoi dupa ce opresti marvelonul in 2-7 zile trebuie sa-ti vina CM ,apoi in z2 iti dozezi progesteronul si vei face o eco si daca dr crede ca e ok vei incepe stimularea..
nu ti-a zis cu cite ui de puregon faci stimulare?tu ai protocolul exact ca a lui daria
de preturi,inca nu poti sa socotesti daca nu ti-a zis cu cite ui face stimulare ,apoi in functie si de cite zile de stimulare ai nevoie
o doza de 300ui puregon e 490 ron ,dar in ea de fapt sint 425ui
daca ai doze mai mari ,poti lua un pen mai mare de 900ui ,ajunge mai ieftin(vezi ca avem pe prima pagina preturile la medicamente in link-ul cu "pretul medicamentelor de la ministerul sanatatii " si vezi daca e mai convenabil la pen mai mare
daria,iti tinem pumnii pt miine
gabi
inna,ai un bebe scump foc si o mamica super de frumoasa

toate fetele

_

endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui gabi_ducu

Merci fetelor,
Eu azi i-am trimis analizele pe fax si au zis ca ma suna ei. Chicea vine doar dupa masa.
Eu sunt din Arad asta e problema.
Mi-a facut o reteta pe care scrie MARVELON si PUREGON. Mi-a zis ca incepand din prima zi de CM sa iau MARVELON.
Schema de tratament cand v-a facut-o?
Voi ati socotit cam cat ne costa?
Succes fetelor, sa aveti noroc la bebei, spargeti gheata.
Pusi

http://tt.lilypie.com/OFKOp2.png
[/quo

Deci faci protocolul scurt, ca si mine.
Programul e cam asa:
- in prima zi de cm incepi sa iei Marvelon si ii anunti ca ai inceput. Ei iti vor spune, spre mijlocul foliei, daca iei toata folia , sau mai mult sau mai putin.
-dupa ce ai terminat de luat ac, astepti sa-ti vina ciclul( vine cam dupa 3-4 ziledupa ce ai oprit Marvelonul...(eu ma crizasem ca in ziua a 4-a inca nu-mi venise); in prima zi de ciclu mergi la o ecografie vaginala (sa verifici ca n-ai chisturi) si iti faci analiza de progesteron, apoi, daca e ok, ei iti vor spune sa incepi ,seara, stimularea cu puregon sau gonal, ce ti-a dat.
-faci stimulate 5 zile si in ziua 6 mergi la eco sa vada in ce stadiu esti...si te monitorizeaza in functie de raspunsul tu la stimulare.
Ce urmeaza iti voi spuna maine, la mine e a 6-a zi si merg la eco.
Apropo de preturi, depunde ce doza ai, eu am o doza mare si m-a uscat tratamentul ma costa cat fiv-ul.
Multa bafta iti doresc.

Mergi la inceput

bytzy, stii cumva daca gasesc gonal la sibiu? ca aici l-am terminat pe tot si maine trebuie sa improspatez stocul .
Te pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

daria,asistenta zicea ca la Sibiu au doar la pen,asta stiam de la cineva care a intrebat...poti sa o suni pe asistenta sa intrebi daca gasesti acolo ,ii spui ca l-ai terminat pe tot din oras la tineglumesc.....ii spui ca l-ai terminat si vrei sa stii daca are acolo...si eu am sa sun atunci aproape sa intreb de menopur ,ca a fost o perioada cind nu s-a inportat si de data asta nu vreau sa mai iau nimik in plus (data trecuta am ramas cu o fila de 300ui puregon,adik o am si acumla semnatura)...

_

endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

bytzy,am sunat, au acolo, la farmacie.
Am o intrebare, e mai delicata, tu ai trecut prin asta, la cate ovocite se intrerupe procedura? Tin minte ca mi-au zis ca daca nu fac n ovocite, nu continuam, si macar sa stiu la ce sa ma astept.
Cer iertare, nu vreau sa te rascolesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hudak_ali spune:

buna fetelor,ma mai bag si eu in discutie...vreau sa va spun ceva...mie zadori mi-a spus ca primavara e momentul cel mai propice sa faci copii...a zis sa ma uit in natura...infloresc pomii,inverzeste iarba,se inmultesc animalele...si a avut dreptate...si eu voiam sa fac inseminarea in februarie martie...dar la sfatul lui,am asteptat pana in aprilie...si a fost cu folos...mi-a mai zis ca frigul face ca ,corpul nostru sa nu functioneze la fel ca si atunci cand e mai cald,a zis ca totodata putem sa racim mult mai usor jos,suntem mult mai vulnerabile..multa bafta si noroc la toate care acum sunteti 'in focuri'si o primavara plina de rezultate...

Mergi la inceput