FIV sau inseminare cu donatoare/donator (29)
Raspunsuri - Pagina 16
yarrina spune:
Deci toata procedura pentru FIV tine cam 2 luni si nu 10 zile cat e la IA. Hmm...cam multa rabdare trebuie pentru piticii de pe creierasul meu. 
denisa220972 spune:
yarrina draguta ma bag putin
, poate dura FIV -de la 15 zile(8 trat+2pauza pana la punctie +5 cca. pana ET) - pana la doua luni ,depinde de protocolul pe care il stabilesti cu medicul tau, el recomanda protocol scurt sau lung. 
bytzi draguta nu prea am avut eu timp sa citesc tot ,dar eu sunt deacord cu tot ce spui tu, cu mail, pt nike-name cum vrei tu ,
fiindca mi-a inghetat neuronul de tot.
Pupici multi la fete

inna30 spune:
maya; cora 79 va dorec multa rabdare fetelor, stiu cum este dar merita sa luptati, si noi am trecut prin grele incercari iar sotului meu i-a mers bine cu potent power si napraznic, lua cate 6 pe zi parca si am ajuns de la 1 mil la 14 mil dar mobilitate mica doar 10 % dar am reusit, asa a vrut d-zeu, noi am incercat si menogon stimulare, nimic, rezultate prost, si livercyn , a crecut ff putin sau mai rau..deci trebuie incercat , la fiecare barbat merge altceva, dar napraznicul este fff bun, va pupic si va doresc sa vi se implineasca visul curand, scuze pt greseli dar trage andy de mine , ii place tastatura mea, e inebunit si nu mai am timp sa recitesc.pup
bytzulica te pupam dulce si ai grija de tine
simionete ; yarryna tinem pumnii fetelor sa fie cu ochisori, si sa avem teste pozitive peste 2 sap, pun sampania la receeee..pupam
raluca felicitari pt inimioara si sarcina usoara pana la 41 sap, sa vezi ce emotii vei avea mai tarziu..pupam
monty ce mai faci?
Bun venit fetelor noi si va pupam pe toaste , scuze daca nu mai enumar dar e greu cu andy pe mine, tinem pumnii si va citesc si sunt alaturi de voi mereu iubitele mele.
poze andy
calduricahttp://picasaweb.google.com/stamate32/BebeMic?feat=directlink
gabri-ela spune:
bytzi este bine cum spui tu sa faci. Ai si ok meu
yarrina, simonete stati cumintele si fara stres. Stiu ca este perioada cea mai stresanta acum pana la aflarea adevarului, dar va rog sa va linistiti ca vreau sa ma imbat la sfarsitul lunii
Cumintele!
iuca, inna mai vrem si noi niste poze cu ingerasii vostri
daria multa bafta miercuri la Sibiu. Te asteptam cu vesti bune
diana bafta la injectat si hai ca trece timpul repede si pana in vara vom pleca toate la odisee
Doamne bytzi ce mare nevoie avem de tine si de toate informatiile pe care ni le furnizezi. Esti o minunatie pt mine si te iubesc mult
Monty ce mai faci?
Cip, dodo, rodicutza, raluca, tabitha, maya, cora, dasia, alexia, roxica, eva

gabri-ela spune:
inna parca mai auzit cu pozele. Sa-ti traiasaca si sa fie sanatos aceasta minunatie de baiat. Multumim pt poze. O asteptam si pe Iuca cu noutati.
Anul acesta va fi un an roditor pentru mine
daria08 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bytzi daria,eeeeee nu le stiu pe toate da, faci pe linga stimularea care o ai si inhibare cu antagonisti care are ca scop prevenirea ovulatiei premature care ti-o baga prin z7-8 de stimulare cu aproximatie,mai exact atunci cind foliculii ajung la dimensiunea de 13-14mm de obicei la Sibiu lucreaza cu antagonist- orgalutran cite o fiola pe zi(care costa 166 ron fiola ca tot intrebai pe la fiv e prea putin probabil sa-ti mai scada doza de gonal,doar daca raspunzi prea bine la tratament,te inteleg perfect fiindca ai o doza mare si e f scump tratamentul multa bafta pt miercuri ,iti doresc foliculasi multi si frumosi,sa ne tii la curent _ endometrioza, FSH 27/20/29 6 IA, nereusite FIV intrerupt din lipsa de foliculi vind o fiola de 300ui puregon(400ron) (exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace) |

, multumesc, asa mult conteaza sa existe cineva care sa-si impartaseasca experienta si cunostintele cu altii.Acum, teoretic stiu ce urmeaza si m-am linistit, in sfarsit...practic, voi vedea la fata locului, nu am de facut altceva decat sa sper.Mai am o intrebare: pe prima pagina, la preturi ,la Polisano scrie la toate procedurile se adauga proba donator 1.920ron, despre ce e vorba ca mie nu mi-au spus ca ar fi si asta de platit?
gabri-ela spune:
daria aceasta suma este platita doar de fetele ce fac FIV cu proba de la donator. Daca se face cu sperma sotului nu se mai plateste aceasta. Bafta multa!
Anul acesta va fi un an roditor pentru mine
yarrina spune:
Daria asa cum a spus si Gabriela este pretul probei de la donator, daca faci cu donator.
Gabitza multumesc pentru incurajari...intr-adevar este foarte stresant...mai ales cand nu esti la prima incercare si vezi cum trece timpul si nu se intampla nimic. 
Inna sa dea Domnu! Eu am cumparat deja o sticla din aia la 2L ca sa ne ajunga la toate.
Sa vezi ce chercheleala iese!
Denisa sper la mine sa fie ala de 15 zile.
Ca altfel voi albi inainte de vreme. ![]()
gabi_ducu spune:
Neata fetelor,
Si eu ma pregatesc de FIV la Sibiu si sunt la stadiu de analize.
Urmeaza sa iau anticonceptionale o luna si apoi fac FIV.
Care e dintre voi la Radu Chicea?
Pusi
inna30 spune:
gabri-ela multumim, sa dea d-zeu la toata lumea , te pupam dulce si tinem pumnii sa fie bine, treb sa fie bine la fiv. Tu esti din gl?