FIV sau inseminare cu donatoare/donator (29)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

[quote]citat din mesajul lui yarrina

Simo imi pare tare rau. Dar vom reusi si noi!!! Trebuie!!!
Eu cred ca am facut o prostie in seara asta. Am fost la un masaj si acum ma doare burta.Chiar m-a masat si pe burta usor si mi-a zis d-na ca-mi simte uterul si acum nu stiu de ce am asa o jena...ca si cum s-ar apropia CM-ul dar eu mai am mult pana acolo. Oare ce s-a intamplat?
[/quoteStai linistita,ia si tu un no spa si relaxeaza-te putin ,nu cred ca este indicat masajul pe burtica sau caldura excesiva in perioada aceasta,nu mai face prostioare

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Cora n-a fost dureros...foarte usor si cu ulei nu cu crema deci nu m-am incalzit prea tare. Dar acu sunt pat...cumintica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui yarrina

Cora n-a fost dureros...foarte usor si cu ulei nu cu crema deci nu m-am incalzit prea tare. Dar acu sunt pat...cumintica.
Doamne ajuta sa ne dai o veste buna buna

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Daria inca citesc si inca nu inteleg cum sa fie prea mici pentru Z5. Pai la inseminari ii aveam in Z9 de 16-17 mm. Deci ai tai aveau timp sa creasca. Chiar nu inteleg...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristm spune:

ciao fetele
va rog sa ma ajutati cat de repede posibi:
ati postat una dintre voi un site de centru fiv in cehia parca, brno, sau nu mai stiu exact...nu am timp sa cautt acum in urma, era cu donare de ovocite, preturi cat de cat ok .prox 4-5.000 eur.
bytzi parca tu l-aai pus...pls help trimit-mi...
cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

simonete,nu am cuvinte,o imbratisare strinsa de la mine mai mult nu pot sa-ti spun

cristm,asta????
http://www.ferticent.sk/
este in Bratislava,pretul 6000e,clinica f serioasa lucreaza cu clinica Kinderwunschzentrum din Austria,perioada de asteptare aprox 6 luni,se fac multe analize donatoarelor,mai multe afli daca scrii la ei

_

endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aspirante_bb spune:

va astept la un capitol nou,cu vesti mai buneaici

intr-o zi toate vom deveni mamici

Mergi la inceput