FIV sau inseminare cu donatoare/donator (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

fetelor,adresa de mail am facut-o, acum ne mai trebuie userul comun,eu ma gindeam la aspirante_bb sau poate aveti voi vre-o idee mai buna ,astept pareri,de la fiecare caci toate facem parte din grupul acesta minunat de fete
va pup si astept sa scrieti

_

endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Pupa mama fetele ei dragi.
Sunt un pic cam tristuta. Acum am ajuns acasa, ne-am intors de la Sibiu. Joi in Z9 am fost la monitorizare la Iasi si mi-a zis ca am un singur folicul dar mare, 19.6. Am iesit de acolo bucuroasa ca e mare dar trista ca-i doar unul...de obicei aveam 2 sau 3. Am trecut peste asta, l-am sunat pe dr Ispasoiu si mi-a zis sa fac deja Ovitrell-ul si sa vin a doua zi, vineri, la ora. Zis si facut. Cand am ajuns acolo l-am rugat pe dr sa se mai uite si el o data si cand colo...foliculul meu de 19.6 avea de fapt 18 abia a doua zi. Dr mi-a zis sa nu-mi fac probleme si sa ma bucur ca macar e in parametri dar a cazut cerul pe mine cand am auzit. Macar de acum sa ma las la mana mea cu monitorizarile in alta parte ca uite cum poti da un rateu cat casa doar ca nu stiu sa-ti masoare bine. Am facut inseminarea ieri la 17...a fost totul bine...asistenta mi-a zis ca am un preparat super tare. I-a vazut ea la microscop.
Acum asteptam...nu stiu ce sa zic...Sunt ingrijoara ca azi toate ziua m-a durut burta si daca abia azi am ovulat si de ieri la 17 au murit gigeii. Off...sunt necajita rau!!
Dr m-a incurajat...ca cine astia asta micu ametitu poate imi va purta noroc. Saracu era racit ca facuse o reactie adversa la vaccinul contra gripeu porcine si in loc sa fie ok era super racit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Yarrina-ce sa zic,nu stii niciodata cand si de unde sare iepurele! Sa fie cu noroc,draga mea;cat despre partea cu monitorizarea eu m-am convins ca vorba ceea "cate capete,atatea pareri", oricum examinarea ecografica are un grad mare de subiectivitate; eu sunt hotarata 100% sa merg direct la ei prin ziua a 10-11-a si daca am folicul stau acolo, chiar daca costa cazarea, daca nu vin inapoi acasa si stiu ca am pierdut doar banii de drum.
Bytzi-cred ca e buna ideea ta,sincer eu nu prea le am pe-astea cu modificari,link-uri etc, dar poate inavat, adica ma-nveti tu!
Cat despre user name-ul comun, momentan sunt in criza de inspiratie,dar cum imi vine vreo idee iti scriu.
Liana-bun venit! si multa bafta pe 4 februarie!
Va doresc noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Da Rodi, asa am facut pana acum dar lipseam cate 3 zile de la servici...mi-a fost naspa sa cer iar concediu. Dar m-am invatat minte de acum...daca o mai fi cazul. I-am zis dr ca-l sun sa-mi povesteasca despre FIV si mi-a zis ca de azi sunt insarcinata...nu am de ce sa-l mai sun.

Liana bine ai venit la noi! O sa-ti placa foarte mult dr I. Noi aici suntem cateva aspirante care mergem la el si nu avem decat cuvinte de lauda.
Bytzi eu zic ca-i ok userul. Si poate ne facem si o adresa de mail unde sa punem poze cu bebeii nostri. Va place ce optimista sunt, ha? Eu n-as vrea sa invat cum se fac modificari la lista ca mi-e frica ca ne parasesti. Asa daca nu stim niciuna din mila si tot intri sa ne modifici lista si te mai 'vedem'.
Raluca felicitari pentru inimioara! Sper sa traim si noi curand senzatiile astea.
Simo vrei un pic din optimismul meu ca vad ca te cam duci la vale si vin si-ti dau bataie!! Ia si stai cuminte si gandeeste-te ce nume o sa-i pui la bebe ..nu te mai gandi la simptome.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

yarrina,imi pare rau pt ce ti sa intimplat
daca iti aduci aminte eu tot iti ziceam dar nu mai crezutsi eu am patit-o ,dar la mine a fost naspa ca foliculul era de 16 mm la Sibiu ,fata de cei 20mm care mi-a zis dr-ii de la mine din oras,iti dai seama fuse 2care mi-au confirmat asta,asa ca facusem ovitrele si maturizase foliculul la dim mica si nu am mai putut face IA...
doamne ajuta sa fie ok
aa.. si am facut adresa de mail v-o comunic pe PM la momentul respectiv cind imi dati acordul pt user comun si eu m-am gndit ca pe mail am putea sa punem pozici cu bb-ii sau alte lucruri importante
astept pareri pt userul comun,vreau ca urmatorul capitol sa fie deschis cu elasa ca grabiti-va
rodicutza,am sa scriu pe mail cum se deschide capitol,cum se pune un link,cum se fac modificari pe prima pagina e f usor ai sa vezi

pup toate fetele si astept pareri

_

endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana_stoia spune:

Buna fetelor

Va multumesc pentru primire si incurajari.
Am 2 IA fara succes la Cluj si sunt foarte dezamagita de toate prin cate am trecut pana acum. Asa ca toate parerile voastre pozitive despre dr. Ipasoiu si in general despre clinica m-au ajutat in hotararea pe care am luat-o.
Sper sa fie bine de data asta si sper din toata inima ca in curand sa ne putem numi MAMICI unele pe altele.
Va tin pumnii tuturor in tot ceea ce faceti!Sa aveti o saptamana plina de vesti bune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

yarrina-stai linistita si nu-ti face ganduri negre,foliculul a fost f bun ca marime si sigur un gigel rapid deja si-a facut treabadurerea dupa inseminare e normala gandeste-te ca ti-a deschis un pic colul uterin pt a pune gigeii inauntru si poate de asta te doare,iar gigeii tratati traiesc oricum 24-48 ore(asa mi s-a zis mie)...stai linistita si te astept cu vesti bune

bytzi-eu zic ca userul e ok...mie una nu-mi vine altceva in cap
va tin pumnii fetelor sa reusiti cat mai repede
pupici pt toate fetele

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

buna fetelor.
yarina imi pare rau ca a trebuit sa treci prin experienta asta, dar mergi mai departe cu optimism, trebuie sa iasa ceva pana la urma si nu te mai gand la FIV in urmatoarele 2 saptamani pana afli rezultatul. te asteptam sa deschidem sampaniile la inceputul lui februarie.

simo iti amintesti de raluca care era ferm convinsa ca nu a ramas si zicea ca are simtome de cm, si uite ca nu a fost asa, nu te mai gandi la asta. din cate am citit pana acum, cam pe la toate fetele care au ramas gravi au fist simtome de cm. pupici si fi tetita cuminte ca am o pofta de petrecere , nu de alta dar din martie tre sa stau cumintica 9 luni

liana_stoia bine ai venit a noi, iti doresc sa vina bebele cat mai repede si multa bafta la intalnirea cu dr ISpasoiu. Apropo, daca ai analizele mai vechi de 6 luni ar fi bine macar hormonalele din ziua 2-3 sa le repeti.

bytzi fata mea draga. sa nu mai fugi de aici ca vin cu la tine. interesanta ideea cu userul comun, eu zic ca numele ales de tine e foarte bun, propun sa mergem pe el.

raluca f emotionant sa auzi inimioara puiutului, sa fi cumintica si ai grija cu frigul care s-a lasat. stai cat mai mult in casa.

eu astept sa vina rusii ca sa pot sa imi fac hormonalele din ziua 3 si programarea la zadori pt eco din ziua 14-18 inainte de a incepe fertilizarea. sunt putin nehotarata cu privire la la luna in care voi face, vad ca vremea nu da semne sa se incalzeasca si acolo unde stau eu langa arad e casa la curte si mi-e tare teama cu frigul asta... ai mei ma tot sfatiuesc sa merg la eco in martie si fertilizarea sa o fac in aprilie, dar sincera sa fiu nu mai am rabdare sa mai astept pana atunci. sper sa imi iasa analizele bine pt a nu fi nevoieta sa aman.
vroiam sa va intreb daca are cineva habar daca exista vaccin pt toxolpasma , CMG si lysteria.... in special pt toxoplasma m-ar interesa pt ca am pisici in casa si mi-e tare frica sa nu ma trezesc cu vreo surpriza dupa ce raman gravi....

pup toate fetele si sper ca la sf anului 2010 sa nu mai fie nici o fata la acest capitol la rubrica de aspirante, sa ne mutam la mamici si gravidute toate

In 2010 asteptam barza la acest capitol. Martie e luna mea

Mergi la inceput

Eu nu am somn...mai este cineva ca mine pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

da yarina, nu esti singura, eu mai mult spre dimineata ma bag in pat noapte de noapte

In 2010 asteptam barza la acest capitol. Martie e luna mea

Mergi la inceput