FIV sau inseminare cu donatoare/donator (29)
Raspunsuri - Pagina 13
Maya_I spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Maya,sunt in aceeasi situatie ca si tine ![]() Sotul meu a facut spermograma la sanador,a rezultat un nr de 5 milioane cu mobilitate de 50%,iar la Gynera abia au iesit 1 milion , cu forme anormale,mobilitate mica si tot tacamul![]() Nu dispera,au fost fete care au ramas insarcinate cu sotii lor pe cale naturala si aveau spermograme proaste rau,cate 50000 de flacai "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
noua acum 2 ani cei de la Sanador ne-au dat verdict: azoospermie!
Chiar nu stiu ce sa fac, la OATS tratamentle hormonale sunt foarte scumpe, nu mi le-as putea permite. Chiar daca as putea sa ma imprumut pt FIV m-ar termina costul tratamentelor, stimularea...
Merci de incurajare.
cora79 spune:
Eu platesc deja un credit la banca,pentru un FIV nereusit
Al meu sot ia acum multi maca si napraznic,zinc si vitamine,sa vedem ce o iesi![]()
Spermotrend a luat 6 luni si nici o imbunatatire notabila
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
liana_stoia spune:
Buna, fetelor
Ma numesc Liana. Nu am mai scris pana acum, dar va citesc de multa vreme.
Suntem si noi unul din prea multele (din pacate) cupluri care isi doresc un sufletel mic. Dupa mai bine de doi ani de plimbat intre diversi medici, in 4 februarie avem prima intalnire cu dr. Ispasoiu la Sibiu. Va spun din toata inima ca discutiile voastre m-au determinat sa merg la Sibiu si trebuie sa recunosc ca de multa vreme nu am fost asa optimista. Si pentru asta tot voi sunteti "vinovate".
Sa va rasplateasca DD pentru binele pe care il faceti cu aceste discutii.
cipcirip spune:
Liana
bine ai venit! Succes pe 4 febr.
Bytzi
uite ceva frumos pt prima pag , un filmuletz 3D http://www.youtube.com/watch?v=GeigYib39Rs&feature=related
Dasha
cauta anuntzuri sau incearca sa dai tu unul dar nu-tzi da nr de tel, pune o adresa de mail.
Yarrina
cand e ziua cea mare?
Simonete
ceva simptome? Ai facut pe natural ? Cu pregnyl/ovitrele? Eco inainte de IA tzi-a mai facut?
Cirip
raluca30 spune:
buna fetelor!
pt fetele ai caror soti au oligospermie nu uitati sa le dati multe pilule cu omega3,chiar 6 /zi,e f bun
si propolis(al meu nu vroia dar eu il ascundeam in ciorba)
Eu am fost la eco si am vazut si auzit inimioara...m-a dat peste cap senzatia..e nemaipomenit,merita orice efort
..acum dr m-a pus la cura de slabire,mi-am facut un caiet in care notez tot ce mananc asa incat sa nu depasesc anumite calorii![]()
va tin pumnii celor care faceti inseminare sau fiv curand!
va pup pe toate
6+
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluca30 buna fetelor! pt fetele ai caror soti au oligospermie nu uitati sa le dati multe pilule cu omega3,chiar 6 /zi,e f bun Eu am fost la eco si am vazut si auzit inimioara...m-a dat peste cap senzatia..e nemaipomenit,merita orice efort va tin pumnii celor care faceti inseminare sau fiv curand! va pup pe toate ![]() 6+ |

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
liana_stoia spune:
Multumesc de urarea de bun venit, Cipcirip!
Ati putea sa imi spuneti cum ar trebui sa ma pregatesc pt aceasta prima intalnire cu dr. Ispasoiu? Ma gandesc sa iau cu mine tot ce am facut pana acum.
O seara buna tuturor
bytzi spune:
buna,
liana,bun venit printre noi
,daca ai facut ceva pina acum :monitorizari ,hsg,hormonale ,spermograma e bine sa le iei cu tine sa-si dea seama dr mai bine care sint problemele voastre,mult succes si te mai asteptam pe la noi![]()
dasia,pt anunt pe internet poti sa-ti iei o cartela cu un nr necunoscut sa-l folosesti doar pt asta,multa bafta iti doresc
yarrina,pe cind inseminarea?te-ai ascuns ,nu vrei sa ne mai zici nimik
bafta
cip,f interesant filmuletul
vizionat,placut
raluca,felicitari pt inimioara
sarcina fara probleme iti doresc
fetelor,ce ziceti de un user comun?in felul acesta avem mai multe fete acces la prima pagina,la deschis capitole,modificari...m-am tot gindit la un nume ,dar nu-mi vine prin minte ce ni s-ar potrivi noua
,va astept cu ideei![]()
pup toate fetele
_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
simonete spune:
Cip am facut pe cm. natural , am facut Gonasi , fara echo inainte de IA.
Nu am simptome
, doar o jena , cam ca atunci cand trebuie sa vina cm.