FIV sau inseminare cu donatoare/donator (29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Citat:
citat din mesajul lui cora79

Maya,sunt in aceeasi situatie ca si tine
Sotul meu a facut spermograma la sanador,a rezultat un nr de 5 milioane cu mobilitate de 50%,iar la Gynera abia au iesit 1 milion, cu forme anormale,mobilitate mica si tot tacamul
Nu dispera,au fost fete care au ramas insarcinate cu sotii lor pe cale naturala si aveau spermograme proaste rau,cate 50000 de flacai

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

noua acum 2 ani cei de la Sanador ne-au dat verdict: azoospermie!
Chiar nu stiu ce sa fac, la OATS tratamentle hormonale sunt foarte scumpe, nu mi le-as putea permite. Chiar daca as putea sa ma imprumut pt FIV m-ar termina costul tratamentelor, stimularea...
Merci de incurajare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Eu platesc deja un credit la banca,pentru un FIV nereusit
Al meu sot ia acum multi maca si napraznic,zinc si vitamine,sa vedem ce o iesi
Spermotrend a luat 6 luni si nici o imbunatatire notabila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana_stoia spune:

Buna, fetelor
Ma numesc Liana. Nu am mai scris pana acum, dar va citesc de multa vreme.
Suntem si noi unul din prea multele (din pacate) cupluri care isi doresc un sufletel mic. Dupa mai bine de doi ani de plimbat intre diversi medici, in 4 februarie avem prima intalnire cu dr. Ispasoiu la Sibiu. Va spun din toata inima ca discutiile voastre m-au determinat sa merg la Sibiu si trebuie sa recunosc ca de multa vreme nu am fost asa optimista. Si pentru asta tot voi sunteti "vinovate".
Sa va rasplateasca DD pentru binele pe care il faceti cu aceste discutii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

Multumesc pentru raspunsuri fetelor. Offff sunt disperata :((.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Liana bine ai venit! Succes pe 4 febr.
Bytzi uite ceva frumos pt prima pag , un filmuletz 3D http://www.youtube.com/watch?v=GeigYib39Rs&feature=related
Dasha cauta anuntzuri sau incearca sa dai tu unul dar nu-tzi da nr de tel, pune o adresa de mail.
Yarrina cand e ziua cea mare?
Simonete ceva simptome? Ai facut pe natural ? Cu pregnyl/ovitrele? Eco inainte de IA tzi-a mai facut?

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

buna fetelor!
pt fetele ai caror soti au oligospermie nu uitati sa le dati multe pilule cu omega3,chiar 6 /zi,e f bunsi propolis(al meu nu vroia dar eu il ascundeam in ciorba)
Eu am fost la eco si am vazut si auzit inimioara...m-a dat peste cap senzatia..e nemaipomenit,merita orice efort..acum dr m-a pus la cura de slabire,mi-am facut un caiet in care notez tot ce mananc asa incat sa nu depasesc anumite calorii
va tin pumnii celor care faceti inseminare sau fiv curand!
va pup pe toate

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca30

buna fetelor!
pt fetele ai caror soti au oligospermie nu uitati sa le dati multe pilule cu omega3,chiar 6 /zi,e f bunsi propolis(al meu nu vroia dar eu il ascundeam in ciorba)
Eu am fost la eco si am vazut si auzit inimioara...m-a dat peste cap senzatia..e nemaipomenit,merita orice efort..acum dr m-a pus la cura de slabire,mi-am facut un caiet in care notez tot ce mananc asa incat sa nu depasesc anumite calorii
va tin pumnii celor care faceti inseminare sau fiv curand!
va pup pe toate

6+
Raluca,sarcina usoara,pupam fata si bebelusul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana_stoia spune:

Multumesc de urarea de bun venit, Cipcirip!

Ati putea sa imi spuneti cum ar trebui sa ma pregatesc pt aceasta prima intalnire cu dr. Ispasoiu? Ma gandesc sa iau cu mine tot ce am facut pana acum.

O seara buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

buna,
liana,bun venit printre noi ,daca ai facut ceva pina acum :monitorizari ,hsg,hormonale ,spermograma e bine sa le iei cu tine sa-si dea seama dr mai bine care sint problemele voastre,mult succes si te mai asteptam pe la noi
dasia,pt anunt pe internet poti sa-ti iei o cartela cu un nr necunoscut sa-l folosesti doar pt asta,multa bafta iti doresc
yarrina,pe cind inseminarea?te-ai ascuns ,nu vrei sa ne mai zici nimikbafta
cip,f interesant filmuletulvizionat,placut
raluca,felicitari pt inimioarasarcina fara probleme iti doresc
fetelor,ce ziceti de un user comun?in felul acesta avem mai multe fete acces la prima pagina,la deschis capitole,modificari...m-am tot gindit la un nume ,dar nu-mi vine prin minte ce ni s-ar potrivi noua ,va astept cu ideei

pup toate fetele

_

endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Cip am facut pe cm. natural , am facut Gonasi , fara echo inainte de IA.
Nu am simptome , doar o jena , cam ca atunci cand trebuie sa vina cm.

Mergi la inceput