FIV sau inseminare cu donatoare/donator (29)
Raspunsuri - Pagina 12
Maya_I spune:
Buna, fetele mele dragi, 
Simo, sa-ti fie de bine! Si sa se prinda bebe!!!!!

Fetelor, mie inca nu mi-a venit CM, dar parca vad ca nu am noroc.
Ma gandeam sa incerc singura, cu de la mine putere, o stimulare cu Clostilbegyt. Ce ziceti? Problema e ca eu am mai luat acum vreo 3-4 ani Closty, timp de 2 luni dar nimic. Am luat cate o pastiluta pe zi, dupa schema 5-9 zile. Numai ca am mai citit pe aici ca unele fete au luat cate 2 pastilute de Closty pe zi. Ce parere aveti? Ce ma sfatuiti sa fac?
A, si alta intrebare ar fi: dupa IA cum stati pe masa aia, in ce pozitie? Cu piciorele in sus? Scuzati intrebarile idioate.
Noi maine mergem la dr Matei pt spermograma, am niste emotii de numa-numa.
la toate, fara exceptie.
Dasha spune:
Fetelor,
Tocmai am sunat la MedNewLife si mi s-a spus ca fac FIV cu donare de ovocite doar daca vin eu cu donanta. Intrebarea mea este, unde Dumnezeu pot gasi o donanta? Stiti cumva alte clinici care fac cu donare de ovocite? Please help.
Va pup
denisa220972 spune:
Fetelor spunea cineva de sampanie,
vin cu cea mai mare placere, scapa repede de mine, doua degete de sampanie si
dar parca ar fi necesar dupa asa zile agitate.
simonete Arefamul cel mai bine se asimiliaza vaginal, doar daca ai cumva sangerari sa-l inghiti. Si nu te mai stresa fiindca niciodata nu se stie ce-ti rezerva viitorul, finalul va fi tot cum doreste DD, asa ca stai linistita, calma si lasa lucrurile in voia sorti si daca te strezi nimic nu rezolvi, ba da iti apare un rid
.
FETELOR VA
PE TOATE DE LA UN CAPAT LA ALTUL.

denisa220972 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristm fetelor cum pot sa primesc si sa trimit si eu mesaje....help!!! ![]() |
Nustiu daca ti-a raspuns cineva, dar doua raspunsuri nu strica niciodata, activeazati PM.Sper ca stii, daca nu striga dupa ajutor si se rezolva.
cipcirip spune:
Mi-a sosit gonalelu
dar ... prima comanda am anulat-o deoarece m-au sunat sa-mi spuna ca expira in febr shi am luat altul care era mai scump (80 ron fiola) care expira in iunie. Deci 12 fiole 997 ron cu transport cu tot, mult mai ieftin decat in farmacii sau un pen de 900. Am luat de la farmatia Tei, pun site-ul aici, poate mai vrea cineva sa-si comande http://comenzi.farmaciatei.ro/
Maya
dc te stimulezi tb sa faci ecografe, te potzi alege cu chisturi, tb sa faci pregnyl/ovitrele cand ajung fol la max 22-23 mm. Nu face prostii.
Dasha
nici o clinica nu face cu ovocite donate decat dc aduci tu donatoarea. Nu exista banci de ovocite sau embrioni la noi, e ilegala comercializarea lor. Donatoarea o potzi gasi prin anuntzuri dar ai grija ca e ilegal shi dc te prind te duc la zdup
.
Bytzi
ce coci??
Eu nu shtiu cand ma apuc dar shtiu ca 2010 e anul meu norocos![]()

pt fete.
Cirip
bytzi spune:
buna,
yarrina,am intrat sa-ti zic ca-ti tin pumnii strinsi si ma voi gindi la tine,doamne ajuta sa fii norocoasa de data asta
simonete,tu stii ca sint alaturi de tine si ma rog pt reusita ta,poate DD de data asta va face minuni pt tine
cip,nu coc nimik
,doar ca sint intr-o pasa mai proasta si nu prea am chef de nimik![]()
util link-ul ,l-am pus pe prima pagina,am observat ca au menopur ,desi auzeam ca nu prea se mai gaseste si e si mai ieftin cu 4 ron![]()
dasha si cristm,parca au intrebat de donatoare,eu cunosc pe cineva care a dat anunt pe internet si a gasit donatoare si chiar multe persoane au sunat,bafta multa va doresc
denisa,multumesc pt raspuns,dragutza ca intotdeauna
fetelor,va
pe toate ,nu am scris citeva zile
dar sa stit ca de citit v-am citit si va citesc mereu,nu ma pot desparti de voi
_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
bytzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristm fetelor cum pot sa primesc si sa trimit si eu mesaje....help!!! ![]() |
Activeaza-ti PM
in stinga sus in meniu ,dai clik pe mesaje private,undeva in dreapta sus iti apar 5 casute ,dai clik pe casuta cu options,pifezi cum vrei sa-ti apara mesajele private si trimiti,asa ai PM
_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
Maya_I spune:
Buna, 
Cip, mercic, ideea e ca oricum n-ar avea rost. Citeste mai departe. 
Aseara mi-a venit si ciclul. Iar astazi am fost la dr Matei sa facem spermograma. Am dus cu mine rezultatele de la Medlife, din septembrie, cele cu oligospermia si 10,4 mil. Cand mi-a vazut analizele alea a zis ca daca era asa de buna sperma cum scria acolo as fi ramas gravida pana acum. Deci mi-a zis de la inceput ca nu crede ca e bun rezultatul dat de Medlife. A facut spermograma si a iesit:
OATS severa:
vol: 3,5
speratozoizi: 3,4 milioane
mobilitatea A=0 B=20 C=40 D=40
Deci viabilitate 60%
Ne-a recomandat repetarea hormonalelor, plus eco testiculara la dr Iosup si in functie de asta ne trimite si la dr Voinea, daca e caz de operatie.
Asa, ca iar am luat-o razna, deja ma vad facand imprumut la banca de FIV
Nici nu stiu daca ar gasi varicocel daca asta ne-ar putea ajuta. Credeti ca in aces caz operatia de variciocel ar putea rezolva ceva? Iar ma apuc sa caut pe net. Prima data am cautat despre azoo, acum 4 luni despre oligo si acum despre OATS. Ma tot intreb cum a fost posibila o scadere atat de drastica in numai cateva luni de la oligo cu 10,4 milioane spermatozoizi si 98% forme normale, la OATS cu 3,4 milioane si doar 4% forme normale. Ce sa fac?
cora79 spune:
Maya,sunt in aceeasi situatie ca si tine
Sotul meu a facut spermograma la sanador,a rezultat un nr de 5 milioane cu mobilitate de 50%,iar la Gynera abia au iesit 1 milion
, cu forme anormale,mobilitate mica si tot tacamul
Nu dispera,au fost fete care au ramas insarcinate cu sotii lor pe cale naturala si aveau spermograme proaste rau,cate 50000 de flacai![]()
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"