FIV sau inseminare cu donatoare/donator (29)
Raspunsuri - Pagina 11
cora79 spune:
Simonete,din cate imi amintesc,arefam se poate lua si pe cale orala,dar se absoarbe mai bine intravaginal,sper sa nu gresesc,mai bine citeste prospectul
si te rog sa fii optimista si increzatoare in sansa voastra![]()

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
simonete spune:
Cora mie mi-a facut IA in haine de strada si nu am stat deloc pe masa dupa aia , parca se grabeau sa prinda vreun tren , ceva.
Cel mai putin am stat pe masa dupa IA la amaratul de Giuly , care e spital de stat si unde am platit pe IAD doar 2 milioane.
Nu stiu ce sa zic , oi fi eu mai ghinionista ,se grabea lumea in ziua aia , nu stiu ce o fi fost.......
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonete Cora mie mi-a facut IA in haine de strada si nu am stat deloc pe masa dupa aia , parca se grabeau sa prinda vreun tren , ceva. Cel mai putin am stat pe masa dupa IA la amaratul de Giuly , care e spital de stat si unde am platit pe IAD doar 2 milioane. Nu stiu ce sa zic , oi fi eu mai ghinionista ,se grabea lumea in ziua aia , nu stiu ce o fi fost....... |

Eu am facut FIV in august-septembrie si as vrea sa fac o inseminare cu donator prin martie-aprilie,sper sa nu patesc la fel

In cazul tau,poate tocmai acum este cu noroc,Doamne ajuta

cora79 spune:
| citat din mesajul lui simonete Da ?! Pot sa inghit Arefam ?? |

Mai bine pune-l intravaginal si stai cumintica,trebuie sa fie bebe de data asta

cora79 spune:
| citat din mesajul lui simonete Cora ![]() |

gabri-ela spune:
Simonete iti doresc multa, multa bafta la aceasta noua incercare. Sa stii ca atunci cand te astepti mai putin, atunci se intampla minunea
yarrina sa fie cu noroc! Nu stiu dar nu peste mult timp o sa vedem numai petreceri la acest capitol. Sa dea DD sa fie anul reusitelor.
raluca aveti grija de voi! Asteptam vesti de la eco
diana multa bafta la FIV 
bytzi 
cip cand te apuci de treaba? Hai ca va fi un an norocos
inna, iuca pupici pt voi si pt ingerasii vostri
roxica ce mai faci?
Daria, Denisa, Maya, Cora 
Anul acesta va fi un an roditor pentru mine
diana23ct spune:
simo si eu zic sa pui intravaginal pastilutele. si mie mi-a dat sa pun intravaginal dar combinat cu inghitit utrogestan dupa inseminarea din ungaria. de 2 ori pe zi intravaginal si la pranz inghirtite. stai cumintica si nu te mai gandi la ce a fost, nu ai de unde sa sti cum sare iepurasul si vine bebe
. pe mine la polisano nu m-a lasat nici 5 min pe masa dupa inseminare, ba mai mult, m-a tinut vreo 2 ore inainte cu vezica plina de simteam ca explodez si dupa vreo 15 min de la inseminare a trebuit sa merg la baie....daca e sa se prinda se prinde oricum. gandestete ca pe cale naturala dupa un contact sexual te speli, nu stai cu zecile de minute in pat cu picioarele in sus....![]()
In 2010 asteptam barza la acest capitol. Martie e luna mea