FIV sau inseminare cu donatoare/donator (29)
Raspunsuri - Pagina 10
cora79 spune:
Rodicutza si eu te pupacesc de nu te vezi

Ufff,eu nu am noutati,sotul incepe un tratament nnaturist,vrea sa incerce sa isi imbunatateasca spermograma pentru inseminare cu materialul nostru,in caz contrar vom apela si la donator![]()
![]()
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
raluca30 spune:
rodicuta-pe la eco ar trebui sa ajung joi dar la noi e multa zapada si inca ninge,suntem f inzapeziti nu stiu daca voi avea cu ce sa circul ,nu ma risc sa merg pe jos 2km pana la o statie...ar trebui sa vad inimioara la eco asta ,sunt ff emotionata dar ma tem ca o sa mai dureze...tu ce planuri de atac ai?
simonete-asa e cel mai sigur cu testul de sange,eu am facut nu stiu cate de urina si erau atat de slab pozitive ,eram total in ceata.
pe toate fetele
6+
cipcirip spune:
Pupicei dulci![]()
Tocmai mi-am ushurat CARD-ul de ceva banutzi
, am facut comanda de Gonal F la Farmacia Tei, au super pretzuri
. Fiola de gonal F 70 ron si mi-am comandat 12 fiole
Simonete
sa fie cu noroc. Potzi lua no-spa , max 4/zi (nu shtiu sigur, intreaba fetele la FIV) shi mai potzi lua MagneB6, ajuta si asta.
Fetelor
eu nu pot deschide PM-ul, ma delogheaza de cate ori dau clik pe mesaje private, mi-a scris cineva ceva shi nu shtiu ce. Voua vi se intampla la fel? Ufff, DC-ul asta 
Monty
ce faci? Sau ce ai facut??
-ici pt toate fetele
Cirip
cristm spune:
ciao fetele
Nu am vesti sa va dau referitor la analizele mele deoerece nu le-am facut inca.Vad ca sunt cateva fete care fac Fiv cu donatoare. In Belgia si Spania faceti fiv-ul? Unde sa gasesc fetelor si eu donatoare?Este atat de delicata faza cu donatoare : ruda, sora, prietena apropiata. Veti crede ca-s nebuna, dar pur si simplu nu pot sa accept sa iau de la persoane atat de apropiate mie.Off ce lege cretina si la noi, am intrebat medicul din Timisora, la care merg eu, daca nu stie persoane care doresc sa doneze,n-am nici un raspuns...greu, greu.Ce-am citit eu despre preturi de FIV cu donatoare, in jur de 7.000 eur...e f.f. mult pentru mine...
yarrina spune:
Buna dimineata!
Rodi eu maine imi fac Eco din ziua noua aici mai aproape de mine dupa care sun dr sa-mi zica cand sa vin. Banuiesc ca sambata sau cel tarziu duminica. De obicei la mine in Z11 imi face deja inseminare. Doamne ajuta!
Cip tu stai bine. Imagineaza-ti ca eu am dat 5 mil pe un Pen de 300UI si mi-au trebuit 2.
Plus Ovitrelle-ul care e si ala 160 lei. Am zis ca nu-i mai las nimic mostenire copilului asta!!! I-am dat destul inainte sa apara pe lume!
Ralu bafta si tie la Eco! Daca-i zapada nu iesi sa nu raceasti. Mai amana cateva zile.
iuca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui yarrina B Am zis ca nu-i mai las nimic mostenire copilului asta!!! I-am dat destul inainte sa apara pe lume! ![]() |

Din cauza asta o sa fie copilul scump tare
Eu va citesc mereu, doar scriu mai rar.
simonete si cipcirip multa multa bafta
bytzi

diana23ct spune:
simo sa fie cu noroc aceasta incercare si peste 2 satp sa deschidem sampaniile.
yarina iti tin pumnii stransi sa ai o productie cat mai buna luna asta si sa reusesti sa iti indeplinesti visul
cip cand te apuci de treaba?
raluca stai cuminitca in casa si asteapta sa se incalzeasca putin afara. stiu ca e dorinta mare si nerabdarea sa il vezi pe bebe dar ai grija sa nu racesti
bytzi pe unde ai fugit?
eu momentan nu am noutati, trebuie sa ma apuc de analizele pt FIV si sper ca in luna marie sa ma pot apuca de treaba asa cum mi-am propus.
pup toate fetele 

In 2010 asteptam barza la acest capitol. Martie e luna mea

simonete spune:
Rodicuta nu am prea avut timp sa va povestesc , mai ales ca am fost si cam suparata.
Din cauza vremii nu am putut ajunge la Sibiu , se circula greu in perioada asta , mai ales pe Valea Oltului si din cauza crizei asteia nenorocite , nu ne mai putem lua libere oricand , asa ca de voie , de nevoie , a trebuit sa viram spre Bucuresti , dar vreau sa va spun ca nu se compara cu Polisano.
Am fost la Gynera si IA mi-a facut-o o dr. de care n-am auzit , o cheama Dragu , pt. ca Dracea a trebuit sa plece repede , desi eram pacienta ei , adica ma programasem la ea inca din vara.
Sa zicem ca nu asta ar fi problema mare , dar dupa IA nu am mai ramas deloc pe masa , pana acum nu mi s-a mai intamplat , macar 10 min. am stat , apoi in salon , stiti cum e la Polisano.
Ce sa mai vorbim de camasuta si papuci , nu frate , in haine de strada ........vedeti ce rau ne-au invatat astia la Polisano ?
In sfarsit , am scapat , macar de-ar fi un rezultat bun , dar sunt f. pesimista......
Mi-a dat Arefam de 200mg , dar mie imi e greu sa le pun vaginal , as vrea sa iau un progesteron pe cale orala si parca as trece pe duphastonul pe care mi-l dadea Ispasoiu.
Parca citisem pe forum ca si arefamul se poate inghiti , sper sa nu vorbesc prostii , daca stiti ceva de asta , dati-mi de veste , va rog !
Bytzi, Cip, Diana, Rodicuta, Iuca , Raluca, Maya , Yarinna, Daria, Gabriela , Inna , Denisa va pup pe toate
si tare as vrea sa deschidem niste sampanii peste 2 sapt.
Cora
, acum am vazut ca ai facut IA la Gynera , tot asa ai patit ?
cora79 spune:
Simonete eu am facut IA la gynera in martie-aprilie 2009,dar a fost ok si dra si atitudinea celor de acolo,am primit papuci si halat steril si nu,nici eu nu am stat pe masa decat vreo 10 minute,dar din alte motive,mi se contractase uterul si colul,nu mai putea extrage speculul
,nu a fost sa fie,dar la noi spermograma sotului este dezastruoasa
La FIV,a fost totul bine,embrioni de caliatea A si nu s-au fixat sau s-au oprit din evolutie pe motiv de FSH mare(rezerva ovariana redusa) si spermograma slaba
Sper ca la tine sa fie cu ochisori

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"