Locul fetelor Nou-Venite (56)
Raspunsuri - Pagina 8
jesia spune:
neata fete....moamaaa
cat ati mai scris
va pupacesc pe toate de 1000 ori 

....azi la 17:00 ma duc la medic sa vad ce-mi zice
...abia astept...doar ca de ieri a inceput sa-mi curga ca la robinet
...deci nu cred ca o sa ma consulte si pe masa
..va tin la curent 
Ce nu te doboara te face mai puternic
Lia73 spune:
neata feteleeeeeeeeee
eleia multumesc ptr laptic

de molipsire
+9 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita
Arianna11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jesia neata fete....moamaaa cat ati mai scrisva pupacesc pe toate de 1000 ori ![]() ![]() ....azi la 17:00 ma duc la medic sa vad ce-mi zice ...abia astept...doar ca de ieri a inceput sa-mi curga ca la robinet ...deci nu cred ca o sa ma consulte si pe masa ..va tin la curent ![]() Ce nu te doboara te face mai puternic |
Jesia mult noroc la doctor,sa ne aduci vesti bune
Arianna11 spune:
Si eu ard de nerabdare sa vb cu dr.....am mari sperante cu IA2 ,sa vedem ce o mai fi...ca pe 14 febr ma duc in tara
si sper ca totul sa fie in grafic,sa nu ma intersectez cu plecarea![]()
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui Arianna11 Si eu ard de nerabdare sa vb cu dr.....am mari sperante cu IA2 ,sa vedem ce o mai fi...ca pe 14 febr ma duc in tara si sper ca totul sa fie in grafic,sa nu ma intersectez cu plecarea |
faci in tara IA? adik romanik ?
+10 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulicipaunita
Arianna11 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
faci in tara IA? adik romanik ? +10 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulicipaunita ![]() |
Nu Lia,fac tot aici ,in tara ar fi mai complicat ,ar tr sa fac toate analizele de la capat ca eu le am dar sunt in italiana si oricum mai multa baza am aici,in tara nu cunosc pe nimeni in domeniu.
Lia73 spune:
BRAVO. cred ca e mult mai bine decat la noi din toate punctele de vedere
+10 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita
Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui Lia73 BRAVO. cred ca e mult mai bine decat la noi din toate punctele de vedere +10 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulicipaunita ![]() |
In ciuda faptului ca dr. asta la care merg eu are faima buna,nu sunt chiar asa multumita,nu prea a stat de vb cu mine pe cit imi doream..mai ales sa-mi explice valorile pe care le aveam,starea mea...imi facea eco.repede si gata,trebuia sa sun mai tirziu sa-mi zica asistenta ce am de facut.....asteptam mai mult.....dar e bine si asa,daca lumea zice ca e bun...si in plus mi la recomandat ginecologul meu...sper la IA2 sa aiba mina mai buna
nike974 spune:
Salutare,
sunt ff ocupata azi.stau pana diseara.intru cand pot pe net.
am ajuns sa visez ca am bebe.psihologul din mine ar spune ca am ajuns oare la psihizare?
azi, sarbatoare mare la catolici si ortodocsi: Botezul Domnului: Cati in Hristos v-ati botezat/ In Hristos v-ati si imbracat! aleluia.
Rumena, bine ai venit si bebe cat mai repede.
Wudy spune:
Buna fetele si LA MULTI ANI! Sa va dea Dumnezeu to ce va doriti, sanatate si bebei sanatosi si frumosi.
Am si eu o intrebare si v-o adresez voua ca poate stiti, vad ca multe dintre voi faceti si multe tratamente, poate v-a trecut pe la ureche si o info despre ce vreau eu sa intreb.
Vreau si eu un bb, incerc doar de doua luni, sunt novice in domeniu. Problema mea este ca in ultima saptamana am luat antibiotic. Pentru o raceala medicul mi-a recomandat Klacid Sr, 1 pastila la 24 de ore. Acum problema, daca raman insarcinata in perioada asta, o sa fie vreo problema pentru bb din cauza antibioticului? perioada asta ma gandesc zilele acestea, ca sunt si la ovulatie.
Sper sa nu vi se para puerila intrebarea mea.
Multumesc frumos daca aveti un raspuns si pentru mine.
Toate bune