Locul fetelor Nou-Venite (56)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PeRumana spune:

Salutareee
Sunt nou-venita pe forum...in fapt, va urmaresc de mult timp, insa doar acum am ajuns la capitolul bebei..am 27 ani, sanatoasa si gata de un sir luuuuuuuuuung de indieni(si la propriu, si la figurat)...lung asa, cam de 4:), gemeni daca se poate, sanatosi, grasuti si frumosi. Speram ca minunea sa se intample cat de repede, au trecut deja ceva luni de cand ne straduim din toate puterile ;) si..continuam, perseveram, ca n-avem de ales. Salutare la toate aspirantele (si nu numai) si sper sa avem o colaborare...fructuoasa ;).
Spor la bebei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Draga eu am intrat la A.I Cuza in 1997....in anul acela erau 16 pe loc....cand s-au afisat rezultatele erau doua liste cu admisi si un perete interminabil de afise cu respinsi...si eu eram vai steau mea.... invatam ca un negru.......cateva carti pe sesiune.....vara invatam in baie pe gresie, ca nu mai puteam de cald.....nu am stat in camin, ci in oras la o garsoniera....asa au hotarat parintii mei ca e mai bine pt odrasla lor

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!

Inseamna ca ne-am intersectat eu in 2001 era in anul I

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Fetelor,nu e corect,cum nu mai face nimeni prezenta,a-ti fugit toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AysTea spune:

Bine ai venit PeRumana, si sa-ti dea DD cat de curand primul bebe.
Nike, chiar m-ai emotionat cu povestea ta, pentru ca este foarte asemanatoare cu a mamei mele. Pe ea la nastere chiar au aruncat-o intr-un lighean cu apa infestata si astfel a dobandit un milion de alergii, abia peste vreo jumatate de ora s-au mai uitat la ea si traia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui PeRumana

Salutareee
Sunt nou-venita pe forum...in fapt, va urmaresc de mult timp, insa doar acum am ajuns la capitolul bebei..am 27 ani, sanatoasa si gata de un sir luuuuuuuuuung de indieni(si la propriu, si la figurat)...lung asa, cam de 4:), gemeni daca se poate, sanatosi, grasuti si frumosi. Speram ca minunea sa se intample cat de repede, au trecut deja ceva luni de cand ne straduim din toate puterile ;) si..continuam, perseveram, ca n-avem de ales. Salutare la toate aspirantele (si nu numai) si sper sa avem o colaborare...fructuoasa ;).
Spor la bebei!

In sfarsit o montrealeza la aspirante, bine ai venit.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Neatza fetelor

Rumana bine ai venit la noi

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!

Mergi la inceput

Buna dimineata la fete,sa aveti parte de o zi linistita si frumoasa
PeRumana bun venit la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleia spune:

'Neata fetelor
Nu da nimeni o cafeluta, un laptic, ceva cald? Atunci va invit eu .
Bun venit fetelor si sedere cat mai scurta in clubul aspirantelor.
Ce frumos povestiti fetelor. Faine amintiri.

Mergi la inceput

Neata Eleia multumim de cafeluta si laptic,abia mi-am baut si eu lapticul cu un pic de cafea.....fff bun

Mergi la inceput

Fetelor astazi este mare sarbatoare Boboteaza(botezul Domnului),care puteti mergeti la biserica si luati Agheazma Mare,se bea de azi in fiecare dimineata pe stomacul gol pina pe 14 febr inclusiv.Daca ajungeti pe la biserica rugati-va si pt. noi toate, pt. binecuvintare de prunci

Mergi la inceput