Locul fetelor Nou-Venite (56)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Wudy

Buna fetele si LA MULTI ANI! Sa va dea Dumnezeu to ce va doriti, sanatate si bebei sanatosi si frumosi.

Am si eu o intrebare si v-o adresez voua ca poate stiti, vad ca multe dintre voi faceti si multe tratamente, poate v-a trecut pe la ureche si o info despre ce vreau eu sa intreb.

Vreau si eu un bb, incerc doar de doua luni, sunt novice in domeniu. Problema mea este ca in ultima saptamana am luat antibiotic. Pentru o raceala medicul mi-a recomandat Klacid Sr, 1 pastila la 24 de ore. Acum problema, daca raman insarcinata in perioada asta, o sa fie vreo problema pentru bb din cauza antibioticului? perioada asta ma gandesc zilele acestea, ca sunt si la ovulatie.

Sper sa nu vi se para puerila intrebarea mea.
Multumesc frumos daca aveti un raspuns si pentru mine.

Toate bune

Wudy,bine ai venit la noi.....cu privire la intrebarea ta iti pot spune ca ,in cazul tau,daca vrei un bb nu ar tr sa iei nici un antibiotic.Antibioticele sunt ff puternice si daunatoare unei eventuale sarcini,produc malformatii fatului. Asa ca mare grija sa nu ramii pe durata tratamentului ca sa nu ajungi intr-atit incit sa fii nevoita sa faci intrerupere de sarcina.Inainte sa ramii gravida e bine de luat cu cel putin 3 luni inainte acid folic,dar in nici un caz antibiotic. Sper ca ti-am fost de ajutor si nu am parut prea dura.Bafta la bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Multumesc Arianna pentru raspunsul tau. Nu ai fost dura deloc.

Acid folic iau deja de 3 luni. Antibioticul l-am luat pana luni pentru gripa. Pe 31 dec, dupa amiaza am ajuns si la Spital ca nu-mi ceda febra si tusea.
Medicul mi-a spus ca este un antibiotic slab insa nu vreau sa risc.

Multumesc inca o data pentru sfatul tau.

Mergi la inceput

Citat:

Acid folic iau deja de 3 luni. Antibioticul l-am luat pana luni pentru gripa. Pe 31 dec, dupa amiaza am ajuns si la Spital ca nu-mi ceda febra si tusea.

E bine de facut o pauza pina se elimina efectul antibioticului,dar nu stiu sa-ti spun cam cite zile.
Spor la bb si asteptam vesti bune cit mai curind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Klacidul face parte din grupa B,teoretic grupa safe pt bebe.Este bine de evitat administrarea de antibiotice,despre celelalte medicamente nici vorba.
Acidul folic e super ok si se ia cu 3 luni inainte si in timpul sarcinii pt a preintampina malformatiile.

Mergi la inceput

Fetelor chiuliti ......a-ti disparut cu totul....
Peste o ora termin serviciul si dau fuga la mol ca au inceput reducerile....italienii au facut coada din prima zi de reduceri la magazine,saracii, e criza ....Asa ca mai tirziu nu stiu daca reusesc sa intru..dar fac eu tot posibilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Citat:

Forumeam si eu in asteptarea lui bebe, asa ca am ajuns si la capitolul vostru, si m-am gandit sa o linistesc pe Wudy.
1. In afara de faptul ca tu ai luat un antibioitic care nu s-a demonstrat a avea efecte teratogenice (claritromicina), nu-ti fa probleme. Pana incepe organogeneza la embrion (adica cam din saptamana a cincea... - respectiv dupa o saptamana de intarziere), nu are cum sa-l afecteze. Tu teoretic esti in saptamana a treia (atunci are loc ovulatia), iar peste 2 saptamani nu vor fi nici urme de antibiotic in sangele tau, care sa strabata placenta si sa afecteze embrionul.

2. De ce tratezi gripa sezoniera cu claritromicina? E un antibiotic destul de tare, iar la gripa nici nu se recomanda antibiotic, ci doar paracetamol, vitamina C, repaus la pat si eventual ceva pentru durere si febra (algocalmin, aspirina, ibuprofen - nurofen raceala si gripa)...

3. Sunt si antibiotice care chiar se recomanda in sarcina cand racesti, cum este Augumentin sau Amoxicilina. Ca sa nu ai batai de cap, alta data ia (daca este absoluta nevoie doar) un antibiotic recomandabil in sarcina.

Sper ca nu ti-am facut capul mare, sanatate multa si pupici la toate fetele.

38+ Radu Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Salutare si de la mine fetelor.
Cum ziceati si voi , azi e sarbatoare asa ca si eu si sotul ne-am rasfatat putin si am dormit pana la 11.
Despre mine ce sa va spun....ma simt bine , bine. In afara sanilor umflati nu am nimic. Sper ca bb creste si e bine acolo in burtica.
Salutari fetelor noi venite.
Jesia bafta la doctor. sa vii cu vesti bune.
Si acum de molipsire.
Cora nu am uitat de ei, v-am lasat si ieri. Si va dau multi si pt maine, ca cum e sarbatopare nu stiu daca mai pot intra. Ne tot plimbam de sarbatori.
Va de 1000 de ori.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 6+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Salutare fetele mele dragi,impart pupicei pentru toata lumea inclusiv pentru cele doua fete nou venite
Flori,mersi pentru pupicei
Lia, ce mai faci,te simti bine,sa ai grija de tine si paunita
Arianna,Doamne ajuta sa fie inseminarea cea norocoasa
Nike,spor la treaba
Mvb,Jesia,Trutzi,Lorin,Polo,Eleia

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Fetele,
Nu stiu ce sa mai cred.
luna trecuta am avut de toate:greturi, voma, dureri de cap, picaturile specifice nidatiei, tot setul,dar testul negativ.mi s-a spus ca a crescut histamina.
Acum au inceput din nou.O fi tot histamina?
E atat de prezenta ca i-am spus sotului meu ca dacae baiat ii spun Histamin,iar daca e fata ii spun Histamina!
abia astept sa imi fac testul.Poate iese ok.

Imi iau de lucru si acasa,ca e f mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Nike,de ce nu faci un test,este prea devreme?
Doamne ajuta sa fie cu ochisori histamina asta

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput