Locul fetelor Nou-Venite (56)
Raspunsuri - Pagina 12
Arianna11 spune:
Neata fete dragi
la toata lumea...
Jesia bafta multa ,sa dea DD ca luna asta sa fie cea norocoasa 

Fetelor eu sunt si mai nedumerita cu IA2..nu stiu ce sa fac,ieri am citit niste pareri despre dr asta la care merg eu si sunt impartite.....stau pe ginduri acum daca sa mai fac cu el sau nu,si pina gasesc altul iar mai trece cine stie cit,dar nici nu vreau sa am o IA2 nereusita..
Offff viata asta e tare grea 
jesia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna11 Neata fete dragi la toata lumea...Jesia bafta multa ,sa dea DD ca luna asta sa fie cea norocoasa ![]() ![]() ![]() Fetelor eu sunt si mai nedumerita cu IA2..nu stiu ce sa fac,ieri am citit niste pareri despre dr asta la care merg eu si sunt impartite.....stau pe ginduri acum daca sa mai fac cu el sau nu,si pina gasesc altul iar mai trece cine stie cit,dar nici nu vreau sa am o IA2 nereusita.. Offff viata asta e tare grea ![]() |
iubita eu zic sa te duci cu fruntea sus
...in lume sunt oameni si oameni nu ii poti impaca pe toti....despre orice persoana ai intreba poti afla parere pro si contra...asa ca stai linCe nu te doboara te face mai puternic
eleia spune:
Salutare fetelor 
jesia ptr ce ti-a dat duphaston? ca e recomandat ptr mai multe. si mie imi recomandase medicul sa iau de cand s-a spart foliculul ptr ca in caz de sarcina ajuta la fixarea ei. de asta zic sa te uiti pe ce ti-a scris.
Arianna11 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui jesia
iubita eu zic sa te duci cu fruntea sus ...in lume sunt oameni si oameni nu ii poti impaca pe toti....despre orice persoana ai intreba poti afla parere pro si contra...asa ca stai linCe nu te doboara te face mai puternic |
Ms tare mult Jesia chiar m-ai ajutat sa ies din starea de incertitudine...o sa decid abia dupa IA2 in caz ca nu va fi bine....daaaar tr sa fie bine,acum stiu ce am de facut mai bine.

,ms mult,esti o scumpa
eleia spune:
ariannaptr fiecare medic exista pareri pro si contra. pacienti multumiti, partial multumiti sau nemultumiti. Important e ce simti tu. ti se pare ca a gresit cu ceva medicul asta? daca nu mergi inainte si fii increzatoare. 

nike974 spune:
zi anosta,cu multa munca.
imi amintesc de una din zilele de practica la maternitate.trebuia sa anunt un proaspat tatic de faptul ca are doi bebei deodata,sotia lui avand vreo 42-43 de ani.imi tot imaginam scheme de comunicare,ce si cum sa-i spun,ca bietii de ei i-or fi asteptat de vreo 15 ani sa vina si sa il iau incet.
ajung,constat ca era singurul mascul treaz.trag aer in piept si ii spun: sa va traiasca domnule copilasii!
tipul se uita la mine si imi spune: va multumesc dra,ca avem trei acasa!
Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui eleia ariannaptr fiecare medic exista pareri pro si contra. pacienti multumiti, partial multumiti sau nemultumiti. Important e ce simti tu. ti se pare ca a gresit cu ceva medicul asta? daca nu mergi inainte si fii increzatoare. ![]() ![]() "Fericirea nu inseamna sa ai ceea ce doresti, ci sa doresti ceea ce ai." (Octavian Paler) |
Eleia [b] ,nu a gresit cu nimic dr.doar ca putea fi mai comunicativ.Greseala cred ca a fost a mea,tr sa stau linistita dupa IA ceea ce am si facut numai ca nu pt mult timp,rezultatul fiind o scurgere care mie mi s-a parut a fi chiar ce a injectat el in colul uterin(sperma).Fetele de la inseminare mi-au zis ca nu are cum sa iasa lichidul afara ca e colul inchis,dar eu cred ca la mine s-a intimplat,ca nu am stat linistita si m-am apucat de facut cite ceva prin casa.Asa imi explic eu ca IA1 a esuat.Mai poate fi si o alta explicatie si anume ca dr mi-a facut IA dimineata pe la 10.30,iar ovulatia a fost seara si ma gindesc ca gigeii nu au rezistat pina la ovulatie...ce sa zic astea sunt teoriile mele,poate ma insel si pur si simplu nu a fost sa fie.Te
dulce
trutzi spune:
| citat din mesajul lui jesia Mvb saru`mana ![]() Dar mai am si eu o nelamurire, mi-a zis medicul sa iau dulphaston incepand de azi, ca a calculat el ca ar trebui sa fie ziua 14 de la prima zi a menstruatiei(25dec)...intrebarea mea este cand ma opresc...cand termin cutia? sau incep sa-l iau in ziua a 14a a unui ciclu si il continui 2-3 luni sa zicem...adica daca il incep intr-o anumita zi a ciclului trebui sa-l si termin intr-o anumita zi?....sau pot sa-l iau cateva luni? sper si fi fost destul de explicita Ce nu te doboara te face mai puternic |
Salutare fetelor

jesia Duphaston iei pana cand iti vine cm (ar trebui in z 28, dar iti spun din proprie experienta ca nu prea e asa)
Partea prosta este ca daca tu ovulezi in z 20 nu se mai sparge folicululul de la duphaston si ramai cu un chistulet. Tu tr sa il iei dupa ce ovulezi.
Nu stiu daca m-am facut inteleasa

Nu stiu daca
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
Bun venit fetelor nou-venite
Sedere cat mai scurta! 
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

sau incep sa-l iau in ziua a 14a a unui ciclu si il continui 2-3 luni sa zicem...adica daca il incep intr-o anumita zi a ciclului trebui sa-l si termin intr-o anumita zi?....sau pot sa-l iau cateva luni? sper si fi fost destul de explicita