Locul fetelor Nou-Venite (56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui nike974

Fetelor, cam dupa cat timp imi pot face un test de sarcina bun,relevant?
multam fain

2 sapt de la ovulatie, dar exista si exceptii dragaica si-a facut la 10 zile si i-a iesit pozitiv

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

Citat:
citat din mesajul lui nike974

Fetelor, cam dupa cat timp imi pot face un test de sarcina bun,relevant?
multam fain

2 sapt de la ovulatie, dar exista si exceptii dragaica si-a facut la 10 zile si i-a iesit pozitiv

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Nu e a celasi lucru eu am facut testul la 10 zile de la implantarea blastocistilor care sunt mai evoluati cu 2 zile fata de embrioni.
Nu poti face asemanari cu fiv-ul,e diferit

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

multam fain.mai am de asteptat fix o saptamana.
mi se pare o vesnicie.

iar am dat jos o jumatate de kg.
in curand voi fi un rmn mergator(ca scheletul meu e oricum tridimensional,deci radiografie nu pot fi).
in afara de par si sani , alte componente care sa demonstreze ca sunt in viata, nu mai am.
seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

salutare fetele
si armata de -ici binenteles
eu m-am apucat de bucatarit, imi fac o ciorbita de legume, chiar nu stiu ce sa mananc, nimic nu-mi place, ieri dupa cartofii prajiti mi-a fost greata , dar si cand o sa imi treaca sa ma vedeti cum mananc o sa ma fac

La multi ani celor care isi serbeaza azi ziua numelui

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Arianna sfatul meu la rece, daca dupa 2 maxim 3 IA vezi ca nu functioneaza treci la FIV. Nu stiu cum e acolo, daca platesti IA sau sunt acoperite de asigurarea de stat. Eun una nu as putea rezista, as trece la Fiv, noua ne-a spus asa intr-o doara sa incercam IA, sansele erau minime pe cand la Fiv sansele erau de peste 50% (in cazul nostru) asa ca a ales unde erau sansele mai mari.
Decizia este a ta, eu mi-am dat doar cu parerea

Restu fetelor va pup cu drag.

Mamica fericita de 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Arianna sfatul meu la rece, daca dupa 2 maxim 3 IA vezi ca nu functioneaza treci la FIV. Nu stiu cum e acolo, daca platesti IA sau sunt acoperite de asigurarea de stat. Eun una nu as putea rezista, as trece la Fiv, noua ne-a spus asa intr-o doara sa incercam IA, sansele erau minime pe cand la Fiv sansele erau de peste 50% (in cazul nostru) asa ca a ales unde erau sansele mai mari.
Decizia este a ta, eu mi-am dat doar cu parerea

Restu fetelor va pup cu drag.

Mamica fericita de 7+

Dragaica sincer asa ma gindesc si eu..mai fac si IA2 ,daca rez nu e cel dorit ma interesez de FIV.Pt IA am platit euro 700,00 cu tot cu monitorizari,pe gonal si gonasi nu am platit la farmacie....Fiv-ul cred ca e in jur de 3000 euro(nu stiu sigur),dar speranta moare ultima asa ca ,deocamdata sper sa fie bine...ms mult de sfat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna seara fete dragi,sunt o petrecareata,am fost pe la mai multi Ioni si Ioane astazi dupa scoala,si acum intru si....nimeni pe aici
Va pupacesc pe toate si multam pentru pupiceii de molipsire
Nike,mai ai putin de asteptat,da Doamne sa fie bebe
Babi,pupicei pt tine si samburel
Draga acelasi lucru si pt tine si perechea atomica
Trutzi,Eleia
Jesia,stai linistita si va veni el si bebe
Arianna,la inseminare orice dr face cam acelasi lucru,depinde fff mult de momentul propice,acela trebuie ales cu atentie,cat mai aproape de spargerea foliculului,in rest este mama natura si DD,asa ca fii optimista si ai incredere

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Cora multi ,eu sper numai la bine,acum ce o vrea DD
Va zic noapte bune fetelor,am terminat serviciul, fac o baitza si la somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AysTea spune:

Citat:
citat din mesajul lui jesia

Mvb saru`mana
Dar mai am si eu o nelamurire, mi-a zis medicul sa iau dulphaston incepand de azi, ca a calculat el ca ar trebui sa fie ziua 14 de la prima zi a menstruatiei(25dec)...intrebarea mea este cand ma opresc...cand termin cutia? sau incep sa-l iau in ziua a 14a a unui ciclu si il continui 2-3 luni sa zicem...adica daca il incep intr-o anumita zi a ciclului trebui sa-l si termin intr-o anumita zi?....sau pot sa-l iau cateva luni? sper si fi fost destul de explicita

Ce nu te doboara te face mai puternic

Si eu si fina mea si inca cateva prietene am ramas gravide cu duphaston dupa urmatoarea reteta: 2/zi din z15 pana z25, in cutie sunt 20 pastile, deci fix cat iti trebuie pentru un tratament. Tratamenul se repeta 3 luni, dar toate am ramas dupa maxim 2 luni. Si ar trebui sa-ti regleze si CM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Neata!

o zi buna!

Mergi la inceput