Locul fetelor Nou-Venite (56)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Babi cum te simti mamico?.....e foarte bine ca dormi mult si te odihnesti...sa ne spui cand mai mergi la eco

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!

mvb in afara de greturi si oboseala ma simt bine, ma rog in fiecare zi sa fie bine bebe ca eu suport orice, pe 15 ma duc iar la doctor si o sa-l vad pe puiul mic din burtica, abia astept , binenteles ca va aduc vesti

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Citat:
citat din mesajul lui amir10

Citat:
citat din mesajul lui Wudy

Multumesc Arianna pentru raspunsul tau. Nu ai fost dura deloc.

Acid folic iau deja de 3 luni. Antibioticul l-am luat pana luni pentru gripa. Pe 31 dec, dupa amiaza am ajuns si la Spital ca nu-mi ceda febra si tusea.
Medicul mi-a spus ca este un antibiotic slab insa nu vreau sa risc.

Multumesc inca o data pentru sfatul tau.

Forumeam si eu in asteptarea lui bebe, asa ca am ajuns si la capitolul vostru, si m-am gandit sa o linistesc pe Wudy.
1. In afara de faptul ca tu ai luat un antibioitic care nu s-a demonstrat a avea efecte teratogenice (claritromicina), nu-ti fa probleme. Pana incepe organogeneza la embrion (adica cam din saptamana a cincea... - respectiv dupa o saptamana de intarziere), nu are cum sa-l afecteze. Tu teoretic esti in saptamana a treia (atunci are loc ovulatia), iar peste 2 saptamani nu vor fi nici urme de antibiotic in sangele tau, care sa strabata placenta si sa afecteze embrionul.

2. De ce tratezi gripa sezoniera cu claritromicina? E un antibiotic destul de tare, iar la gripa nici nu se recomanda antibiotic, ci doar paracetamol, vitamina C, repaus la pat si eventual ceva pentru durere si febra (algocalmin, aspirina, ibuprofen - nurofen raceala si gripa)...

3. Sunt si antibiotice care chiar se recomanda in sarcina cand racesti, cum este Augumentin sau Amoxicilina. Ca sa nu ai batai de cap, alta data ia (daca este absoluta nevoie doar) un antibiotic recomandabil in sarcina.

Sper ca nu ti-am facut capul mare, sanatate multa si pupici la toate fetele.

38+ Radu Stefan

Buna Amir10

Merci si tie pentru raspuns/lamurire. Nu stiu sincer ce sa mai cred cu antibioticul asta
si medicul care mi l-a recomandat mi-a spus ca este slabut insa...

Am luat Klacid la recomandarea unui medic de la Matei Bals. M-am prezentat acolo dupa 2 zile cu temperatura 38 care nu ceda decat la Nurofen. Trecea efectul Nurofenului, faceam iar temperatura. Si pentru tuse mi-au dat Codeina...care m-a facut de-am dormit 3 zile aproape non-stop (eu care dorm f putin si noaptea, abia ziua)

Iti multumesc mult, mi-ai dat curaj acum sa nu ratez luna aceasta.

Sanatate si numai bine
Pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Wudy, ma bucur ca ti-am putut fi de folos. Ia si te trateaza, ca nu faci rau la bebe. A, mai era o chestie..., cica daca faci tratament cu antibiotic si polidin chiar cresc sansele sa ramai insarcinata.
Asa ca , ...go for it.

38+ Radu Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Amir multumim ca treci si pe la noi si ne ajuti cu sfaturi......esti o enciclopedie ambulanta.....sanatate multa tie si micutului Radu

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Mergi la inceput

Neatza fetelor si o zi usoara

in dimineata asta dau eu ceaiul, cafeau si lapticul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neata fete
Am fost la medic si nu am nimic, mi-a facut eco si totul arata bine...mi-a zis ca sunt efectele stresului cu siguranta si mi-a dat o droaie de pastile printre care si dulphaston...dar cel mai tare este ca a vazut si un folicul...deci tre sa ma mai calmez

Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Salutare,
zi extrem de aglomerata.
ma simt mai bine.

trebuie sa vad cum pot fi in acelasi timp, in doua locuri diferite, locurile fiind la cca 5 km unul de celalalt.

Mergi la inceput

Neatza Jes...ce ti-am spus eu ca esti obosita si stresata?........fii calma si ai sa vezi ca foliculul ala o sa se transforme intr-un minunat BB

Citat:
citat din mesajul lui jesia

Neata fete
Am fost la medic si nu am nimic, mi-a facut eco si totul arata bine...mi-a zis ca sunt efectele stresului cu siguranta si mi-a dat o droaie de pastile printre care si dulphaston...dar cel mai tare este ca a vazut si un folicul...deci tre sa ma mai calmez

Mergi la inceput

Nike sa-ti mearga bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Mvb saru`mana
Dar mai am si eu o nelamurire, mi-a zis medicul sa iau dulphaston incepand de azi, ca a calculat el ca ar trebui sa fie ziua 14 de la prima zi a menstruatiei(25dec)...intrebarea mea este cand ma opresc...cand termin cutia? sau incep sa-l iau in ziua a 14a a unui ciclu si il continui 2-3 luni sa zicem...adica daca il incep intr-o anumita zi a ciclului trebui sa-l si termin intr-o anumita zi?....sau pot sa-l iau cateva luni? sper si fi fost destul de explicita

Mergi la inceput