Mamici a doua oara
Raspunsuri - Pagina 9
Jasmin012 spune:
Buna, fetele. Testul meu de azi dimineata a fost negativ.
Acum astept CM, adica pe maine sau poimaine.
Arthurana,
. Nu stiu ce se intampla... si eu eram aproape sigura ca e bebe si totusi n-a fost sa fie. Nu inteleg insa de ce am avut simptomele astea, atat de ciudate. Suntem deja 3 (eu, tu, si Alinushca) in acesta situatie. Eu vreau sa spun ca niciodata nu am mai patit asa, ca acum, sa ma doara burta asa, atatea zile, de la ovulatie si pana acum. Plus alte semne... Sunt doua saptamani de cand nu ma simt bine si in apele mele. Dar ar fi trebuit sa-mi dau seama ca nu e bebe, pentru ca am cam avut insomnii si daca as fi fost gravi as fi avut stari de somnolenta.
Azi l-am dus pe Lucas la cresa cu carutul si mi-am blestemat zilele, nici nu ajunsesem la jumatatea drumului si nu mai puteam de oboseala, simteam ca nu mai pot sa respir. Cine m-o fi pus sa iau carutul pe zapada? Dar pur si simplu nu-l mai pot duce in brate, e tare greu, iar in astea 2 saptamani m-a durut mijlocul, desi niciodata pana acum n-am avut problema asta.
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
Arthurana spune:
Jasmin, stiu ce simti. Exact cum spui si tu si eu am avut simptome de sarcina...eram convinsa ca sunt gravi, iar eu am avut si somnolenta din aia ca la boala...Un test negativ este asa de frustrant in general..dar CAND AI simptome TIPICE DE SARCINA ESTE SI MAI SI..Pe de alta parte eu ii multumesc lui Dumenzeu pentru minunea de baietel. Am fost f. trista tot weekendul, pana cand sotul(care e american..deci alta mentalitat), BUCURA-TE SI CONCENTREAZA-TE PE CEEA CE AI...are dreptate, dar cam greu de aplicat.
Inca ceva: eu am crezut ca o sa fiu mai linistita cu incercarea pentru bebe 2...dar de unde...tot la fel ca prima data, aceleasi emotii mari,stare de nervozitate, dezamagire, parca ganduri obsesive mai mereu. De ce oare?
Arthurana spune:
Dragele mele mamici de a doua oara?
Dupa cate luni ati ramas voi insarcinate cu bebe 1?
Am am avut 3 sarcini inainte. Si am ramas in prima sau a doua luna de fiecare data. Primele doua s-au terminat in avort spontan.
Cu Jacob am ramas din prima luna de incercare.
Credeti ca odata cu varsta ramanem mai greu? Am cateva amice care dupa primul bebe, le-a luat intre 1 an si 2 sa ramana. Si sincer eu cred ca as innebuni sa astept atat. Am axietate si cu toate ca o tratez de 3 ani...inainte de ciclu am niste stari aiurea...
Va pup mult
matildasep spune:
jasmin , daca ciclu ar trebui sa-ti vina maine-poimaine nu a fost testul facut prea devreme? la prima sarcina am facut testul dupa vreo 5 zile de intarziere, si atunci abia aparuse a 2a liniuta si tot n-am fost sigura, m-am dus la dr. aveam 5 sapt. si mi-a zis ca e posibila sarcina, dar sa revin.
arthurana, imi pare rau prin ce-ai trecut, bine ca pana la urma s-a intamplat, si se va intampla si a 2 a oara cu siguranta.
eu am ramas insarcinata din a 2a luna,in prima luna imi intarziase 3 zile, dar apoi mi-a venit, am fost foarte dezamagita.
sarcina a fost cu iminenta de avort si a trebuit sa ma menanajez, nu am luat decat gynipral.
acum e a 2 a luna de incercare, daca nu se intampla fac pauza pana la vara, pt.ca nu vreau sa nasc iarna, chiar daca initial ma gandisem la diferenta de varsta intre ei.
tcristy multumim la fel.
Jasmin012 spune:
Matilda, nu stiu ce sa zic. Poate a fost prea devreme, dar nu mai aveam rabdare, simteam ca explodez. Acum sunt mai linistita, dar iar m-au apucat dubiile.
. Dar n-o sa mai dureze mult si o sa ma lamuresc. In cel mult 3 zile ar trebui sa-mi vina. Acum, daca ma gandesc bine, singurul meu test pozitiv, cel de acum aproape 3 ani s-a pozitivat in ziua 15 de la ovulatie. Asta de acum l-am facut in z 14, asa ca diferenta prea mare nu e. Totusi dupa atatea zile nu cred ca e prea devreme. Desi testul era Sure Check si scria pe el ca se foloseste in prima zi de intarziere. Numai ca nu mai vreau sa intru iar la idei.
Arthurana, eu pe Lucas l-am avut dupa aproape 5 ani de incercari, iar la bebe 2 lucram de 1 an jumate.
Cristi, multumim, si tie la fel.
Noapte buna tuturor fetelor, 
Jasmin si micutzul
mamac spune:
Buna fetelor,
Nu am mai scris de mult , dar va urmaresc ata cat pot . Este greu pentru ca eu sunt singura la ingrijirea fetitei mele si deabea apuc sa ma culc la o ora rezonabila si va imaginati stres, stres si iar stres. Va inteleg ( arthurana, jasmine012, matildasept ) cand vi se pare ca aveti tot felul de simptome de sarcina . Si mie mi se intampla la fel pana imi vine Cm si atunci dai dezamagire si plansaturi de suparare . Uneori chiar ma gandesc ca sunt insarcinata si nu stiu ca in serialul acela " nu stiam ca sunt insarcinata " . Oricum nu ne ramane decat sa incercam si iar sa incercam . La fel a fost si prima data , cand am ramas insarcinata dupa 5 luni de munca asidua. Acum nu pot spune ca am muncit atat , dat fiind faptul ca fetita ne ocupa tot timpul ziua iar seara picam de oboseala . Sotul meu este de-a dreptul panicat la gandul celui de-al doilea copil , cand vede ce face fetita pe care o avem si cat de greu ne este . Eu il incurajes spunandu-i ca o vom duce la gradinita de la doi ani ( sau cresa) .Ai vostrii ce cred despre al doilea copil ? Vreau ori ba?
matildasep spune:
Jasmin mai ai rabdare cateva zile si ai sa fii mai sigura, pana atunci nu te mai gandi asa intens. ce zici de mine ca mai am 10 zile pna la ciclu.
mamac, al meu sot daca ar fi dupa el, nu ar vrea deloc, ne-a fost foarte greu, am fost singuri. dar l-am convins, ca atunci cand fetita va fi mare, si noi nu mai suntem, sa aiba pe cineva alaturi, bineinteles ca ar fi prietenii, dar fratele e frate.
te inteleg perfect cu oboseala, eu am noroc ca 5 ore e la gradi., asa ma mai ocup de una alta, iar cand vine sotul e terminat, de multe ori nici nu o vede. si mai vreau si bb2
eu sper, ca pana atunci ea va fi mai mare, si ma va ajuta in felul ei.
eveline spune:
Jasmine si eu am aceleasi simptome inainte sa-mi vina...evident, subconstientul meu le interpreteaza a fi simptome de sarcina insa ele sunt de CM
. Colac peste pupaza, de vreo trei luni, pe langa simptomele normale (dureri pe ici colo, cap, burta, spate) mai am si greturi...iti dai seama ce sperante-mi fac...si degeaba. Asa ca pana ce nu trece ziua in care ar trebui sa-mi vina incerc sa nu ma mai gandesc in sensul asta pentru ca sunt si mai dezamagita apoi.
Arthurana, la primul copil ne-am "straduit" trei luni. Acum suntem in a doua luna, prima n-a fost sa fie, sa vedem acum.
Mamac, al meu sot a fost foarte greu de convins...primii trei ani dupa ce am nascut primul copil nici eu n-am vrut deoarece simteam ca nu am putere sa ma descurc cu unul daramite cu doi (a mea fetita a si fost diagnosticata pe la trei ani si un pic cu elemente autiste)..apoi incet incet, Bianca a crescut si totul a devenit mai usor. Mai ales dupa ce a implinit 4 ani si a inceput sa aiba si imunitatea mai buna si nu s-a mai imbolnavit (incontinuu la gradinita) a fost si el mai usor de convins. Acum vrea si el si suferim amandoi cand trece luna si nu se intampla minunea.
Jasmin012 spune:
Buna, fetele,
Deocamdata nici o ce veste despre CM. Mai las si maine sa treaca si daca tot nu apare mai fac un test.
O sa mai intru mai tarziu,sava scriu, 
Jasmin si micutzul

sa vi se indeplineasca dorintele