Mamici a doua oara
Raspunsuri - Pagina 10
Mona40 spune:
Gagicile mele,
Ca sa va mai ridic un pic moralul...
Sa vedeti ce misto e cand are moata 14 ani spre 15 si iti face niste talente de iti vine sa-i tragi una mama de bataie...
Da macar tati e mort dupa printesa lui...cea mai frumoasa din parcare...si cuminte ca si el pe vremea ei...adica ioc...
Eu ce vina am ca ea seamana cu el?![]()
Ca si cum eu eram mai breaza
Oricum, noi acum la batranete vrem sa marim familia deci...ne "chinuim" de vreo 2.5 ani si suntem la al 2 lea fiv inceput de 5 zile.
Va urez bafta tuturor si multa sanatate
inbox spune:
Eu sunt nitel cam trista, cred ca am racit pe la anexe ca mi-a venit CM la 22 de zile fata de 28 luna trecuta...si am niste dureri de spate ingrozitoare. Am inceput un tratament cu supozitoare cu indometacin, stiu ca au functionat si la prima sarcina cand am facut un tratament pentru anexita! Sper ca lucrul asta sa nu influenteze vreo eventuala sarcina, am zis ca voi folosi supozitoarele 5 zile acum in primele zile ale CM, apoi ma opresc. Am sa vorbesc si cu medicul meu s avad ce zice. Deocamdata durerile de spate si anexe s-au mai atenuat!
"Un parinte nu este cineva pe care sa tesprijini, ci cineva care te scapa de tendinta de a te sprijini !"
Jasmin012 spune:
Buna, 
Mona, bine ai venit printre noi si mult succes la FIV. Cat despre fitele pe care le poate face "moata" la 14-15 ani, n-ai ce-i face. In ziua de azi toti adolescentii sunt la fel, pretentiosi, raspund. Nu avem alta solutie decat sa ne pastram calmul, chiar daca e greu. dar oricum, dupa cum bine zici si tu, un copil compenseaza toate figurile si greutatile.
Inbox,
, imi pare rau, stiu prin ce treci. Cat despre supozitoare, cred ca poti sa le iei linistita, mai ai pana la ovulatie. Si eu am avut luna asta probleme cu mijlocul, de asta m-am si pacalit. Niciodata nu mi s-a mai intamplat sa ma doara.
Mamac, si la noi sotul a fost un pic mai greu de convins cu bebe 2, cu criza asta. Eu l-am convins spunandu-i ca este foarte greu sa ai bebe pe vremea asta, dar ca unde mananca unul mananca si al doilea, ca avem multe lucrusoare de la Lucas si ca nu ar trebui sa mai cumparam prea multe. Acum nu mai are nici o problema, si el isi doreste din nou foarte tare sa aibe o fetita, de data asta.
Fetelor, eu declar Z 1... de aseara. Am mai pierdut o luna...
Va tzuc pe toate
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
eveline spune:
Jasmin imi pare rau...ce sa spun...te inteleg. Sanatosi sa fim si in rest le-om duce pe toate. Presimt ca data viitoare o sa fie cu nororc.
Jasmin012 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eveline Jasmin imi pare rau...ce sa spun...te inteleg. Sanatosi sa fim si in rest le-om duce pe toate. Presimt ca data viitoare o sa fie cu nororc. |

Da, asa e.
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Arthurana spune:
Buna Kay,
Suntem bine, crestem mari si rasfatei...Eu sunt asa cum am fost si la incercarile cu Jacob, super anxioasa si paranoica. Dar, de data asta MA ACCEPT ASA CUM SUNT! ASTA SUNT EU. Ne dorim bebe 2 pentru ca Jacob deja pune intrebari de ce nu are acasa pe cineva cu care sa se joace. Plus ca am din nou baby fever...visez mereu ca alaptez, sau bebelusi mici...Plus ca in aprilie fac 33, si cu toate problemele mele de coagulare a sangelui nu vreau sa aman prea mult.
Spune-mi te rog de tine. Ce mai faceti? Mai ai pozici noi?
Eu nici nu stiu ca pun poze...:( dupa atata timp.
Te pup
Multumesc mult, mi-ai facut ziua ca ai venit sa ma saluti si incurajezi.
Arthurana spune:
Nici nu stiti cat de mult conteaza pentru mine un cuvant bland si o incurajare. Aici oamenii sunt f. politicosi, dar reci. Dupa 5 ani de stat in America tot singura ma simt. Nu suna telefonul cu saptaminile, iar cand suna soneria la usa...intram in panica credem ca s-a intamplat ceva pe la vecini...ca nu suna deloc deobicei.
Pe de alta parte, este fff civilizat si cu multe posibilitati pentru copii.
Eu acum fac niste cursuri de master in psihoterapie. Am facut un curs intensiv anul trecut si lucrez 4 ore pe sapt. ca voluntar, ca si Crises counselor. Oamenii suna la un numar de telefon in situatii de criza:(femei batute, oameni evacuati din casa, oameni care vor sa se sinucida --extrem de greu de vorbit cu ei...sunt fff deprimati...ei suna la telefon si voluntarii trebuie sa asculte. Va dura cel putin 3 ani pana voi putea practica pe bani, dar atat de mult imi doresc ca muncesc din greu sa fac fata. Este un examen de admitere f. dificil, transpir numai cand ma gandesc.Plus ca eu nu am facut scoala aici, si este cu totul alt sistem de a invata.
Visul meu este sa deschid o practica psihologica pentru mamicile care au depresie postpartum. Eu am avut si daca nu primeam ajutor...
O sa deschid un subiect si aici pe forum, daca nu este deja.
Va pup
Si va multumesc
Jasmin012 spune:
Arthurana, frumoasa preocupare... Imi dau seama ca e greu, ca tot ce are legatura cu publicul si cu psihicul lui, dar trebuie sa fie si frumos, sa ai senzatia aia ca poate ai salvat un om, sau chiar daca nu, macar cineva a gasit alinare la tine. Itit doresc mult succes in planurile tale.
Si pana la urma a venit CM? Ca parca nu ne-ai zis, doar ca testul Beta HCG e negativ. Cum mai stai cu moralul?
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Arthurana spune:
Nu a venit inca.
Cu moralul: binisor...
Incerc sa deschid un subiect pe DC pentru a veni in ajutor cu informatii utile mamicilor care sunt cu psihicul la pamant si care nu au cu cine sau nu au curaj sa vorbeasca.
Am avut marea surpiza sa mi se mute subiectul la FEMINA INTIM????!!!!
Am trimis inapoi un email la administratori, rugandu-i politicos sa puna subiectul acolo unde l-am deschis. Practic noile mamici sunt cele care trec prin multe schimbari hormonale si se simt d multe ori ingrijorate, deprimate, fara speranta, fara enrgie.Din pacate in Romania nu prea se vorbeste despre asta.
Sper sa-mi mute subiectul inapoi la 0-4
Daca vreti sa cititi acum este deschis la Femina Intim, se numeste 'Pentru mamicile anxioase"
Pupici cu drag