Mamici a doua oara

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna seara, gagici,

Eu as zice 90% ca sunt graviduta, ca am avut multe semne zilele astea. ma cam baga in ceata faptul ca semnele sunt diferite fata de prima sarcina. Pe de alta parte nu sunt nici semne de venire de ciclu. Daca la unele mai pot sa zic ca pot fi autosugestionate(precum greata, usoara stare de ameteala, etc) altele nu pot fi inchipute (durere de burta, durere de spate, sani sensibili, etc.). In plus, eu l-am intarcat pe Lucas acum aproape 6 luni, la 1 an si 8 luni. De atunci nu am reusit sa scap de laptic, mai curge inca, mai ales cand faceam dus, sub apa calda, mai puteam sa scot cateva picaturi. Acum pot sa scor iar picaturi de lapte cu mare usurinta, nu mai trebuie sa ma chinui deloc.
Asta imi zice mie inima, ca sunt din nou gravi dar creierul vrea sa fie precaut.
Zilele astea vom vedea.
Va pup si va urez noapte buna. Pe maine, sa ne vedem cu vesti bune.

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

jasmin, dar simptomele tale ce mai fac ? Cand testezi? Eu as vrea maine dar ma tem de un raspuns negativ. Taman din cauza simptomelor...

Alinusca, mult succes la II liniute. Sa stii ca nu e obligatoriu sa ai simptome. Totusi, in cazul tau nu cred ca vei reusi de data asta, pentru ca ciclul tau nu e prea hotarat sa vina. Sa nu crezi ca te descurajez, . Pur si simplu nu e inca regulat. Poate ar trebui sa iei ceva pentru regularizarea ciclului, am auzit ca e bun ceaiul de cretisoara, dar ar trebui sa afli deca nu e cumva contraindicat la alaptare. Totusi cred ca nu are nimic daca il iei. DDar fa o intrebare la plafar.

Mergi la inceput

Alinushca, in completarea mesajului meu, sa dea DD sa ma insel. Am sa ma rog pt asta.
Cine stie, poate s-a prins si de asta dureaza atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Jasmin012, te-am urmarit din umbra, ma rog sa fie asa cum iti zice inima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Jasmin stiu si eu ca este foarte putin probabil. Totusi de ovulat am ovulat pentru ca imi urmaresc temperatura bazala inca de la inceputul ciclului si undeva in zona 47 de zile 54 de zile s-a petrecut cu siguranta ovulatia... ce sa-i fac? Alaptez inca mult si asa se explica ciclul asta foarte lung. Testez maine. Nu imi fac sperante ca stiu cum e sa fii dezamagita. Tu pe de cealalta parte vad ca esti aproape sigura. Ma bucur! Totusi, cand te-ai hotarat sa faci testul? Marti ar fi 14 zile DPO si la tine.

Mami de (28.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Sunt cam deprimata si derutata in acelasi timp.Am facut un test si a iesit negativ. Ciclul trebuie sa-mi vina pe 22. Simptomele aceleasi.
Astept maine dim. sa vina rezultatele testului de sange. Dintr-o data m-am desumflat si cred ca nu sunt...
Jasmin, sunt sigura ca esti din ce descri. Ai facut test?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Eu am luat rezultatul analizelor uzuale, mi-a zis asistenta ca sunt perfecte, de mult nu a mai vazut totul asa echilibrat. Mai am o problema cu o masea care sper sa o rezolv cat mai repede, desi dentistii astia mi se par cam neseriosi, te programeaza la o ora de si reusesti sa intri dupa nustiu cat timp.

Am inceput sa iau vit C de 3 ori/zi si acid folic, pe 25 ar trebui sa imi vina CM si apoi trecem la treaba.

Ma gandeam azi dimineata, cum ma voi descurca eu cu pitica cand voi fi , ca azi dimineata pana am imbracat-o , sotul s-a dus la masina sa dea zapada, eu cu ea in brate pe scari 4 etaje ca cica o dor picioarele...si nu are decat 22kg, si e obisnuita sa ma exploateze la maxim...

"Un parinte nu este cineva pe care sa tesprijini, ci cineva care te scapa de tendinta de a te sprijini !"

Mergi la inceput

Buna, fetele,
Eu o iau razna, cred. . Azi dimineata inainte sa ma dau jos din pat m-a durut burta (si mijlocul - pe mine nu ma doare insa niciodata mijlocul la ciclu) am fost sigura ca azi-maine o sa-mi vina. Numai ca durerea aia mi-a trecut si iar am dubii. Iar ma gandesc sa-mi cumpar diseara un test si sa-l folosesc maine de dimineata. Culmea e ca nu simt presiune jos, ca pana acum inainte de ciclu, ci ma doare burta in dreptul buricului si un picut mai jos de buric. De fapt nu mai stiu pe unde ma doare. Daca pana la urma imi vine inseamna ca ceva mi se intampla din moment ce am patit atatea lucruri noi si neplacute.
Uitati - acum de exemplu mi-am facut si eu o cafea, am luat vreo 2 sorbituri din ea si am simtit o usoara ameteala.

Feli, , dupa cum vezi sunt tare nedumerita. Iti multumesc tare mult, smechera mica. Nu stiam ca ma urmaresti

Arthurana, lasa, poate nu iese la testul de urina inca. Ar fi Z12 la tine, asa ca ar trebui sigur sa se vada peste 2 zile. Tocmai de asta nu am vrut nici eu sa fac pana acum, ca stiu sigur ca nu ar fi iesit pozitiv. Oricum maine o sa afli sigur.

Inbox, iti doresc mult succes cu bebe. Sa se prinda din prima. Si sa stii ca si eu m-am gandit deseori la acelasi lucru: daca raman graviduta cum o sa fac cu fiu-meu care vrea numai in brate? Desi al meu are numai vreo 13 kg, totusi s-a facut foarte greu, mai ales cu hainutele de iarna. In plus, teama mea cea mare e dimineata si la pranz, cand il duc si-l aduc de la cresa, el merge cu carutul, iar la iesirea din bloc trebuie sa iau carutl cu totul in brate si sa-l cobor si sa-l urc cateva trepte. Am calculat si sunt vreo 23-24 kg de ridicat. Dar macar sa ne vedem gravidute si apoi gasim noi o solutie.

Alinushca, asta e cu alaptatul, mie mi-a venit prima data cand avea Lucas 7 luni si tot asa, fiindca alaptam foarte mult (deduc ca si tu la fel) cred ca am fost destul de protejata de sarcina. Sper din tot sufetul sa fi prins exact ziua ovulatiei si sa ti se fi prins bebicul.
La mine marti ar fi ziua 15 DPO. Test de Beta HCG nu fac fiindca intarzie rezultatele si aflu mai repede cu testul de urina. Si apoi mi-e groaza de intepaturi asa ca vreau sa le evit pe cat posibil. Nici cu Lucas n-am facut beta.

Am o mare nelamurire aici, ca nu am inteles niciodata sigur: de exemplu, marti ar fi pt mine Z 29. Daca marti, in ziua 29 imi vine, (adica z 29= z1) se cheama ca mi-a venit CM la 28 sau la 29 zile? Ca eu mereu am calculat ziua completa, adica daca mi-a venit CM in Z 29 am considerat ca am CM de 28 zile, considerand ca z 29 nu a fost completa. E corect asa? Sper ca ati inteles ce-am vrut sa zic.

la toate

Mergi la inceput

Ah, am incurcat borcanele, da, marti ar fi z 14 DPO. Oare ar fi ok sa-mi fac testul maine? Sau sa astept pana miercuri. Miercuri ar fi Z 29.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Neatza. Si testul meu e negativ dar nu sunt foarte suparata. Ma bucur ca totusi am ovulat, chiar daca am ratat momentul pentru prestatie.
Arthurana, poate la tine a fost un pic prea devreme. Mai incearca, iti tin pumnii.
Jasmin, 14 dpo ar trebui sa fie teoretic de ajuns pentru orice test de sarcina sa se pozitiveze. Cu numaratoarea la ciclu nici eu nu stiu cum e exact. Dar in principiu ziua in care iti vine ciclul e deja ziua 1 deci ai avut ciclu de 28 de zile.
inbox, si eu ma gandesc adesea la treaba asta cu "descurcatul". momentan sunt un car de nervi de la apropierea ciclului si ma impac destul de greu cu pititcul. cred ca atunci cand voi fi insarcinata o sa fie si mai greu

Mami de (28.10.2008)

Mergi la inceput