Mamici a doua oara
Raspunsuri - Pagina 6
Arthurana spune:
Dragutele mele,
Sunt ziua 23 si am urmatoarele simptome:
-sani umflati si durerosi
-vene ingrosate pe sani
-temperatura bazala 37.5 dimineata
-STARE DE OBOSEALA MAXIMA...IMI VINE SA MA ASEZ LA FIECARE 10 MIN...
-stare de confuzie, usoara ameteala
-usoara durere de cap
-crampe ca la ovulatie/sau inainte de ciclu???
-usoara greata dimineata cand ma spal pe dinti (cam devreme pt. greata...)
Incerc sa ma abtin sa iau un test de sarcina. Sunt unele care s zice ca arata rezultul cu 5 zile inainte de CM, deci daca trebuie sa-mi vina pe 20,testul l-as face maine nu?
Sunt cam stresata, tinand cont ca dupa ce am un test pozitiv trebuie sa ma duc IMEDIAT la medicul ginecolog sa-mi dea progesteron, injectii Lovenox(clexane), ca daca astept si cateva zile pot pierde sarcina, Doamne fereste. Deci acum am o stare de incertitudine, speranta, si anxietate.
Ce ziceti? Sa fac un test maine? Va rog tineti-mi pumnii!!!
Pupici
Voi mai scrie dupa ce il culc pe piscotel, ca este tare agitat...
Jasmin012 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arthurana Dragutele mele, Sunt ziua 23 si am urmatoarele simptome: -sani umflati si durerosi -vene ingrosate pe sani -temperatura bazala 37.5 dimineata -STARE DE OBOSEALA MAXIMA...IMI VINE SA MA ASEZ LA FIECARE 10 MIN... -stare de confuzie, usoara ameteala -usoara durere de cap -crampe ca la ovulatie/sau inainte de ciclu??? -usoara greata dimineata cand ma spal pe dinti (cam devreme pt. greata...) Incerc sa ma abtin sa iau un test de sarcina. Sunt unele care s zice ca arata rezultul cu 5 zile inainte de CM, deci daca trebuie sa-mi vina pe 20,testul l-as face maine nu? Sunt cam stresata, tinand cont ca dupa ce am un test pozitiv trebuie sa ma duc IMEDIAT la medicul ginecolog sa-mi dea progesteron, injectii Lovenox(clexane), ca daca astept si cateva zile pot pierde sarcina, Doamne fereste. Deci acum am o stare de incertitudine, speranta, si anxietate. Ce ziceti? Sa fac un test maine? Va rog tineti-mi pumnii!!! Pupici Voi mai scrie dupa ce il culc pe piscotel, ca este tare agitat... |
Arthurana, eu as zice ca esti graviduta. Felicitari! Ai reusit atat de repede! Poti sa incerci sa faci un test, dar sa-l mai repeti peste cateva zile daca iti da negativ.
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
matildasep spune:
mamac, bine ai venit!
la prima sarcina nici eu nu am sangerat, si oricum ar fi prea devreme cred, abia sunt in ziua de ovulatie(cred ca a fost azi ca am avut 37,3), deci sangerarea ori e de la ovulatie-desi nu prea cred, ori , cum ziceai tu, de la prestatatia in forta
-desi nu s-a intamplat imediat dupa..., in fine oricum trebuie sa ajung la dr.,
multumesc
arthurana, si eu cred ca s-a produs minunea, asteptam confirmarea
astazi nu am putut presta
, sotul nu e in oras-vine sambata, si e posibil sa fi fost azi la ovulatie, dupa temperatura luata.
eveline spune:
Arthurana, tinem pumnii, cum sa nu!
Suteti niste dragute toate! Problema e ca si sotul are niste zile pe la servici de-i vine sa-si ia campii, il inteleg, pica si el ca mortu acasa. Ne-o descurca noi, sanatosi sa fim. Ii dam bataie in continuare!
Jasmin012 spune:
Pupam fetele, 
Arthurana, nu vii cu rezultatul testului? Te asteptam cu vestea cea mare.
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Arthurana spune:
Ma scuzati ca raspund cu intarziere, dar de fapt Romania este cu 7 ore inaintea Americii.
Azi am fost la ginecolog sa-mi faca un test de sange si nivel progesteron. Am fost socata sa aflu ca rezultatul nu se da tot azi. Trebuie sa astept pana luni. :(
La ginecolog mi-au facut si test de pipi care a iesit negativ. Doctorita mi-a spus ca este f. devreme pt. un test pipi care sa arate cu precizie. Sunt ziua 23 azi. M-am uitat pe calendar si mi-am notat ca luna trecuta ciclul mi-a venit pe 24 dec.
Deci sunt sperante...Incerc sa fiu optimista dar si realista. Sinii inca sunt durerosi, si am o somnolenta de zile mari...aproape am atipit in cabinetul doctorului. Pupici
Jasmin012 spune:
Buna, fetele, 
Eu astept ciclul, cu mare emotie, cam pe 20, sper sa nu vina.
Arthurana, eu tot cred ca esti gravi. Sa stii ca si eu, la Lucas, aveam semne clare de sarcina, ca si tine, si la 10 zile dupa conceptie am facut un test si a iesit negativ, asa ca e prea devreme. Tot din acest motiv nu fac nici eu test. Desi am auzit ca testul Clear Blue e bun, iese si la 10 zile, dar nu e obligatoriu.
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Arthurana spune:
Jasmin,
Si eu cred ca sunt gravi. Simptomele sunt clare. Azi de dimineata temeperatura mea bazala era 37.7, iar sanii pepenasi. Am si usoare crampe. Intr-adevar este f. devreme de test.Ma abtin sa ma fac un test pana luni dimineata. Luni voi avea si rezult. de sange.
Cum o vrea Dumnezeu.
Pupici. Ne "vedem" luni. Mult noroc la toate bomboanelor de fete.
alinushca spune:
jasmin, dar simptomele tale ce mai fac ?
Cand testezi? Eu as vrea maine dar ma tem de un raspuns negativ. Taman din cauza simptomelor...