Mamici a doua oara
Raspunsuri - Pagina 5
matildasep spune:
a fost doar sange , dar a fost foarte putin , o picatura, si atat.
eu sper sa fie de bine si nu altceva.
inbox spune:
Fetelor , ma bucur foarte mult ca v-am gasit! Eu am o fetita de 3 ani si doua luni, DC-ul mi-a fost de mare ajutor inca de cand m-am hotarat sa raman gravida. Acum am hotarat sa facem bb2 si speram ca de data asta sa vina mai repede, atunci am avut o problema cu o anexita.
Astazi am fost la medicul de familie, mi-a dat trimitere pentru analizele uzuale, mi-am facut si o radiografie la coloana, mai am o masea de rezolvat si de la urmatorul CM ne apucam de treaba!
Succes tuturor fetelor!
"Un parinte nu este cineva pe care sa tesprijini, ci cineva care te scapa de tendinta de a te sprijini !"
remaliss spune:
Matilda, 
Inbox, bine ai venit si bine ne-ai gasit!
Sa-ti traiasca fetita!! Te asteptam cu vesti bune! 
Jasmin012 spune:
Buna, fetelor, imi vine sa si zambesc, de fapt chiar zambesc de tot ce ni se intampla: ba unele suntem la ovulatie in acelasi timp, ba altele am ovulat acum vreo 8-9 zile cam in acelasi timp....![]()
Alinusha, da, cred ca mintea-mi joaca feste, asa cum zici tu
. Uite, de exemplu acum ma deranjeaza in zona ovarului stang. 
Arthurana,
, pai poate ai reusit luna asta, dupa semne. Sau iti joaca si tie mintea feste, ca mie? ![]()
Matilda, eu nu cred ca ciclul tau se poate numi dereglat. dereglat e atunci cand sunt mari diferente, iti vine o luna la 25 zile si alta luna la 30, 35 zile, de exemplu. Daca e diferenta de doua zile mi se pare normal. Si mie mi se mai intampla sa-mi vina o luna la 27, altadata la 29 zile, dar eu il consider regulat. Pai daca iti vine si la 26 zile e normal sa ovulezi in Z13. Deci azi ovulezi: succes la prestat! Cred ca se poate intampla ca in timpul unei ovulatii sa ai mici sangerari. Nidatie nu are cum sa fie. De-abia la 5 zile dupa conceptie are loc nidatia si in general poti sangera putin dar atunci cand ar trebui sa-ti vina ciclul.
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
Jasmin012 spune:
Eveline si Matilda, dati-i bataie, ce mai asteptati? Peste 14 zile sa ne dati vesti bune.
Inbox, bine ai venit!
Jasmin si micutzul
matildasep spune:
jasmin, m-am la murit cum e treaba cu nidatia, m-am panicat doar ca e prima data,luna cand sangerez in mijlocul CM, adica la ovulatie, si am dat vina pe nidatie, iar culmea mi s-a intamplat cand tocmai prestam pt.bb, ma gandesc sa nu fie de alta natura (acum un an am facut o cauterizare si dupa, dr. mi-a spus ca am cale libera pt. bb), oricum astept sa se termine luna, si imediat la dr. orice ar fi.
eveline spune:
Jasmine, is epuizata nu-s de ce...vin de la servici si pic rupta. Nici "bataie" nu mai am forta sa dau, mama masii ca sa zic asa...cand sunt si eu la ovulatie is rupta si pic ca soldatu la datorie...mi-e ciuda de mor, nu-s in stare de nika...
Jasmin012 spune:
Eveline, pai in cazul asta poti sa stai intinsa si sa nu faci nika... sa "munceasca" sotul...![]()
Jasmin si micutzul
mamac spune:
Matildasept - chestia cu sangerarea nu se intampla la toata lumea, eu cand am ramas insarcinata prima data nu am avut nici un simptom pana cand ar fi trebuit sa-mi vina CM , in ziua aceea am avut niste dureri ca de ciclu dar parca un pic mai puternice . Eu am crezut ca-mi vine in cele din urma , dar a doua zi lucrurile s-au linistit si deabea la o luna si jumatate de sarcina au venit greturile . Eu mi-am facut un beta HCG la laborator( Bioclinica ) ca sa fiu sigura de rezultatul testului de sarcina care era cam sters . Cred ca este cea mai sigura si rapida metoda , ginecologul nu are ce sa-ti spuna decat intr-a doua luna de sarcina . La el faci tot un test de urina ,daca sarcina este la inceput. Sangerarea ta poate se datoreaza prestatiei in forta .
Arthurana - pentru un copil merita orice risc si merita sa incerci inca o data daca intradevar iti mai doresti unul . Mult succes !
Eveline - sunt lucruri mai importante in viata decat sa muncesti pe rupte . Poti sa muncesti si mai tarziu , copii nu poti face la orice varsta . Mai lasa-l si pe sotul tau sa munceasca . Barbatii sunt si asa destul de comozi, si acasa si la lucru . Le place totul de-a gata .
Inbox- bine ai venit ( si eu sunt noua )si mult succes!