Mamici a doua oara

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

Multumesc Jasminem-ai linistit.
In legatura cu semnele de sarcina, e posibil orice, la mine, pana sa apara semnele fizice: varsaturi, sanii umflati etc. si astea mai tarziu, singurele mele simptome au fost o stare de fericire, liniste plus usoara temperatura, eram in al 9lea cer, probabil si de atmosfera de vacanta, de vara, plaja, asa s-a intamplat la prima sarcina, dar orice sarcina nu e la fel, normal.
eu iti doresc rezultatul pozitiv cat mai curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Pupici. Multumesc de raspunsuri. Sunteti niste dulcici...Mi-e o pofta de un strudel cu mere si zahar pudra, si o merdenea..Nu nu...mie mi-e tot timpul pofta de fainoase...nu are leg. cu nimic. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna ziua tuturor!
Si la prima mea sarcina simptomele au fost inexistente pana la vreo doua saptamani de la intarzierea CM, cand mi s-au umflat sanii, am avut gust de metal in gura si usoare greturi. Pana atunci nimic, chiar am fost 100% sigura ca imi va veni CM deoarece inainte cu doua zile de la data cand ar trebui sa-mi vina am avut aceleasi simptome pe care le am de obicei cand trebuie sa-mi vina. Sau or fi fost alea semne de sarcina si le-am interpretat eu eronat...ce sa fac daca erau la fel?!
Eu mai am pana sa aflu ceva, abia sunt la ovulatie (cred), sunt in a 14-a zi de la CM si am dureri in zona ovarelor.
Oricum, Doamne ajuta tuturor, sa fie cu noroc primavara...sau iarna, inca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

jasmin iti tin pumnii! am avut si eu de mai multe ori semne clare de sarcina si nu a fost. mintea poate sa joace feste... si s-a intamplat si invers, sa fie semne clare si sa fie. si eu s-ar parea ca am avut o posibila ovulatie pe 4 ianuarie si am prestat in ziua respectiva, iar acum am tot felul de semne. dar sansele reale sa se fi intamplat sunt de vreo cel mult 30% asa dupa statistici (parca).
matildasep 2 pastile nu sunt o problema. e drept ca paracetamolul sinus nu este deloc recomandat in sarcina. dar 2 pastile doar nu cred ca pot face nici un rau.
eveline daca e cu dureri e proabil ovulatie. Doamne ajuta sa se prinda!

Mergi la inceput

multumesc alinushca
eveline sa fie cu noroc;
arthurana si eu am avut culmea luna trecuta pofta de fainoase, am facut multe pateuri, placinte si am luat 2 kg acum m-am mai potolit;
fetelor se poate lua echinaceea, tinctura de propolis pt. imunitate?? la prima sarcina nu mi-am pus pb. de raceala sau de orice, s-a intamplat si gata, dar acum am iesit dintr-o bronsita si as vrea sa am imunitate buna, pe langa vit. din fructe si legume, parca nu e de-ajuns.
voi ce luati pt. imunitate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Multumesc de incurajari fetelor, va urez si voua asemenea!
matildasep acum ca citesc ce ai scris realizez ca eu nu iau nimic pentru imunitate. Mi-am facut vaccinurile si cam atat....fructe mananc cand si cand. I-am dat fetitei iarna trecuta pentru imunitate tinctura de propolis si mi se pare ca a functionat foarte bine in cazul ei, ar trebui sa cumpar din nou si sa luam amandoua.

Mergi la inceput

fetelor, heeelp, aseara am avut o prestatie, si astazi tocmai am avut o usoara sangerare, sa fie sangerarea de nidatie?? dar asa repede??
eu am ciclu dereglat o luna de 26, una de 28, ultima data a fost de 28 #351;i dupa calcule ziua ovulatiei ar fi pe 15 ian, si astazi e 13, se poate?? ce inseamna?? la prima sarcina n-am avut nicio scurgere, nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Matilda, eu cred ca nu! Iti spun de ce... Prin procesul de copulatie spermatozoizii ajung in tractul genital si fecundeaza ovulul la nivelul treimii externe a trompelor uterine: spermatozoidul patrunde in ovul, citoplasmele celor doua celule fuzioneaza, formandu-se zigotul.
Zigotul paraseste trompele uterine mergand catre uter. Migrarea sa este realizata ca urmare a miscarilor realizate de trompe.
Oul se fixeaza la nivelul cavitatii uterine, in grosimea endometrului, prin procesul de nidatie. Nidatia este marcata in general de o sangerare pe care o putem confunda cu menstra. Ea se poate petrece in 7 pana la 10 zile de la fecundatie. Este un prim semn de sarcina.

Nu ai prestat si anterior? Poate fi nidatia, dar de la o alta seara de prestare, dar daca tu zici ca ovulatia trebuia sa fie abia din 15, nu prea stiu ce ar putea fi. Tu identifici usor zilele cand ovulezi?

Mergi la inceput

remaliss, multumesc, am citit si eu treaba cu zigotul, de-asta am si intrat in panica, ar fi prea devreme cred, penultima prestatie a fost acum 3 zile.
am mai citit ca se poate sangera la ovulatie dar e prima data cand mi se intampla si dupa calcule ar fi pe 15-doar asa depistez, am si o senzatie de balonare, si o tensiune la ovare, la fel ca inainte de ciclu, dar abia pe 29 trebuie sa-mi vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Matilda,e sange sau e mucus cu "firicele" de sange?
Mie mi s-a mai intamplat sa-mi vina cm la 3 saptamani, dar la doua saptamani nu cred ca e ciclu. Nu te panica, nu cred sa fie ceva ingrijorator.

Mergi la inceput