Mamici a doua oara
Raspunsuri - Pagina 2
alinushca spune:
Arthurana, si eu te stiu de la "Durerea...". Ecoul tau a ramas pe acolo multa vreme dupa ce tu nu ai mai intrat. Mi-a placut in mod deosebit nick-ul tau pe care l-am imprumutat in jocurile pe calculator pe care le joc
. Eu am un baietel de 1 an si 2 luni acum si incerc de cel putin 4 luni sa raman din nou, dar din pacate deocamdata nu prea arata roz lucrurile. Ciclul mi-a revenit abia cand
avea un an si o luna, pentru ca alaptez in continuare, iar de atunci au trecut 50 de zile si nici nu am ovulat. Nu vreau nici sa renunt la alaptat, dar vreau si sa raman insarcinata... ceea ce se poate dovedi cam greu.
Mi-ar placea sa se infiripe subiectul asta. Si eu cautam de o vreme mamici care vor al doilea copil.
Ma bucur sa le regasesc aici pe Teo2rina si pe remalii. Va doresc tuturor sa se implineasca mai repede visul asta.
ancadragoman spune:
Intru cu o mare rugaminte la voi...
Alex mai are nevoie de 3000 de euro pana la sf luni ianuarie-are si bazar aici
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
remaliss spune:
Alinushca, daca am retinut bine, tu ai luat sau intentionai sa iei niste pastile pe baza de plante, pentru a creste fertilitatea? Nu mai stiu denumirea lor si nici daca eu stiu bine despre ce e vorba.
Pentru ca am fost colege la Durere si pentru ca TOATE de aici am reusit sa avem mult asteptatul bebe, de ce acum nu s-ar intampla inca o data??? Trebuie sa reusim inca o data, TOATE!!
Jasmin012 spune:
Buna, imi pare rau ca ati trecut prin atatea, nu am trecut prin durerea unei sarcini pierdute (eu doar am ramas foarte greu, dupa ani si ani de incercari si dezamagiri, ceea ce nu se poate compara cu pierderea), imi imaginez ca trebuie sa fie cumplit, dar vedeti partea plina a paharului si puteti sa va considerati fericite ca macar aveti deja o mare bucurie si comoara in viata, ceea ce nu le e dat altor femei. Asa ca, stergeti lacrimile si priviti spre viitor cu optimism si sigur va veti tine in brate si a doua minune din viata voastra. Eu asa incerc sa gandesc si pentru mine si chiar daca bebe 2 intarzie (sper ca nu 5 ani cat a intarziat sa vina Lucas, poate de data asta am mai mult noroc, sa dea DD) sunt sigura ca trebuie sa reusesc.
Sa stiti ca dupa o sarcina multe probleme din functiile organismului isi revin la normal, cumva se reface un echlibru, poate nu o sa mai fie atat de greu sa ramaneti a doua ora si nu veti mai pierde.
La noi sunt probleme cu spermograma, ca ne-a iesit oligospermie ultima data, in rest nu exista complicatii deosebite.
Alinushca, daca intentionai sa iei naturiste mai asteapta pana dupa intarcare, unele plante ar putea sa fie nocive pt copilas.
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
eveline spune:
Buna tuturor!
Si eu incerc, nu de mult, doar de o luna, sa fac un fratior sau o surioara Biancai. Ea are acum 5 ani si in sfarsit ne-am hotarat si noi (mai bine zis sotul, ca eu eram de mult hotarata) sa incercam sa mai facem un copil. Aceasta prima luna n-a fost sa fie, sa speram ca nu se va lasa mult asteptat. Am 35 de ani si, oarecum, e ultimul tren pentru mine...
szivarvany spune:
Arthurana, bine ai revenit 
Sa stii ca exista un subiect separat, la prieteni, unde scriu fetele de la durere si majoritatea sunt mamici chiar de 2 x, poate te incurajeaza sa le citesti din nou si pe ele aici
Mult, mult succes 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
housepocket480 spune:
Buna, si eu sunt mama unui baietel de 2 ani jumatete, Matei Alexandru si incercam de un an si jumatate sa mai avem inca un copil si nu reusim.
Alinushca, am inteles din ce a scris Remalissca ai incercat la prima sarcina produse naturieste pentru cresterea fertilitatii.
Ai putea sa-mi spui si mie ce anume si pentru ce aerau.
Daca mai e cineva interesat, poti sa scrii si aici, daca nu, vorbim pe PM.
Multumesc anticipat si sa dea Dumnezeu sa vina cat mai repede al doilea copil si sa fie sanatos.
Mama lui Matei Alexandru
Eseea spune:
Arthurana, ma bucur ca iti amintesti, sunt sigura ca iti vei indeplini visul. Uite, si la mine, care am 3 sarcini pierdute, a venit si bb 2, are 10 luni acum.![]()
Alinushca si House.., eu recomand cu mare incredere produsele apicole. Eu sunt absolut convinsa ca am ramas insarcinata ambele dati datorita lor. Luam, din ce imi amintesc, laptisor de matca inainte de ovulatie ( are rol estrogenic) si polen dupa ovulatie. Am mai luat si agnucaston ( l-am luat din Germania, mi se pare ca in Romania e vitex) tot dupa ovulatie. Am luat si in sarcina dintre ele ( polen si laptisor de matca). Eu zic sa incercati, rau nu are ce sa va faca zic eu. Intrebati totusi si dr vostri, eu atunci l-am intrebat si pe Tutunaru ( in sarcina) si a zis ca e f bine sa iau apicole. Va doresc numai bine.
Mami de fetita
si de baietel
mamac spune:
Buna mamicilor,
Este pentru prima data cand scriu efectiv in acest forum desi de multe ori l-am vizitat. Sunt mamica unei fetite nazdravane de 1 an si 2 luni si inerc de 5 luni sa raman insarcinata a doua oara . Pana acum nimic , nici nu va pot spune ce dezamagire este acest lucru , asteptarea...Nici prima data bebe nu a venit repede ,la 4 luni (cred )de incercari dar acum se lasa asteptat. Trebuie sa recunosc ca desii am citit si alte experiente pe acest forum nu ma pot linisti si alina la ideea ca nu am ramas insarcinata si poate sufar de ceva .Este foarte dezarman in fiecare luna sa astepti sa nu-ti vina ciclul si apoi sa te ia prin surprindere venind.
Tuturor care incearca va urez sa aveti noroc cat mai repede !Sa nu ne demoralizam prea repede , speranta moare ultima !Succes!!!
alinushca spune:
Folosesc Vitex. Nu este propriu-zis un ajutor pentru fertilitate ci este o planta care ar trebui, in timp, sa restabileasca echilibrul hormonal. Pe ambalajul original (produsul este din america) nu zice ca ar avea contraindicatii in alaptat, pe eticheta romaneasca se zice ca nu este recomandat in alaptat. Eu am ales sa cred eticheta originala a produsului mai ales ca am citit de foarte multe femei din strainatate care l-au luat exact in situatia mea. Adica femei care vroiau sa ramana gravide dar inca nu aveau un ciclu normal din cauza alaptatului.
Eseea laptisorul de matca de unde il iei, si cum il iei (luai)? da, vitex este produsul din romania. eu il iau tot ciclul mai putin zilele cu rushii. asa am citit pe net. stiu ca stimuleaza productia de progesteron si ca asta poate, teoretic, sa impiedice ovulatia, dar probabil am prolactina asa de mare din cauza alaptatului ca progesteronul e cea mai mica grija acum. daca trec de 60 de zile fara ciclu ma duc oricum la doctor. parca vad ca o sa imi zica ca nu avem ce face decat sa asteptam dar ce sa fac..?
housepocket ai facut ceva investigatii? ai idee de ce dureaza asa de mult?
jasmin stii ceva despre vitex, de ce ar putea fi rau in timpul alaptarii? e drept ca nu exista studii despre ce trece in lapte si ce nu in cazul tratamentelor naturiste. si atunci fiecare medic face recomandari conform cu opinia lui personala.