Mamici a doua oara
Numele meu este Arthurana, si as vrea sa deschid acest subiect pentru mamicile care se vor al doilea bebe.
Forumul acesta mie mi-a purtat mult noroc. Sper ca si de data asta sa mi se realizeze visul de a avea inca un bebe sanatos.
Eu am pierdut 2 sarcini iar cea de-a treia sarcina a fost high risk, o boala de coagulare. Am facut injectii cu heparina pe toata durata sarcinii. In cele din urma bunul Dumnezeu mi-a daruit un baietel.
Stiu din start ca viitoarea sarcina va fi la fel de riscanta ca si prima, dar incerc sa fiu optimista.
Luna aceasta am renuntat la prezervativ. Sa vedem...
Raspunsuri
Teo2rina spune:
Si pentru mine a fost cu noroc DC. "Durerea unei pierderi..." a fost si casa mea si un adapost pentru suflet care m-a ajutat fff mult. Mihnea, juniorul, are aproape 2 ani si noi ne dorim inca un sufletel.
Tu, Arthurana, insa, esti intr-un stadiu avansat, te felicit pentru asta. Noi inca suntem la faza in care abia ce ne-am hotarat si acum imi fac eu curaj. Incep de saptamana aceasta din nou analizele.
Doamne ajuta!
Marina, mamica in
de haiduc Mihnea-Adrian 14.02.2008
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Avem un an!!!
Poze noi cu bebe
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe
remaliss spune:
Arthurana, cred ca esti initiatoarea subiectului "Durerea unei pierderi de sarcina"...Gresesc? Am fost si eu - din pacate - una dintre protagonistele acelui subiect, dar acum ma bucur din plin de fetita pe care Dumnezeu mi-a dat-o!! A fost o sarcina foarte grea, mai mult in pat decat in picioare...
Da, as vrea, de fapt am vrea, un fratior sau o surioara pentru fetita noastra!! Sper sa se intample amandurora cat mai repede!
Teo2rina, ne spui si noua cum au iesit analizele? Despre ce analize e vorba?
Teo2rina spune:
Remaliss, sunt cele obisnuite de dinainte de sarcina:chlamydia, ureaplasma, toxoplasmoza,vdrl,citomegalovirus,etc. o sa fac o lista completa si le voi posta.
Jasmin012 spune:
Buna, LA MULTI ANI!, fie ca anul 2010 sa ne aduca bebelusul mult visat. Si eu sunt veche clienta a acestui forum, am stat luni bune pe-aici inainte de a ramane gravida prima data si indraznesc sa cred ca aici am aflat multe si chiar ca am reusit sa raman gravida datorita celor citite aici, a tratamentelor naturiste, etc. Baietelul meu are deja doi ani iar noi incercam de aproape un an jumate sa-i aducem o surioara, dar din pacate pana acum nu am reusit. Speram ca anul acesta, negresit, sa mai avem un bebe la purtator.
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
Arthurana spune:
Ma bucur enorm ca mi-ati raspuns. Asa este, eu sunt initiatoarea acelui trist subiect:Durerea...sincer mi-este si frica sa scriu cuvintele pana la capat.
Eu locuiesc in America in Carolina de Nord. Aici fiecare familie are cel putin 3 copiii. De cate ori ies cu Jacob in parc, alti copii sau chiar mamele ma intreaba unde sunt fratii..surorile..???!!!
Cumnata mea are 4, si absolut toate amicele mele au 4, sau 5 copii.
Jacob se simte f. singur mai ales cand plecam acasa si ceilalti pleaca cu totii impreuna..si el singur.
Nu a fost o decizie usoara, stiu ca va fi o sarcina cu risc mare, nasterea mea a fost cumplita spre sfarsit din cauza ca am avut hemoragie 6 ore non stop...apoi am avut depresie post partum si anemie puternica. Financiar nu stam pe roze, din cauza situatiei economie,sotul meu care e american munceste 2 joburi si abia abia ne descurcam. Dar, cu toate astea stiu ca daca acum la 32 de ani nu mai incerc inca odata, nu voi mai avea al doilea bebe. Si..eu cred ca daca astept pana va fi momentul "potrivit" pot sa astept mult si bine...
Pupici
Teo2rina spune:
Arthurana, o decizie foarte grea, esti curajoasa. dar vei fi si raplatita pentru ca iti doresti fff mult.ai reusit o data, de ce sa nu reusesti si a doua oara? esti de apreciat!
chris27 spune:
Pentru ca prima data cand ti-am tinut pumnii a fost cu noroc,o fac si acum !...Hai Arthurana ca se poate!!!
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
Theiuta spune:
Buna, Arthurana si tuturor fetelor care au scris si vor scrie la acest subiect.
Povestea mea e simpla: la 32 de ani am ramas prima data insarcinata dupa doar 2 luni sex neprotejat. O sarcina buna, o cezariana si ...Nicolas, acum in virsta de 6 ani si 3 luni.
De 2 ani si jumatate incercam sa mai facem un bebe si...nimic. Eu am implinit in septembrie 38 ani si sunt sanatoasa, fara excese, nu fumez, fac miscare, incerc sa maninc sanatos si sa ma odihnesc.
Sincer, sunt cam dezamagita si nu inteleg de ce reactioneaza corpul meu atit de diferit...
In fine, hai sa fie cu noroc!!!
P.S. Eu sunt copil singur la parinti si nu mi-am dorit niciodata frate sau sora. Baietelul meu insa, da.
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
Eseea spune:
Arthurana, am fost colege si la "Durerea..." si la Odisee. Iti doresc succes, sa apara bb 2 curand. ![]()
Mami de fetita
si de baietel
Arthurana spune:
Draga fetelor,
Nici nu stiti cat de mult conteaza cuvintele voastre de incurajare. Chris, atat de emotionata am fost de mesajul tau ca m-au podidit lacrimile...de bucurie...si s-a facut plielea de gaina...multumesc din suflet pentru ganduri bune. Tii minte cand mi-ai spus ca imi porti noroc si ca ma tii de mana si ma tragi dupa tine??? Nu voi uita niciodata toata viata mea acele cuvinte.
Eseea cum sa nu te tin minte. Am suferit cumplit impreuna. Nici la dusmani nu doresc prin ce am trecut...
Fetelor,cu voia lui Dumnezeu vom reusi tot ce ne dorim din tot sufletul.
Luna asta sunt extrem de stresata. Parintii mei vin o data pe an la mine din Romania. Ii ador, dar cu toate astea ne certam din nimicuri apoi regretam. Azi am avut o cearta cumplita cu tata care este de moda veche si comenteaza non stop la modul in care imi cresc copilul. Baietelul meu de 2 ani jumate, Jacob este f..f slabut, si nu prea mananca. Pe aceasta tema fiecare ne dam cu parerea si ne certam...
Va pupicesc.