Mamici a doua oara

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui matildasep

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

Matilda, , felicitari pt sarcina!
Scuze de intarziere, nu prea am mai avut timp sa intru. Iti doresc sarcina usoara!

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas

Multumesc
Acum sunt putin ingrijorata ca am sangerari de ieri si mie frica sa nu pierd.
Dr. mi-a dat utrogestan si repaus la pat, si sa-l sun daca curge mai mult, cat de mult ar insemna, nu stiu. acum am doar pete ca de marimea unei monede. Abia luni ma duc la eco..
Sper sa fie bine.

Matilda, nu stiu cum sa te ajut. Eu nu am avut aceasta problema niciodata. Dar nu cred ca poti face prea multe, decat sa stai cuminte si sa faci ce zice nenea doctorul. Stiu ca e greu cu copil mic, care te solicita si nu intelege de ce mami nu vrea sa se dea jos din pat. Ar fi bine daca ai avea pe cineva la tine, soacra, sora, ceva, sa se ocupe de aia mica zilele astea.

Fetelor, ce mai faceti? V-ati mutat toate la odisee?

Bun-venit si sedere scurta noilor mamici aspirante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Buna draga mamici,

Sunt si eu o mamika din nou "aspiranta"
De curand ne-am hotarat ca ar fi cazul sa apara si bebe 2, am facut analizele, ieri am fost la doctor, toate bune si frumoase, avem "unda verde"....deci ne apucam de treaba

Natalia-13 sept. 2007
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Matilda, , felicitari pt sarcina!
Scuze de intarziere, nu prea am mai avut timp sa intru. Iti doresc sarcina usoara!

Multumesc
Acum sunt putin ingrijorata ca am sangerari de ieri si mie frica sa nu pierd.
Dr. mi-a dat utrogestan si repaus la pat, si sa-l sun daca curge mai mult, cat de mult ar insemna, nu stiu. acum am doar pete ca de marimea unei monede. Abia luni ma duc la eco..
Sper sa fie bine.

Matilda, nu stiu cum sa te ajut. Eu nu am avut aceasta problema niciodata. Dar nu cred ca poti face prea multe, decat sa stai cuminte si sa faci ce zice nenea doctorul. Stiu ca e greu cu copil mic, care te solicita si nu intelege de ce mami nu vrea sa se dea jos din pat. Ar fi bine daca ai avea pe cineva la tine, soacra, sora, ceva, sa se ocupe de aia mica zilele astea.

Fetelor, ce mai faceti? V-ati mutat toate la odisee?

Bun-venit si sedere scurta noilor mamici aspirante.

Se pare ca bb nu a vrut sa stea. Azi dimineata mi-a curs mai mult , m-am dus urgent la dr., si sarcina era pierduta. El considera ca s-a intamplat zilele trecute, si acum am menstra normala. Acum astept rezultatul beta hcg si daca e pozitiv imi va face chiuretaj
#305;ncerc sa ma consolez singura, si ma gandesc ca e mai bine ca s-a intamplat acum, decat mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Citat:

Se pare ca bb nu a vrut sa stea. Azi dimineata mi-a curs mai mult , m-am dus urgent la dr., si sarcina era pierduta. El considera ca s-a intamplat zilele trecute, si acum am menstra normala. Acum astept rezultatul beta hcg si daca e pozitiv imi va face chiuretaj
#305;ncerc sa ma consolez singura, si ma gandesc ca e mai bine ca s-a intamplat acum, decat mai tarziu.

imi pare foarte rau
un pupic si o floare

Natalia-13 sept. 2007
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui toma_lly

Citat:

imi pare foarte rau
un pupic si o floare

Natalia-13 sept. 2007
Poze

multumesc, asa a fost sa fie :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Matilda, imi pare atat de rau...am trecut si eu prin asta acum o saptamana...stiu ce este in sufletul tau.

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
3 sarcini pierdute 5-8 sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ingeras26a

Matilda, imi pare atat de rau...am trecut si eu prin asta acum o saptamana...stiu ce este in sufletul tau.

Ingeras, mami de Maya

Multumesc. Offff, tu ai avut mai mult de suferit. Intr-o zi ni se va indeplini si dorinta asta.
Astazi cand m-am intors de la clinica eram asa de obosita, terminata, amagita, parca m-am pregatit pt. un examen si apoi l-am picat.
Dar ii multumesc lui D-zeu ca am un sot extraordinar si o fetita plina de viata, care ma ajuta sa trec peste. Imi repet ca e mai bine acum, decat daca era mai mare si ma obisnuiam cu el in burta.
D-zeu decide.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Ingeras, mami de Maya

Multumesc. Offff, tu ai avut mai mult de suferit. Intr-o zi ni se va indeplini si dorinta asta.
Astazi cand m-am intors de la clinica eram asa de obosita, terminata, dezamagita, parca m-am pregatit pt. un examen si apoi l-am picat.
Dar ii multumesc lui D-zeu ca am un sot extraordinar si o fetita plina de viata, care ma ajuta sa trec peste. Imi repet ca e mai bine acum, decat daca era mai mare si ma obisnuiam cu el in burta.
D-zeu decide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:

Citat:

Ingeras, mami de Maya

Astazi cand m-am intors de la clinica eram asa de obosita, terminata, amagita, parca m-am pregatit pt. un examen si apoi l-am picat.
D-zeu decide.

De acord cu tot ceea ce ai spus.
Chiar avem pentru ce sa-i multumim lui Dumnezeu!

Ingeras, mami de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna

Matilda, of, imi pare tare rau. Nu stiu de ce se intampla asta, poate ceva n-a mers bine la nidatie. Stiu ca nu e o consolare, referitor la ce ziceai tu, ca mai bine ca s-a intamplat asa ceva acum si nu mai tarziu: sarcina a fost atat de mica incat nici nu ai apucat sa te obisnuiesti cu gandul si sa incepi sa iubesti micuta fiinta. Of, zic si eu ce pot sa te alin cumva.

Ingeras, imi pare rau si de tine. Stiu ca mi-ai zis acum cateva luni ca la tine e dificil sa pastrezi sarcinile. Dar sa nu te opresti. Dumnezeu iti da copilasi, sigur va veni si copilasul care sa ramana in burtica si sa devina fratiorul Mayei. Te pupic si fii puternica.

Fetelor, nu va lasati doborate, suntem alaturi de voi.

Mergi la inceput