Mamici a doua oara
Raspunsuri - Pagina 19
alinushca spune:
matilda, imi pare rau sa aud ca nu a fost sa fie. poate intr-adevar nu a mers bine nidatia din cauza de prea putin progesteron. poate data viitoare iei mai mult si mai din timp. stiu prin ce treci. si eu am pierdut 2 sarcini.
toma_lly, spor la treaba, sa fie cu ochisori!
apropos de homeopate... in strainatate exista studii care demonstreaza ca e vorba in cel mai bun caz de placebo. la noi in tzara au prins asa de bine aceste pseudo-naturiste (ca nu au nimic de a face cu terapia naturista asa cum pretind) numai pe fondul lipsei totale de informare a publicului. nu mai bagati toate mizeriile in voi fara sa stiti ce sunt de fapt. doctorii care le recomanda sunt la fel de pe dinafara, manatzi exclusiv de banii pe care li-i imping producatorii in buzunare sa le recomande.
Mami de
(28.10.2008)
matildasep spune:
Jasmine
, gandul asta e singura mea consolare.
Alinushca
, progesteron nu am luat decat 1 seara de 100mg, e posibil sa fi fost ceva la nidatie, eu am avut sangerari in reprize imediat dupa ce-am prestat , trebuia sa-mi dau seama ca nu e ceva normal, la prima sarcina nu am avut nicio picatura. Asta e, incerc sa trec peste.
Si eu am ajuns la concluzia ca homeopatia nu e buna. Ii dadeam fetitei preventiv oscilo. una pe sapt. si tot a racit la gradi., pastilele de gat trebuia sa iau o folie, si tot nu-mi trecea, de tuse nici atat. Am platit mult pana sa-mi dau seama.
mamac spune:
Matildasep - imi pare rau pentru pierderea ta , te-am urmarit inca de cand ai anuntat ca esti insarcinata dar nu am vrut sa intervin cu pareri negative. Sangerarile acelea nu erau normale , este normala o patare la nidare , dar nu si mai tarziu .Mai tarziu daca sangerezi este semn ca sarcina nu este prinsa bine si deci este o sarcina cu risc . Mai bine mai tarziu sa ramai gravida ,dar sa fie prins bebe bine decat toata sarcina sa stai prin spitale cu spaime ( cum am intalnit atatea femei ) si nici macar sa nu ai garantia ca vei avea un copil sanatos.Sunt sigura ca vei avea succes in curand , nu dispera . Iti urez tot binele din lume si multa , multa sanatate .
Aceleasi urari de bine si pentru ingeras si pentru toate celelalte fete care incearca si nu au reusit inca .