Mamici a doua oara

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

Da, una dimineata si una seara de 200mg fiecare. Azi dupa-amiaza am avut mai mult o scurgere apoasa incolora, dar le folosesc de 2 zile, cred deja-si fac efectul.
Sper si eu ca totul sa fie bine, sa pot anunta pe toata lumea. Fetita deja banuieste ceva si ma tot intreaba daca am bb in burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

matildasep este posibil sa nu se vada nimic la 4s si 3z , sarcina este foarte micuta,depinde de momentul nidari si ecograful o fi un pic mai putin performant, nu prea se vede, dar bhg ca valoare este foarte buna. Si sunt sigura ca este intrauterina nu extrauterina(puschea pe limba).
ettte ce ma gasit pe mine sa ma bag la voi fiindca eu nu am nici macar un BB.
succes mult, va citesc si va admir.

Mergi la inceput

Multumesc pt. raspuns Denisa
Chiar daca nu ai bb, pt. mine orice vb. de bine ma incurajeaza si-mi da incredere, mai ales ca eu sunt o fire mai pesimista, fac din tantar armasar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaa80 spune:

Buna fetelor.Azi am citit acest topic si mi-ati dat curaj.Si eu de 7 luni incerc sa raman insarcinata cu bebe2.Mai am o fetita de 2 ani si 7 luni si ne dorim f mult inca unul.Acum astept cu sufletul la gura data de 14 feb.cand ar trebui sa-mi vina menstra sau sa-mi fac testul de sarcina.Sper sa fie bebe.
Felicitari fetelor care au reusit si multa sanatate.
Matildasep gandeste pozitiv si o sa fie bine.
Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinaa80

Buna fetelor.Azi am citit acest topic si mi-ati dat curaj.Si eu de 7 luni incerc sa raman insarcinata cu bebe2.Mai am o fetita de 2 ani si 7 luni si ne dorim f mult inca unul.Acum astept cu sufletul la gura data de 14 feb.cand ar trebui sa-mi vina menstra sau sa-mi fac testul de sarcina.Sper sa fie bebe.
Felicitari fetelor care au reusit si multa sanatate.
Matildasep gandeste pozitiv si o sa fie bine.
Doamne Ajuta!

Bine ai venit! Alina si mult succes, de data asta sa fie 2 liniute.

Eu incerc sa fiu optimista, desi azi dimineata am avut cateva scurgeri roz-rosiatice si intrasem in panica, acum m-am mai linistit. Noroc ca am gasit un dr. care-mi da incredere. trebuie sa stau intinsa , fara efort e cam greu cu fetita care ma tot solicita.
Luni am programare pt. o noua ecografie, si sper ca de data asta sa-mi confirme ca bb e la locul lui si e bine.

Mergi la inceput

buna fetelor.la cate zile de la ovulatie se poate face testul de sarcina? ieri am fost la dr pt ca ma durea f tare gatul si am aflat ca am angina si parca se formeaza si puroi.azi mi-am luat un exudat faringian astept vineri rezultatele sa vad ce e.probleme de sanatate imi mai trebuiau acum!
matildasep tu tratamentul ii iei oral sau il introduci in vagin asa isi face mai repede efectul,stiu de la o nepoata care a avut aceeleasi prob ca tine.

Mergi la inceput

Da, le iau vaginal.

Eu stiu ca dupa o sap. de intarziere a ciclului poti face testul, dar eu n-am avut rabdare si l-am facut in ziua cand trebuia sa-mi vina, si nu mi-a aratat pozitiv. la unele fete a iesit, cred ca depinde si de marca.
Pt. gat, e buna tinctura de propolis, pe un beti#351;or cu vata, si atingi exact unde te doare, e cam scarbos, dar e eficient. recent am avut dureri de gat, m-am trezit la 4 dim. de durere, si cum nu puteam sa iau ceva, decat homeogene care nu prea a avut efect, mi-am pus propolis, doar de 2 ori si mi-a trecut.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Matilda, , felicitari pt sarcina!
Scuze de intarziere, nu prea am mai avut timp sa intru. Iti doresc sarcina usoara!

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

Matilda, , felicitari pt sarcina!
Scuze de intarziere, nu prea am mai avut timp sa intru. Iti doresc sarcina usoara!

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas

Multumesc
Acum sunt putin ingrijorata ca am sangerari de ieri si mie frica sa nu pierd.
Dr. mi-a dat utrogestan si repaus la pat, si sa-l sun daca curge mai mult, cat de mult ar insemna, nu stiu. acum am doar pete ca de marimea unei monede. Abia luni ma duc la eco..
Sper sa fie bine.

Mergi la inceput

m-a lasat durerea de gat.am luat homeogene 9 si oscillo.MI-a spus farmacista ca at cand ei produse homeopate tb sa eviti mentolul, cafeaua ca atfel nu isi face efcetul.acum am ramas cu o sensibilitate la praf, la fum de tigara.am patit-o si anul trecut si mi-a trecut cu stodal.
matilda stiu ca dupa ce iti introduci vaginal medic tb sa stai 2 ore in pat intinsa.
sanatate la toata lumea!

Mergi la inceput